Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminak

co na zanik pokarmu- naturalnie

Polecane posty

Gość maminak

czy ktoś wie jak w naturalny sposób spowodować zanik pokarmu w piersiach,nie mam go za dużo ale jednak, czy może powinnam iść do lekarza po jakieś tabletki?

Gość maminak
nikt nie wie?

są preparaty obniżające poziom prolaktyny, ale po co je brać. Piszesz, że nie masz go dużo, więc jak nie będziesz karmisz ani odciągać pokarmu to sam zaniknie. Ja pokarm miałam jeszcze przez około 2 miesiące od zakończenia karmienia, nie było go dużo, bez wuycieku czy plamienia, nie było to dla mnie problemem.

popijaj miętę i szałwię to naturalny sposób na zmniejszenie laktacjii, ginekolog może Ci przepisać jakieś śroki ale często mają działania ubczne, można po nich się fatalnie czuć.

Gość mika464
mój gin poleca pić colę w troszkę większych ilościach np.1,5l dziennie, powinno pomóc już po 2,3 razach

Gość kpinka-linka
Po co brać leki naj;epiej nie karm , nie odciagaj sam zaniknie ...i faktycznie dużo coli ...niektórzy każą jeszcze obwiazywać piersi ale uważam że to niepotrzebne.. Jak przestałam karmić to tak przez 1,5 miesiąca miałam jeszcze pokarm.Nic trudnego

Gość Alexxxa
Jeżeli nie przestajesz karmić nagle z dnia na dzień to pokarm sam zaniknie. Nie ma sensu truć się tabletkami, colą też nie.

Gość kisab84
Ja nadal karmie piersia, pije cole i na mnie nie działa ale przez przypadek odkryłam że alkohol jest dobry a więc tak: byłam na 2 dniowej wycieczce poza granicami kraju i w drodze powrotnej wypiłam pół flaszki wódki i jakie były skutki przez cały tydzień dziedzia nie miała co jeść. Nie zachęcam tylko informuje!!!!!!!!

Gość octem posmaruj 2-3 razy z
dnia na dzien piersi mi pomoglo