Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

przeczytałam Twój topic, i jestem pozytywnie nastawiona do Ciebie. ehh zazdroszcze Ci tej Hiszpanii, fajnie ze spelnily sie Twoje marzenia

Gość onannisf
1. Jaka jest wielkośc fiutów śrenia :) 2. Czy spałaś z czarnymi, jak wypadają na tle białych :) 3. Jakiego najwiekszego miałaś w sobie. 4. Czy większe sa zawsze lepsze.

No i coz ja mam Tobie odpisac catsumi na Twoje niezrozumienie?...bezsilnosc tylko i troska...nie potepiam Ciebie,ale to co robisz...

Gość kobieto przestan naduzywac
obcych wyrazow i zwrotów , pasują jak kwiatek do kozucha, nie czujesz ze to smieszne , sztuczne i pretensjonalne? Mnie ten pseudointelekt bardziej wkurza niz to, ze przelecialo cię 100 czy 1000 facetów.

Gość michaelduo
.... a mi się podoba twój styl pisania- jesteś mądra, brawo. luzacka, zabawna, wesoła iwg opisu piękna ;-)

Gość mała jola z mrągowa
mądra to ona raczej nie jest, nic na to nie wskazuje przynajmniej. inteligentna pewnie tak. zabawna może, styl chujowy, stosuje wyrazy których nie rozumie, jak dziewczynka 15to letnia która chce sobie dodać powagi. a jeśli chodzi o wygląd to każda panna w necie pisze o sobie tak, jakby mogła pretendować do korony miss world. niestety w większości są to uzurpatorki. ale- łatwo może udowodnić jak wygląda- żyjemy w końcu w erze fotografii cyfrowej.

Gość sloncie
ja mam pytanie dot. sexu oralnego. na serio. lubie ten sposob sexu i chetnie wymieniam sie z mezczyzna tymi pieszczotami. dlatego pytam "fachowca" jak robic aby facetwoi bylo dobrze. mam wrazenie ze nie zawsze dobrze robie a facet nie zawsze chce powiedziec bo nie chce mi przykrosci zrobic. sama piszesz ze to akurat tobie dobrze wychodzi, wiec moze podzielisz sie wiedza. pisze to na serio i prosze rezygnowac z glupich uwag!! dziekuje z gory!

Katsumi-właśnie zostałem dzidkiem,mam 50 lat,czy mogę zostać twoim klientem.?Nie jestem za stary?Czy działasz w Warszawie?

słoncie-Rozpocznij od drażniących dotknięć, pieszczot i pocałunków wrażliwej skóry podbrzusza, członka i moszny, cały czas głaszcząc okolice narządów płciowych, tak by rosnące podniecenie pomogło mu w osiągnięciu pełni erekcji. Potem wolno przesuwaj językiem po najbardziej wrażliwych na erotyczne bodźce strefach członka - końcu i krawędziach jego miękkiego zakończenia (żołędzi) - oraz wzdłuż niego, wprawiając koniuszek języka w poprzeczny lub podłużny ruch wahadłowy. Szczególną uwagą obdarz wewnętrzną stronę całego organu, ponieważ ta część jest szczególnie wrażliwa na erotyczną stymulację. Stale eksperymentuj ruchami języka, zmieniając ich siłę, rytm i intensywność i zachęcaj partnera, by wskazał pieszczoty sprawiające mu największą przyjemność. Panowie, preferujący z zasady silną i zdecydowaną stymulację członka, skarżą się często, iż dotyk ich partnerki wydaje się zbyt delikatny i nieśmiały. Mężczyzna powita z radością także pieszczoty moszny, lecz tę niezwykle wrażliwą okolicę muszisz traktować znacznie delikatniej. Jeśli zamierzasz ująć koniec członka w usta, uważaj, by nie wyrządzić mu krzywdy zębami. Pamiętaj, twego partnera najbardziej niepokoi obawa, że możesz go przez przypadek ugryźć lub uszczypnąć. Nadmiernie przedłużone fellatio może przyprawić cię o ból szczęki, lepiej więc od czasu do czasu pozwól jej odpocząć, kontynuując w międzyczasie pobudzanie dłonią. Spróbuj mocą wyobraźni przenieść się w ciało partnera i przyjrzeć się uczuciom, jakich w tej chwili doznaje.

