Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość /.........................../
"jest brutalna prawda, bo to nie jest chleb- ze musisz zjesc, to jest kaprys faceta a za kaprysy sie płaci. Pisze nie po to by cie zniechecić , ale po to byś sie nie zawiódł." ;;;;;;a twoje co to jest?Ty placisz za swoje kaprysy seksualne?Ca za schizofrenia........

Gość /.........................../
koles podszyw-polanalfabeto-"rzeby sraka była bardzo żadka."-wymien miejscami er i zet z kropka i juz bedzie dobrze.Czekam na nastepne wypociny.Chetnie naucze cie zasad ortografii i skoryguje nastepne twoje bledy.

zomek, ty chcesz mnie zycia uczyc? a co wiesz wszystko z filmow? jezdze od 2 lat w nocy taxowka w duzym miescie, zapewniam cie ze juz nie jedna sytuacje widzialem... dokladnie wiem gdzie sa wszystkie burdele, bo w kazdym bylem, wiem jak sie tam zachowac i co mowic, a czego nie mowic

Gość keroka
Do agencji towarzyskiej przyszedł facet. Zamówił panienkę i spędził z nią fantastyczną noc. Rano idzie do szefowej uregulować należność. - Ile się należy? - pyta. - Nic. Był pan świetny! - Co? Cała noc seksu z rewelacyjną dziewczyną i nic nie płacę? - Nic. Proszę, to jeszcze dla pana - szefowa podaje mu 200 złotych. Faceta zamurowało. Nie dosyć, że poużywał w najlepsze, to jeszcze dostał dwie stówy. Tego samego dnia opowiedział o wszystkim koledze, wiec on też postanowił odwiedzić agencję. Też spędził fantastyczną noc z panienką, rano idzie do szefowej i pyta: - Ile się należy? - Nic, był pan świetny - mówi szefowa i wręcza mu 50 złotych. - Dziękuję - mówi facet - Nie dosyć, że było fajnie, to jeszcze dostaje kasę. - Ale wie pani, co? Mam pytanie. Dlaczego dostałem 50 złotych, a mój kolega wczoraj dostał 200? - Wczoraj wszystko szło na satelitę, a dzisiaj tylko na kablówkę.

Gość CATSUMI2
Wiem kim jest ta kurwa !! i nie żaden klub tylko melina z prysznicem jednym na wszystkich fakt kase ma z tego ale ludzie wiecie jakie jest uczucie ? jak sexx z wiadrem kislu walisz i czujesz tylko ze żel chlupie a ona jak nagrana na tasme ahaaaa i eheeee i tak dalej dajcie spokój bierzesz ja za łeb i walisz w gardło aż się dusi i krztusi a ochrona stoi i sie patrzy tka jest prawda o poslich " klubach " z prostutucja tutaj klijent jest panem i dasz 100 wiecej i możesz ją bić żucac poniewierac a ta szmata i tak wóci i tak dajcie spokój waliłem ja kiedys pamietasz?? w CATSUMI?? w dupeczke na chama cie leciałem a koledzy z klubu ci nie pomogli hehe wytarczyło 100zł im dac szmata dla mnie jestes i zwykłą kurwa i nastepnym razem wsadze ci chuja w dupe a putem w ryja i po same jaja i sie zleje czus kutasa swego pana dziwko!!

Gość gość
mnie się podoba ostry seks, dobra reklama ;) Kiedy masz czas castumi? :P

Gość gość
Sperma po stosunku analnym wytrysnęła (było jej zaledwie kilka kropel) na moje posladki, oczywiście szybko wytarliśmy ja papierem. Dodam, że jestem 4 dni przed miesiączką, czy istnieje ryzyko zapłodnienia ?

Gość gość
Witam. Jestem lekko puszysta i chcem zostać prostytutką w Szczecinie. Gdzie jest dom publiczny i jak można to zrobic?? Ale tylko popołudniami bo do południa pracuje.

Gość gość
Przyjmę na mieszkaniówkę(mieszkanie nowe,przytulne) w Kołobrzegu jedną dziewczynę do 30 lat ...Jeżeli potrzebujesz szybkiego zastrzyku gotówki zapraszam do kontaktu telefonicznego 787334639...

Gość gość
a pijesz k***o sperme z moczem kalem wymiocinami krwia narazs z kieliszka? place 2gr

Gość gość
a pijesz k***o sperme z moczem kalem wymiocinami krwia narazs z kieliszka? place 2gr

Gość gość
Ja jak potrzebuje zakut.... wchodze na allebranie.pl i wybieram jak z katalogu