Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

X-MAN

*Spindleruv Mlyn* - Czy byl ktos w tym roku tam na nartach ?

Polecane posty

Podobno tam jest super czy ktos moze to potwierdzic? Interesuja warunki jakie tam panuja, ceny wyciagow i noclegow? Ja ostatnio bylem w Harahowie i tez bylo swietnei ale wszyscy chwala Spindleruv Mlyn.

Gość daarusia777
X-man....ja takze szukam wiadomości, ale cisza w tym temacie. Za ilka dni mam urlop i nie wiem, gdzie pojechac zeby fajnie spedzic czas i pojeździc na deskach :) Powiedz mi w takim razie jak kształtują sie ceny w Harahovie i czy stoki są dobrze przygotowane do śmigania...pozdrowionka

Nocleg mialem w Karpaczu 40zl i do Harachowa dojezdzalem, Stoki byly dobrze przygotowane, male kolejki a calodniowy karnet to 570 koron. Z tego co wiem od znajomych to w tym samym czesie w Polsce byly duze kolejki. To jest swietna strona http://holidayinfo.cz/ A czy jedziesz gdzies w ten weekend??

Gość daarusia777
No właśnie te kolejki przerazają mnie ....w tamtym roku byłam w Karpaczu....kwaterę miałam fajną ale troche sie naczekałam w ogonkach nim mogłam sobie poszusować..... no i ta infrastruktura dookoła stoków...tragedia z dojazdami , zapakowane parkingi, za które kasują spore pieniązki. Co do wyjazdu.....to mam zamiar wyruszyć w poniedziałek, ale nadal nie wiem dokąd :D

OK, ale na Świętym Piotrze nie wszystkie trasy były tydzień temu czynne. Szpindlerowy to jedno z najfajniejszych miejsc w Karkonoszach

znasz jakas wyszukiwarke noclegow w czechach??

Gość daarusia777
To moze jakies namiary na te Czechy....bo czasu mało...dobra spadam do pracy, bo wolnego na narty nie bedzie....pa :)...poczytam pozniej :)

Ja jeżdżę na jeden dzień, albo mieszkam u znajomych w PL albo w pensjonacie w Czechach, ale w sezonie stawki są nieziemskie...

jakie sa stawki w czechach jesli chodzi o nocleg na jedena noc?

Moze komus przyda sie INFO z mojego sobotniego wypadu do Szpidlerowego Młyna Ogolnie mowiac jest tam swietnie ale drogo. Calodniowy karnet kosztuje 750 koron a w Harrachowie jak dobrze pamietam 570. W niektorych miejscach stoki sa troszke oblodzone ale w porownaniu z Harrachowem to nie ma porownania. Trasy sa rowne szerokie i dobrze przygotowane. Nie wszystkie wyciagi i trasy byly czynne ale mimo to nie bylo kolejek. Tylko te glowne kanapy 4 osobowe byly oblegane a reszta byla bez kolejek jak Svatý Petr. aktualne info na stronie : http://www.skiarealspindl.cz/ Czy ktos byl w innym miejscu i moglby powiedziec jak tam bylo? Interesuje mnie szczegolnie jak jest w Rokytnicach.

Gość daarusia777
X-MAN dzięki za info...ceny rzeczywiście dość wysokie..podejrzewam, ze noclegi tez będą miały wygórowana cenę....najbardziej przeraża mnie jednak ta pogoda, plusowa temperatura i brak świezego śniegu :(....chyba zaczekam kilka dni na zmiane pogody, bo szkoda wydać kasę i nie być zadowoloną