Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibuleczka

Czy jest tutaj jeszcze jakas kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze? Wpiszcie sie.

Polecane posty

zgadzam się całkowicie z Tobą Marilynka. i to nie jest nakręcanie sie - to jest nadzieja

Gość hej dziewczyny mam pytanie
Kochaliśmy się z mężem w nocy z niedzieli na poniedziałek(czyli w nocy z 16 na 17 dzień mojego cyklu), mam dość długie cykle ok 32 dniowe. Jednak zarówno z pon na wt, jak i wczorajszej nocy nie mieliśmy śiły, poprostu nim coś się zaczęło:), zasnęliśmy. Tak, że jeśli do czegoś dojdzie to dopiero dziś wieczorem. Czy pzry kochaniu się rzadziej niż co drugi dzień w dni płodne mamy szansę na poczęcie w tym cyklu, czy miesiąc w plecy i dopiero cos może się udać w kwietniu?? Pozdrawiam serdecznie i dajcie znać jeśli możecie. Pozdrawiam

Gość Aga290
Czesc!jak dzionek?Ładna pogoda więc chyba trochę więcej optymizmu w główkach:)Jednak zaczynam odczuwać lekki stres,czekam na owu,pierwszy raz sprawdzam testy owu.Wierzę,że pomoże.Musi pomóc.No nie? Pozdrawiam!

Aga ja też robie w tym cyklu testy owu.Na razie nic nie wyszło.Ale tempka idzie z każdym dniem w góre więc zobaczymy.

Tabelka kobiet starajacych sie o ciaze. NICK IMIE WIEK MIEJSCOWOŚĆ OD KIEDY starania nikkita..........ewelina......27.........dzierżoniów.... ..... .......3 lata rudziaa.........paulina.......25.........kraków......... ......sierpien2006 marilynka.....magda........25.........Kutno............. ... sierpień 2004 ....................Klaudia......26.........Sulechow.... ....... sierpien 2006r bilberry25......Agnieszka...25.........Lublin........... ..............11m-cy Dorcia_.........Dorota........29.........Nowy Sacz..................8 m-cy Dziewczyny wkleacie do tej tabelki i piszcie od kiedy sie staracie, bo przeciez co miesiąc by trzeaba było tą uakualniać. Dzięki

Jeżeli ktoś nie ma problemów to nieraz i raz w miesiącu wystarczy. Niektórzy mają szczęście. A tak serio to chyba nie rzadziej niż co drugi dzień trzeba.A jak by wyszedł skok na teście to nawet codziennie.

Dorcia dzięki za popracie. To znaczy że nie tylko ja tak czuje. A w tym cyklu niby nie odczuwam takiego stresa jak zawsze bo niby hdt nie dokńca poszło ale działam, chociażby żeby wiedzieć że zrobiłam wszystko...Robie testy i jeśli na nich nic nie wyjdzie to już w ogóle luz w tym miesiącu.

Gość kasia8768
to prawda pogoda jest wiosenna...🌼 powiedzcie co o tym myślicie: wczoraj był 12 dc - test owulacyjny wyszedł pozytywny, śluzu dużo ale na wpół mętny i ciągliwy jak białko jaja kurzego, oczywiście wczoraj były staranka ;) dzisiaj zrobiłam rano i ta druga kreska jest troszeczkę jaśniejsza. ale w tamtym cyklu owulacja była między 18 dc, a 19 dc i bądź tu mądra mąż tylko się śmieje bo mięliśmy zrobić 3 dniową przerwę dodam że temperatura 36,6 no a dzisiaj 36,7 całuję was wszystkie

Gość kasia8768
Tabelka kobiet starających sie o ciążę. NICK IMIĘ WIEK MIEJSCOWOŚĆ OD KIEDY starania nikkita..........ewelina......27.........Dzierżoniów.... ..... .......3 lata rudziaa.........paulina.......25.........Kraków......... ......sierpien2006 marilynka.....magda........25.........Kutno............. ... sierpień 2004 ....................Klaudia......26.........Sulechów.... ....... sierpień 2006r bilberry25......Agnieszka...25.........Lublin........... ..............11m-cy Dorcia_.........Dorota........29.........Nowy Sącz..................8 m-cy kasia8768......Kasia..........30........Świdwin.............październik 2005

Gość aggggg
przepraszam ze tutaj pisze ale widze ze tylko na tym forum widac jakies oznaki zycia. mozecie mi powiedziec czy jezeli mam gorączke od 5 dni to okres moze mi sie spóźniac. bo miałam dostac juz jakies 3-4 dni temu??? co o Tym sądzicie???

