Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pomysłu na pseudonim

Córka powiedziała że jeśli kiedyś będzie w ciąży to usunie...

Polecane posty

Gość wiecie jestescie dziwne
sadze ze powiedziala to w zaczepnej formie bo zdawala sobie sprawe ze jest to lekko rewolucyjne dla matki stwierdzenie i spodziewala sie zlej reakcj-taka postawa zaczepno-obronna raczej typowe dla ludzi w takich sytuacjach nieprawdaz?:) sadze ze nie ma sie czym przejmowac:)

Gość chyba jestem twoja corka
zamknij ryj myszka miki ty jestes pewnie za brzydka zeby wystepowac w tv:) dlatego masz takie poglady jak ja

Gość myszka miki gra w guziki
w tym głupim kraju oczekuje się od kazdej kobiety , że w wieku 10 , 14 , 18 , 22 , 26 , 30 lat - zawsze i niezmiennie na widok dziecka wyda z siebie pełen zachwytu gulgot , po czym powie "też bym takiego chciała"; i od kołyski ma marzyc o mężu , gotowaniu mu obiadu i trzymaniu dzidziusia przy cycku niech sobie dziewczyna mówi co chce , to nie wychodzi poza dom , to sa ich rozmowy w gronie rodzinnym a na dzieci to ona ma duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu - i na przekonanie się do nich , albo i nie

"wszystkie jesteście dziwne " - zgadzam sie z toba całkowicie

Gość doudou
Niekoniecznie jest zimna i wyrachowana, pewnie nie przepada a dziećmi, jest przeczulona na tym punkcie i się zdenerwowała "wścibskimi" pytaniami mamy. ;)

ja mysle ze matula ma problem..i ze to jest kwestia proirytetow jakie sie ma w zyciu i autorytetow...a swoja droga to wiecie co...trzeba ponoscic odpowiedzialnosc za wlasne czyny, bo oczywiscie najlatwiej jest sciagnac przed facetem majtki a potem sie wyskrobac i po problemie nie?

Gość dou dou
albo pewnie juz raz wpadla usunela ,dlatego tak ja draznia te tematy....

jakby mi mama zadała takie pytanie - czy to w wieku 22 , czy 25 lat , to TO SAMO bym odpowiedziała teraz mam meża , mam dziecko , obcych dzieci nie lubię za bardzo - i wcale nie muszę; nie trzeba LUBIC dzieci , zeby chcieć miec swoje

Ja też mam 22 lata i podobne poglądy(nie chcę mieć dzieci).Bałabym się tego.... Jednak....wychodzi na to,że Twoja córka jest głupia.Przecież nie moze przewidzieć,jak zachowałaby sie,gdyby zaszła w ciąże. Takie pieprzenie od rzeczy świadczy o tym,ze córka jest niedojrzała emocjonalnie lub beznadziejnie powierzchowna.Przynajmniej z tego,co piszesz wyciagam takie wnioski. Dziecko to mały człowiek, który wymaga opieki,ciagłego poswięcania mu uwagi:o,nakładów finansowych.Nie każdy ma do tego predyspozycje,żeby wychowywac dziecko i zagwarantować mu poczucie bezpieczeństwa. Mozna też nie przepadać za dziećmi,nie posiadać instynktu macierzyńskiego. A Twoja córka najwyrażniej uzyła beznadziejnych argumentów swiadczących o jej dziecinnym podejściu do życia:o

OSTATNIA WYPOWIEDZ NIE BYLA MOJA...WIDZE ZE JAKAS PANI MA TUTAJ STRASZNE PROBLEMY SAMA ZE SOBA SKORO SIE PODSZYWA PODEMNIE I PISZE ze wole kase nakosmetyki wydwac i w tv wystepowac:)szok....bez komentarza..:) chyba autorka topiku juz tu nie zaglada ale niech nie ludzi sie z tym ze pogladu corki sie zmienia...:)sama wiem po sobie....

Gość ... ... ...
myszka -> nie zgadzam się przy pewnych tematach należy zawsze nie zaleznie od tego z kim się rozmawia zachować pewną kulturę słownictwa i prowadzenia rozmowy. tematy kontrowersyjne własnie do takich należą gdyż wyrażajac się chamsko poprostu możemy sprawiać innym dużą przykrość. niestety moim zdaniem takie nieprzyjemne teksty świadczą o jakimś braku wrażliwości i słusznie się autorka trochę zmartwiła...dlatego uważam ze powinna się podzielic z córką ze swoimi pogladami w sposób wywazony (dla dania przykładu) i zwrócić jej uwagę na formę wygłoszonych poglądów.

