Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość szkoda ze tylko
anu ogladam teraz te linki jestes boskaaaaaaaaa dzieki bo nie ogladalam tego,wczoraj dopiero pierwszy raz

Gość Lech w rowie
ambitnie, nawet sie zrymowalo :P

Gość takSe
No no niezle komentarze;D sie usmialam;d szkoda, że wcvzoraj przegapilam ten odcinek buuuuuu

Gość takSe
a Lech co Ty piszesz:P Adas fryzjer nie wie nawet do czego nosi:P ale kakao to mu pewnie babcia robi hehehehe

Gość yyyyyyyy
raczej budyn kakaowy:D

Gość co jest grane
czy juz sie tu nikt nie wypowie???

niestety na youtube.com nie ma już innych filmików!! niestety za tydzien nie bede mogla oglądać mam nadzieje że mi streścicie:D co się działo np.czy pitbul dostał prace i czy wiking spotkał sie już z laura:) pozdrawiam wszystkich fanów tego programu całuski

Gość uuuu
no no ja tam fanka tego serialu nie jestem:P oglądam bo...hmmm no wlasniie sama nie wiem czemu ;d ludzka głupota przyciga chyba heheheh ale spoko streszcze;)))

Gość i ciszaaaaaaaaa

Gość tururur
Witajcie;) mam pytanie czy wiadomo kiedy ta Laura od VIKINGA przyleci do polski???:P

zapewne w tą środe a ja nie bede mogla tego zobaczyc:(założe sie ze automatycznie sie odkocha!hmm zastanawiam sie co ten wiking sobie myśli..mówił ze zamieszkają u niego w domu tzn gdzie w tej kuchni>???hmm jakoś mi sie nie wydaje zeby mloda śliczna dziewczyna zaakceptowala by to No co ona by robila w tej warszawie?

Gość Bez Ciebie
Anu wiesz roznie to bywa i nie watpie w to, że mozna poznac kogos przez net i pokochac z czasem, ale by snuc plany tak jak On to przesada....gdzie tam On nawet juz pierscionek wybieral dla niej i suknie slubna;/....a najlepsze to ile On chce miec dzieci wiesz ile? 12-ro ma pojechane rowno ale i tak bywa:P

Gość szkiełko
Wygląda na to, że Wiking chce zamieszkać w kuchni z żoną i 12-ściorgiem dzieci, to już nie jest marzycielstwo, to jest szaleństwo ! ;) skrajne oderwanie od rzeczywistości, w sumie, w dzisiejszych ekonomicznych czasach, takie myślenie jest bardzo oryginalne..:p

Gość podglądaczka
Wiking jest beeeznadziejny, miałam go za słodkiego infantylnego naiwniaczka i tym mnie gupek na początku rozbrajał, ale jak zobaczyłam z jakim samouwielbieniem przeczesuje przed sklepowym lustrem sobie swój smalec we włosach nie mogąc od siebie oderwać oczu ;>>>> .... trując jednocześnie dupę sklepowym przez podejrzewam parę ładnych godzin sprawą która i tak jak wiadomo nie ma przyszłości przyszło mi na myśl tylko jedno słowo- BĘCWAŁ btw ten program daje się oglądać tylko ze względu na pana komentującego te wydarzenia bohaterowie są do KITU, jeżeli to ma byc przekrój społeczności internetowej to ja wymiękam towarzycho oderwane od rzeczywistości, żenua jednym słowem

Gość tak tak nie nie
hehehehehe

Gość majua
Wyczytałam ,że Martita niespodziewanie zakończy znajomość z zpidbullem. A odcinek już dziś. Znowu sie pośmiejemy.

Gość ghjklgf
A o której to dzisiaj, bo gazety nie mam.

Gość ghjklgf
dziękiza linka. Jak wracam z pracy to taka skatowana jestem,że ani gazety nie kupię, ani w internecie grzebać mi się nie chce. W ogóle nic mi się nie chce. :/

Gość ojejjjjj
nie widziałam początku, Martita rzuciła Pidbulla?? dlaczego, jak to było, błagam, niech mi to ktoś opisze hahaha;-)))

Gość papuzka falistaa
Pitbull mowil ze to dlatego ze oboje sa rozrywkowi :D i ze ona pewne by chciala latać :D coś w tym stylu mowił hehe a to raczej ta jego nowa laska wygląda na rozrywkową :classic_cool: Martita zas mowila o nim ze nie widzi zeby chcial sie rozwijac, ze ciagle by chcial na bramce pracowac ;) i ze nie czula ze sie zakochoju cos w tym stylu...Za to ta nowa laska jest zabójcza :D od razu się zakochała haha Szkoda mi tego wikinga ;) Moze rzeczywiscie powinien uzbierac na bilet i polece4c do niej? Ale c on by tam robil...Zreszta blet chyba kosztuje jego 3 pensje ;) Powiedzcie czy Wiking mial podbite oko? :D Co mus ise stalo?

Gość szalonamartita
mowilam ze jest tylko po podstawowce i nic soba niereprezentuje ze cale zycie bedzie stal na bramka , ze nie dazy do niczego

Gość papuzka falistaa
Martita to naprawdę Ty? Lubię cie ;)

Gość papuzka falistaa
ten Pidbull to jakiś taki prosty jest :O taki dziwny deko :P

Gość szalonamartita
tak to ja patrze co ludzie pisza na temat serialu no i wiadomo co pisza o mnie ja z pitbulem sie nie spotykalam tylko na potrzeby serialu :) jesli ogladalas dzisiejszy odcinek to wypowiadam sie na jego temat i mowie ze ciezko bedzir mu znales normalna dziewczyne, bo nie bedzie chciala takie osobnika- soory ale ona tylko po podstawowce. dziekuje milo mi

Gość szalonamartita
wiem ze prosty, ale ta dziweczyna z dzisiejszego odcinka to jakas taka sama jak on :) hehe

Gość papuzka falistaa
A mozesz powedzec czy wystepujesz tez w pozniejszych odcinkach?

Gość agresor
zalosne-dawno tak sie nie usmialem- OSKARA!!!!! :D :P

Gość agresor
Martita-jesli to naprawde Ty to za dzis masz ode mnie plusa-ale tylko za to ze przejrzalas na oczy- co Wy kobiety widzicie w takich chamskich prostakach?