Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubulecykolegor

Szukam przyjaciół na dobre i złe - byśmy razem zrzucały...

Polecane posty

jak w temacie.... ja jestem ze Szczecina, mam 26 lat i troche do zrzucenia, fajnie byłoby mieć się na kim wspierać, zaprzyjaznić, pogadać, dzielić sie sukcesami i troskami, może ktoś do mnie dołączy?? może ktoś tak jak ja potrzebuje bratniej duszy??

Gość ogif
hmmm... ja odchudzam się od czterech tygodni -wyeliminowałam całkowicie pieczywo, ziemniaki i słodycze - na razie bez efektów, więc zaczęłam też ćwiczyć dziś znajdłam bezwstydnie obfite śniadanie, i mam nadzieję że już nic nie zjem, tylko będę piła soki przecierowe, no ale też herbatę z cukrem wieczorem pokręcę sobie hula hop a ty jakie masz plany na dzisiejszy dzień? może razem wytrwamy...

Gość ogif
a, jestem z Gdańska, niedawno skończyłam 30 lat mam do zrzucenia... brzuch, nie obchodzi mnie przy tym czy mi ubędzie czy przybędzie kilogramów

ogif ja dzisiaj wypiłam kawe bez cukru, zjadłam brokułki, marchewke i troche cukini, i pije niesłodzoną cherbatke owocowa i tak zamierzam do wieczora, zamówiłam w necie tabletki na odchudzanie to może mi pomogą, ale czekam jeszcze na dostawe

Czesc dziewczyny :) Ja 3 dni temu przestalam slodzic , odrzucilam tez slodycze, jasne pieczywo, bialy ryz i ziemniaki :) jem salatki miesko z grilla lub gotowane :) jakos scnack orzeszki zwykle bez zadnych dodatkow.. staram sie pic duzo wody.. no i od miesiaca biegam 4 razy w tyg - narazie po 15minut :) nie mam duzo do zrzucenia, ale chcialabym polepszyc swoja kondycje i troszq miesniakow nabyc ;) znacie jakies spodoby? pozdrawiam :D

Aha ! mam prawie 25lat, i pisze z zagranicy :) pochodze z poludniowej Polski :)

Gość ogif
najtrudniej mi było w kórymś momencie gdy przyszły mrozy, no i samotne, nudne wieczory wtedy organizm domagał się dodatkowej porcji kalorii a usta ciamkania czegoś smacznego... ale już sytuacja opanowana

Gość aa..aa
witam odchudzanie weszlo mi chyba w krew chetnie sie przylacze mam 32 lata szukam nowych pomyslow -jak schudnac

bubulecykolegor : wiem wiem :) zastanawiam sie czy steper jest dobry na miesnie nog? co o tym sadzicie? co dolozyc do biegania by miec fajne nozki? aa..aa : witaj :) a ty jakie masz sposoby? dziewczyny w ogole jakie macie cele? ja bym chciala miec bardziej umiesnione nogi ..

Gość aa..aa
nie wiem moje nogi sa niestety juz umiesniine nie jest to fajne

Gość aa..aa
chce zgubic 5 kg moze wiecej nie wiem bo ostatnio sie nie waze widze po ciuchach moja wage stad wiem ze czas rozpoczac diete

aa..aa : a moje wlasnie za malo.. jakos dziwnie , niby duzo sie ruszam, zaczelam biegac regularnie od miesiaca.. znasz jakies sposoby na zdobycie troszq miesni na nozkach? bo za delikatne sa.. siniaki mi sie robia czasto..juz mam tego dosc..

aa..aa: jaka diete zamierzasz zaczac? ja narazie odrzucilam cukier, slodycze, jasne pieczywo i bialy ryz, ziemniaki tez, na rzecz: salatek, warzyw gotowanych, mieska gotowanego ( czasem z grilla - w sumie tylko piers z kurczaka jem), pieczywko takie chrupie cos ala vasa ( czy jak to sie tam zwie), no i woda ..owoce (choc tez nie wszystkie - nie jem bananow, winogrona.. jem zielone jablka, truskawki, melon, arbuz).. to dopiero 3ci dzien..

