Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_____20

co to, jak żyć?

Polecane posty

Gość ona_____20

Nie wiem co mi jest, postaram się to opisac, moze ktoś miał/ ma podobnie...Mam 20 lat, studiuję. jestem z siebie niezasadowolona. głównie z wyglądu. 10 kg nadwagi. czasami mam wrażenie, ze mogłam iść na filozofię. Mój zmysł stwarzania dziwnych tez i pojęć jest bardzo rozwinięty. A tak po polsku? czytam mnóstwo książek psychologicznych i filozoficznycjh, poezję. W czym problem?> otórz czasami nienawidze siebie. nie mogę siebie zaakceptowac. Np. jeśli chodzi o odchudzanie. strasznie marze o pięknym ciele ale nie moge znaleźć motywacji. chciałabym życ zupełnie inaczej niż teraz- nauczyć sie pływac, biegac co rano, być sympatyczna. A mam wrazenie, ze jest zupełnie odwrotnie- zamykam sie w sobie, nie uprawaim zadnego sportu:( Moze to troche chaotyczne ale wiem jak mogłabym zmienic moje zycie, ale narazie to tylko plany, słowa, filozoficzne natchnienia codzień przez 10 minut a potem znowu zniechęcenie. chciałabym odetchnąć pełną piersią, zrobić wreszcie cos dla siebie, a ja tkwię na dnie studni..choc tak bardzo chciałabym się wydostać :(

Gość aga-26-lat
przestan myslec i zacznij dzialac konkretnie

Gość ona_____20
No wlasnie na tym polega mój problem- tylko jak się motywować? Wiem- za dużo myslę. Myslę myślę myslę. Wszystko analizuje, rozkładam na czynniki.. :o

Gość moze dobrze zes na filizofie
nie poszla....

Gość ona_____20
:o tylko ta moja filozofia to narazie teoria :o

Gość aga-26-lat
dziekuje Bogu ze ja poszlam na ekonomie:)) tak na powaznie to stworz sobie konkretny plan rzeczy ktore chcesz/masz zamiar zrobic w najblizzszej przyszlosci. poza tym: idz na jakis aerobik zapisz sie na kurs pojedz na wycieczke poglebiaj to co studujesz lub co chcesz studiowac

Gość ona_____20
ale ja planuję cały czas..tylko ze na planowaniu sie kończy :o

Gość scorpion86
Skarbie mi sie wydaje ze wpadłas w magiczne myslenie, uważasz że jak wrescie sie odchudzisz to zmienisz swoje zycie, ale czy napewno ...przypusmy ze schudniesz zmienisz swoja powierzchownośc ale to co jest w srodku to zostanie..twoje ja zostanie...a może sprobuj tak na próbe zmienic juz teraz swoje zycie czyli robic to co lubisz a przy okzaji napewno schudniesz przy tych czynnosciach:) uważam że niewarto czekac na to az schudne i dopiero sie zmienie..bo przypusmy nie uda ci sie zrzucic tyle kilogramów jakbys chciała i co wtedy przez całe zycie bedziesz niezadowlona i naburmuszona...młodosc jest tylko jedna i zycie tez jest tylko jedno..:) buska zycze powodzenia