Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość Nikodem17
Mhm...no tak będę szukał kobietki z prywatnego ogłoszenia,tylko jak myślisz wcześniej wypadałoby zadzwonić i powiedzieć jej o co mi konkretnie chodzi, czy przyjmie 17-latka i co obejmuje ta cena za godzinę?

Gość ziomek98765
ciekawy temat, szkoda że ostatni post autorki pochodzi z kwietnia 2007 i pewnie długo tu zaglądała... ciekawe czy ułożyła sobie życie, co aktualnie robi. Fajnie by było, gdyby jeszcze kiedyś zobaczyła ten temat, ale wiem że to mało możliwe...

Gość Mark-Iza
przeciez autorka pisala ze zamierza wyjechac za granice. pewnie teraz tam daje d...

Gość ziomek98765
Może nie daje, wyjechała tam ponoć ze swoim przyjacielem... ciekawe czy on dowiedział się o jej przeszłości

Gość bywalecforum
Uwielbiam jak laski na mnie sikają tz.mi do ust ale marze aby dziewczyna zrobiła mi w usta siku i kupe,ile za to zapłace w agencji?,podaj przybliżoną cene z góry dziękuje.

a nie łatwiej zadzwonić do agencji i zapytać o cenę usług?

Gość Mark-Iza
ale skoro tam daje dupy to mam nadzieję, że nie robi mi konkurencji i kopiesz szpary za mniej nisz 5 funtuf ?

Gość prawiczek maciej
mam pytanie czy w agencjach sa kamery w pokojach

Gość prawiczek maciej
to dobrze a nie wysmieje mnieprostytutka jak powiem ze mam 35 lat

Gość Pyton Wielki
Nikodem 17 Nie idź do prostytutki na pierwszy raz. Jak musisz to mieć już za sobą to poszukaj sobie dojrzałej za darmo. Umów się, a jak Ci spasuje to wtedy działaj.

prawiczek maciej nie...nie wyśmieje...ale bedzie to takie mechaniczne...

Purpurowaaa Łza, mam pytanie. Ja jestem z Wrocławia. Tu sa 3 duze agencje, kilka mniejszych, no i wiadomo niezliczona ilosc takich mieszkaniowek. Ale oprocz tego jezeli sprawdzi sie stronki z anonsami to jest okolo 500 prywatnych ogloszen, niektore z nich rozpoznaje jako wlasnie mieszkaniowki. Moje pytanie brzmi, czy to mozliwe, zeby alfonsi z tyc wiekszych agentur opanowali laski dzialajace na wlasna reke? bo mi sie nie wydaje, zeby byli w stanie ogarnac to wszystko. Moze w malych miastach.

Doctor Gyno pytania które tu padają są na poziomie wiedzy zakonnicy a ta cała catsumi jest cichodajką a nie żadną Q! i bzdury opowiada z tym zarabianiem 10 tys miesięcznie jej opowiadaniu brak spójności, nie zachodzi korelacja po wyżej 0,2 miedzy poszczególnymi elementami opowiadania driver83r w żadnym mieście nie może na ulicy pracować samodzielnie cichodajka. wcześniej czy później będzie musiała się do jakiejś grupy przyłączyć , ponieważ konkurencja (czytaj alfons ten lub inny) pobije ją w najlepszym wypadku

na ulicy tak, ale ja pytam o prywatna dziewczyne, ktora przyjmuje w mieszkaniu. Jest taksowkarzem i znam niezle ta braze. Ciekaw jestem tylko od strony organizacyjnej jak to wyglada. A co by bylo gdyby taki alfons przyszedl, a tam juz jakis inny koles by siedzial i by sie nie znali,l to co wojna? czy odpuszcza

driver83r cichodajki z mieszkań nie podlegają pod alfonsów o pozostałe Q zawsze wojna na scyzoryki

Gość co za bzduraaaaaaaa
cichodajki z mieszkań nie podlegają pod alfonsów podlegaja, maja normalna ochrone

co za bzduraaaaaaaa bzdura, one nie pracują w grupie ale na zupełnie innych zasadach

są 3 typy cichodajek: -te które dają facetom z ogłoszeń w gazecie, dorabiają sobie w ten sposób do pensji...i tu biorą jak popadnie -te które mają kilku stałych facetów....te już utrzymują się z tego co zarobią oraz te które mają jednego max! dwóch facetów...również z nich się utrzymują....te zwykle studiują... najkorzystniejszy wariant to ten trzeci....na taki układ idą również młodzi chłopacy....baaardzo często....

ciechodajek jest tyle, ze musialyby jezdzic non stop cale ekipy zeby je bic. Mysle, ze dali im spokoj. Jakby zaczeli robic dym to policja by ich zgarnela. Mozna czasem kogos pobic, ale 500 osob? Poza tym wiekszosc z nich okresla swoje godziny pracy tak ze nie koliduja z duzymi agencjami

alfonsi nie mają az takiej mocy przerobowej by wszystkie cichodajki wyhaczyć jest wiele układów i układzików w których on ją wspiera finansowo a ona się łóżkiem odwdzięcza

Gość zomek
driver83r: Musisz sie jeszcze troche o zyciu nauczyc. Wystarczy ze jedna dziewczyna bedzie miala pare sznytow po żyletce i wszystkie inne z miasta SAME zaniosa forse alfonsom w zębach. W sumie wystarczy samo ZAGROZENIE, niekoniecznie musi sie cokolwiek dziac.

Nie pierdol, bo ja spotykam się z wieloma facetami i zawsze jak mnie posówają to urzywają kondonów.

Gość Karrie brendszoł
sraja ci na ryj?

Gość Ciułała
jaki już masz rozmiar cipki???

Gość /.........................../
Czym ty sie chwalisz-kobieto-ze jestes dziwka?Na jakie pytania chcesz odpowiadac?Myslisz ze kogos ciekawi to jak cie rzneli i ilu?Podnieca cie gdy ktos zadaje pytania na ten temat?Zdajesz sobie sprawe z tego zes zalosna i biedna dziewczyna?