Gość aa..aa
widze ze zamierzasz dobrze jesc co do nog to rower

Gość aa..aa
szef przyjechal -moze jeszcze sie odezwe

aa..aa : rower, problem w tym, ze narazie pogoda nie sprzyja, zastanawialam sie czy nie kupic takiego co w domq stoi? jak cwiczyc? ile razy w tyg? po jakim czasie moglabym dostrzec pierwsze efekty ? ;) zaczynam sie zdrowo odzywiac, by lepiej sie czuc, od kiedy zaczelam biegac mam wiecej sily :) podoba mi sie to

aa..aa : ok, ja tez z pracki pisze ;) jest tu moze ktos jeszcze?

Gość Noelli
Hejka. Mam prawie 21 lat , jestem z Krakowa no i cóż...od dziś walczę z moją wagą. Pomiary wstępne zrobione.Co prawda mojej wagi po mnie nie widać dopóki nie stanę na wadze ale chcę zrzucić dla własnej wygody psychicznej... Jakie diety stosujecie ?Może macie jakieś sprawdzone przepisy na dietę "cud"? Ja walczę teraz z Tworem dietetycznym zwanym "Montignac" Pozdr.

Gość bubulecykolego
komp mi sier zepsuł i nie3 mo9głam wcześniej pisać\, ale już jest oki p0owiiem na razie dobranoc, jutro sie odezwe bo puzno juz na dzisiaj wystarczy aa..aa prawie25 Noelli anabelka21 ogif dla wszystkich 🌻 pozdrawiam

anabelka21 piszemy z różnych miejscowości więc wątpie by spotkania w realu były kiedykolwiek możliwe;) nie wiem czy ktoś z was jest ze Szczecina jak ja, gdyby tak bylo to kto wie?, może kiedyś pomyślałybyśmy o jakiejś kawce na mieście....;)

Gość aa..aa
dobry dzien dodry

Gość aa..aa
dzien zaczelam oczywiscie bez sniadania nic zreszta nowego jestem z tych co nie jedza sniadan obiad tez chyba sobie daruje bo prawde mowiac w porze obiadowej nie chce mi sie jesc co do kolacji no to zobaczymy co silniejsze glod czy samozaparcie u mnie dieta zaczyna sie zawsze od glodowki tylko kawa tak 2 dni zeby brzuszek odpowiednio przygotawac ze nie bedzie juz tak dobrze od kilku dni mam ataki glodu na slodycze nie moge sie opanowac pochlaniam doze ilosci i nie wiem jak nad tym zapanowac (moze jakies leki ? )-tylko nie mowcie ze chrom probowalam na mnie nie dziala

aa..aa ja czekam na dostawę - kupiłam LIDe - a z delikatnych specyfików dobra jest homeopatia może coś tu spróbuj - tylko efe3kty są dopiero po min miesiącu

Gość aa..aa
lide bralam

Gość aa..aa
poczekaj chwile to ci to wszystko streszcze

Gość aa..aa
wiec tak przy 1 opakawaniu -5 przy 2 -2 pozniej cos do przodu przy 3 nic przy 4 - 8 no i cos do przodu teraz sprobuje meridie po lidzie czulam sie dobrze nawet lepiej niz bez niej nie (zakrzyczcie mnie) byl tez mezi ale nie zadzialal dozo pisza o lidzie i nie zawsze dobrze wiem tylko tyle ze trzeba mniec niski cisnienie zeby moc ja brac co jeszcze moge powiedziec na 5 osob ktore znam 1 schodla 10 2 okolo 7 a 2 nie mogly brac i lecza sie teraz bo maja problemy z cisnieniem biora leki na zbicie nie namawiam ani nie odradzam jak zaczniesz zle sie czyc odstaw sa nie dla ciebie i jeszcze jedno jak doza jest nadwaga i czy warto ryzykowac