Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donauka

czy zdazylo sie Wam...no wlasnie...

Polecane posty

Gość donauka

jak rygorystycze jestescie z przyjmowaniem tabletek i na ie im ufacie? z tego co slyszalam i co tutaj przeczytalam gri z Was czasem zapomina, po kilkunastu godz bierze nastepna...

Gość donauka
a pozniej czytamy schizujace wypowiedzi ze przy tabletkach sie wpada... wiec jak to jest?

jest to tak że jak wezmiesz tabletke po kilku godzinach od godziny w której brałaś uprzednio to skuteczność się nie obniża....jak ktoś puszcza plotkę ze wpadł to na bank nie daltego ze brał po tych kilku godzinach...ale że nie brał przez kilak dni, wymiotował, miał biegunkę itd dziewczyny na kafeterii to ściemniary spojrzmy prawdzie w oczy

Gość donauka
tez mi sie tak wydaje... bo wiele juz tu topicw bylo! "co zrobic bo zapomnialam tabletki" jestem za granica i zapomnialam plastrow! ludzie! trzeba myslec przy antykoncepcji! albo sie bierze albo nie, ale po co napedzac wszystkim schiza na forum? ja za kazdym razem jak to czytam to sie napedzam strachem:)

ja raz zażyłam zapomnianą tabletkę po 17 godzinach a raz po 14 czyli przekroczyłam te \"przepisowe\" 12 potem oczywiście zapomniałam i kochaliśmy się normalnie do końca i nie zaszłam nie wiem albo miałam szczęscie albo nie wiem co :D

Gość donauka
szczescie:) ja troche jak mialam plamienia schzowalam bardziej ale ponoc nie obnizaja skutecznosci. ponoc nic nie obniza oprocz rzeczy z ulotki! moja gn miala 1 przypadek zajscia w ciaze przy tabsach: GWALTOWNE ODCHUDZANIE. dziewczynie metabolizm oszalal