Gość nhhhjjjjjj
wiecie co ja rozumiem reakcja obronna, ok wtedy człowiek potrafi cos chlapnąć, ale ja bym w zyciu nei potrafiła swojej mamie w taki sposób odpowiedzieć. A poz atym jak ktos miałby to przemyslane to miałby chyba juz gotową odpowiedź na takie pytania? przeciez pewnie nie pierwszy raz ktos sie ja o to zapytał. poza tym stara prawda NIGDY NIE MÓW NIGDY

OSTATNIA WYPOWIEDZ NIE BYLA MOJA...WIDZE ZE JAKAS PANI MA TUTAJ STRASZNE PROBLEMY SAMA ZE SOBA SKORO SIE PODSZYWA PODEMNIE I PISZE ze wole kase nakosmetyki wydwac i w tv wystepowac:)szok....bez komentarza..:) chyba autorka topiku juz tu nie zaglada ale niech nie ludzi sie z tym ze pogladu corki sie zmienia...:)sama wiem po sobie....

ktos tu jest naprawde WREDNY i ma problemy ze soba ja tylko chcialam wyrazic moja opinie ze dzieci cuchną!!!! chodze na fitness od 4 lat to po to mam sobie zdeformowac cialo dla bahora?????

Gość do widać
odczep się wreszcie od dziewczyny.a co do argumentu że ciąża deformuje ciało,to ja się jej nie dziwię. później czytam w gazecie,że facet odchodzi od żony, bo "ona się zaniedbała",a ona mu piątkę dzieci urodziła. wara facetom od naszych ciąż:-P

kolektywna a kto ci takich bzdur naopowiadal?:P nie ma jak to stereotypy:P poglady moga sie zmienic-ale z pewnoscia nie diametralnie:) mandylia-a ty mozesz stwierdzic ze nie zrobilabys tego?tak samo ona moze stwierdzic ze zrobilaby... pewnie ze nie mozna przewidziec co sie zrobi-ale mozna przypuszczac ze postapi sie tak a nie inaczej i nie widze w tym nic dziecinnego argumenty jej corki moze i sa puste, ale jest to prawda, a nie kazdy chce sie poswiecac(niezaleznie czy chodzi o czas czy wyglad)

to znaczy , ze jak sie rozmawia o pierogach , to mozna powiedziec cos brzydko , a jak o małżeństwie i dzieciach , to juz nie ? dla mnie temat małżeństwo/dzieci nie jest w zadnym razie bardziej wazny i powazny niż jakikolwiek inny i nie widze potrzeby zmieniania przy nim nagle tonu; poza tym , podejmując taki temat , trzeba sie liczyć z tym , ze osoba pocuje się zaatakowana i przyciśnieta do muru moim zdaniem nie ma co z igly robić wideł , ta wypowiedx o niczym nie świadczy , po prostu sie dziewczyna wkurzyła; a jak nawet o czyms swiadczy , to i tak nagabywania matki nic nie pomoga; ta tematyka to sprawa wyłącznie samej zainteresowanej i ani matka , ani nikt inny nie powinna sie w to wtrącac po prostu proponuję nie wracac do tego temtu , niech bedzie co ma byc

Gość do widać
i tak ja bede slwana a ty bedziesz nikim ,bo j nie bede miala 5 bahorow jak ty tylko dla mnie liczy sie kariera ..i sex z nowo napotkanym mezczyzna a jak wpadne to usune co to takiego wielkiego?

Gość do widać
to wyżej to podszyw

Aborcja powinna byc legalna,bo w tym chorym kraju niemozna sobie pozwolic na dziecko...

Gość chyba jestem twoja córka
a ja jeszcze dodam,ze bardzo lubię gile z nosa i często puszczam sobie bąki na rękę a potem szybko do nosa-delektuję sie tym zapazkiem

hahaha chyba ktos tu ma naprawde problemy sam ze soba...czerpiac radoche chowajac sie za cudzymi plecami pogladami bo nie jest w stanie wyrazic wlasnej opnii:)wielkei wyrazy wpolczucia:)naprawe...pokazujesz tylko to jaka jestes niedowartosciowana i pusta...glebokie wyrazy wspolczucia

Gość do widać
tak to podszyw wszedzie sa podszywy

no tak tradycyjnie czas opuscic topik bo zaczyna sie podszywanie i wyzwiska:O a pomyslec ze w naszym kraju ponoc jest rownouprawnienie:O nie dosc ze go nie ma to wiekszosc kobiet jeszcze do niego nawet nie dorosla...

Gość ... ... ...
małzeństwo i dzieci to moze nie powazny temat ale aborcja już tak weź pod uwagę ze są osoby ktore uważają (i mają do tego prawo) ją za morderstwo...w sprawach tak drażliwych moim zdaniem zawsze nalezy zachować odpowiednią kulture.

wlaśnie dłubię w nosie i wyciągam niesamowicie długiego babola-smacznego

no dobrze już kończę

pozatym przestancie sie spierac..jedni chca miec dzieci inni nie..ja nalezy do tych drugich i dobrze mi z tym..zajmuje sie studiami praca..przyjemnosciami..sama nietrawie dzieci i uwazam ze kobieta stworzona jest do wyzyszych celow niz tylko ich rodzenie i wychowywanie..ale jesli ktos chce byc kurwa domowa to prosze bardzo:)mi nic do tego:)

żenada kobiety ,zdenada do robty sie wziasc ,a dzieci do nauki ! i te puste barbie tez do nauki bo siedzac na forum studiow nie skoncza ani pracy nie dostana ,a dzieciaki beda smierdziec -pamietajcie!!;)