Dziewczynki witam was w ten piekny i pogodny dzionek! Rudziu tak mi przykro,ja tez czekalam az zrobisz ten test jakby to mial byc moj wynik,myslalam ze wkoncu ktoras z nas zafasolkuje,ale Rudzia zbieraj sily na nowy cykl, bo przeciez my sie tak latwo nie poddajemy!!!

Kasiu ja czytałam żeby te testy robić wieczorem, nawet bardzo późnym. Czy jak wyszedł pozytywny to kreski były tak samo mocnego koloru? bo ja tez teraz robie testy i dezorientuje mnie to że ta druga kreska też wyskakuje tyle że jaśniejsza.

Klauduś u Ciebie też taka wiosna?Aż człowiekowi lepiej na sercu jak tak pięknie słonko świeci!

Tabelka kobiet starających sie o ciążę. NICK IMIĘ WIEK MIEJSCOWOŚĆ OD KIEDY starania nikkita..........ewelina......27.........Dzierżoniów.... ..... .......3 lata rudziaa.........paulina.......25.........Kraków......... ......sierpien2006 marilynka.....magda........25.........Kutno............. ... sierpień 2004 ....................Klaudia......26.........Sulechów.... ....... sierpień 2006r bilberry25......Agnieszka...25.........Lublin........... ..............11m-cy Dorcia_.........Dorota........29.........Nowy Sącz.........lipiec 2006 kasia8768......Kasia..........30........Świdwin......... ....październik 2005

Gość aggggg
hej Klaudia:) ehh wy to macie lepiej niz młode dziewczyny, z jednej strony jak bedziecie w ciązy to bedziecie a jak nie to nie a my musimy ciagle uwazac zeby nie byc i kazde spóźnienie sie okresu to obawy czy aby nie jestem w ciązy.. oczywyscie współczuje tym które nie mogą zajść w ciąze bo to jest tak samo uciązliwe jak troska zeby w nią nie zajsć

Gość Aga290
Idzie wiosna,będą fasolki,zobaczycie!!!

agggg my mamy dobrze?jak ktos nie chce mieć dzieci to są środki antykoncepcyjne. Nikt nie musi sie stresować. To każdego osobisty wybór czy chce mieć dzieci czy nie. Tylko prosze niech nam nikt nie pisze, kto nas nie rozumie, że mamy dobrze...

Acha dla nas nie mam że jak nie to trudno. My zrobimy WSZYSTKO żeby były fasolki. Racja-wiosna za oknem, aż starankować będzie milej.

Wanileczka będziesz robić test czy czekasz?Każdego tak wypytue bo nie moge się doczekać na jakąś wiadomość o 2 kreseczkach...

Dziewczyny chciałabym Was pocieszyć.. na innym topiku wraz z wiosną zaciążyło 5 kobitek.. tylko topik nie dotyczy starań tylko szczęśliwego życia. Wierzę mocno że ten rok będzie szczęśliwy dla wszystkich starających się;) Przesyłam Wam pozytywne fluidy:D I trzymam kciuki za Wasze fasolki!!!

jejku ja tez tak nie mysle ze jak\" bedziemy w ciazy to bedziemy a jak nie to nie\".My bardzo pragniemy w nia zajsc! Trzeba sie dobrze zabezpieczac a wtedy nie bedzie stresu i nie zajdzie sie w ciaze.

Ja tez nie moge sie doczekac kiedy pierwsza kobitka z naszego topiku pochwali sie dwoma kreseczkami! Wiec moze pierwsza to bedzie wanileczka?!

Gość kasia8768
coś nie tak z tymi linkami :(

Dzieki Kasia, to u Ciebie na pewno była owulka. U mnie była jedna zdecydowanie jaśniejsza także zobaczymy, jeszcze 4 testy.

Edna,wiec dobrze ze jedziesz do gin,musisz jak najszybciej porobic badanka i lekarz zobaczy co jest nie tak...Piszesz ze jestes troche starsza od nas i ze masz malo czasu wiec tymbardziej musisz sie wziasc za siebie a moze okarze sie ze to nic powaznego,nie martw sie na zapas.Acha,lekarz nie powinien mowic w taki sposob ze moglas wczesniej staranka,przeciez on wie jak w twoim zyciu sie ulozylo,ze moze nie bylas wczesniej gotowa...lekarze nie moga tak mowic tylko nam pomoc i doradzic.Pozdrowionka dla ciebie,trzymaj sie.

Gość kasia8768
w każdym razie wejdźcie na allegro i wpiszcie "testy owulacyjne" , a potem będzie napisane "Testy owulacyjne 10 sztuk wysyłka w 24h NAJTANIEJ" i kliknijcie - tam właśnie jest pokazany taki test owulacyjny pozytywny. wiecie że najbardziej widać owulację na testach gdy ułoży się je wszystkie w rzędzie. wtedy widać natężenie koloru drugiej kreski?