Gość noosmialo
a o dł. fiutów cos powiesz w końcu czy tego akurat się wsydzisz :D

Gość sloncie
sorry catsumi ale bardzo mnie rozczarowalas. to co napisalas brzmi jak przepisane z poradnika. nie widze w tym zadnych sformulowan z "praktyki" . pewnie przeczytalas cosmopolitan czy cos w tym stylu i udajesz dziwke, bo osoba ktora by choc raz zrobila dobrze loda partnerowi inaczej by to opisala. a ty, niby "profesjonalistka", walisz takimi ogolnikami, ze wsstyd. idz dziewczynko, fantazjuj dalej zegnam ozieble

Gość sloncie
nawet widze, ze normalnie wzielas i skopiowalas ten tekst. nawet "napisac" po swojemu ci sie nie chcialo. zegnam "prostytutke"

Gość poleobowiasss
catsumi zalosna jestes, sumienie nie daje spokoju wiec zalatwilas sobie darmowa psychoterapie. Jakie moga byc pytania do prostytutki oprocz "ile kosztujesz?" i koniec tematu.

Gość dsaert
czy klienci mieli jakies nietypowe prosby?

Gość ale jestes
A gdzie tam, "cesarzowej" catsumi nawet anala nie zaproponowali :P

Witaj Cassumi! Zgodnie ze swoim nickiem bywam czasem w miejscach gdzie korzystam z uslug Twoich koleżanek. Mam kilka pytań: 1.Co u ciebie wchodzi w cenę standartowego czasu a za co pobierasz dopłaty? Interesuje mnie zwlaszcza oral u Ciebie i zabawa w ginekologa 2. Czy robisz \"francuza bez do końca\" tzn z połknięciem. Jeśli tak to z jaka dopłatą? 3. Czy dopłaty za dodatkowe usługi masz całe dla siebie czy się z kimś dzielisz. 4. Czy, gdyby klient wyraził taką chęć wysikałabyś się na niego lub zrobiłabyś kupę! Jeśli tak - z jaką dopłatą? Pozdrawiam Cię serdecznie i w imieniu wszystkich bywalców dziękuję za szczere dopowiedzi na interesujące nas pytania. :) 🌻

Gość pasożyt
a jaki to klub w katosach??

Gość poleobowiasss
Po opdpowiedzi dla tangel zorientowalem sie ze to panienka fantazjuje na temat prostytucji, ze sie dalem nabrac!!! Niestety do Pauline Reage autorki "Historia "O" " jest ci bardzo daleko , ale cwicz teoretycznie i praktycznie.

Gość i co dalej
?

Gość frugoton
Tak sobie myslę,ze jesli bedziesz miala w przyszlosci meza to zycze Ci,zeby lubil sobie ulzyc po burdelach,chociazTobie i tak pewnie nie bedzie to przeszkadzac... A jesli bedziesz miala dzieci i one kiedykolwiek zapytaja czym sie zajmowalas to powiesz im prawde? Nie pisz glupot,bo zadna zytuacja nie zmusza do zostania prostytutka-to byl Twoj swiadomy wybor. Zal mi Cie,wiesz?Toprzykre,ze swiat konczy sie dla Ciebie wraz z Twoja dupa:(

Gość mam pytanko do catsumi
catsumi wroc i podpowiedz mi jak moge zmotywowac faceta do tego, zeby kmogl robic to 2 rzy z rzedu?? moj po 1 stodunku jest wyczerpany i zwykle musze czekac np do rana, zeby znow moc to zrobic a mi sie marza noce spedzeone na seksie.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam pytanko czy to prawda ze najczesciej klietami so zonaci

Gość praaawda
;)

Gość catsumi mam do ciebie
pytanie... to bardzo wazne...

WITAJ podoba mi sie w tobie ze wiesz czego chcesz i dazysz do tego Mam pytanie CZY NIE OBAWIASZ SIE teraz czy potem URZEDU SKARBOWEGO ze z calego majatku nalicza ci 75%podatku?lub moze nie ujawniasz np kupna domu czy samochodu?jak to wyglada u ciebie lub innych dziewczyn z gory dziekuje za odpowiedz

Lara5----> przeciwnie. Znam przypadki kobiet, które musiały się tłumaczyć w skarbowym z duzych wydatków na które nie miały pokrycia w dochodach. Mówiły wtedy: \"byłam prostytutką\" (chociaż wcale nie były) i dawali im spokój bo prostytucja w Polsce nie jest ani karalna ani opodatkowana!

do bywalca: nie wiem ale chyba nie masz racji fakt dochod z prostytucji nie mozna opodatkowac ale musisz to udokumentowac zarobkami a jak udokumentowac np stanie na ulicy...czy praca w klubie jezeli menadzer nie da zadnego dokumentu?i wtedy z artykulu o niemoznosci udokumentowania zarobkow placi sie 75%podatku!! przeczytaj sobie wypowiedz na stronie 13 tego tematu wypowiedz urzedu skarbowego Nie wiem...