Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el do rado

Kobiety na internetowe pieszczoty poszukiwane

Polecane posty

ja zdecydowanie lubie gdy facet dominuje...chociaz czasem gdy mam specjalny nastroj zdarza mi sie tez. ale przewaznie wole byc brana zdecydowanie...mocno,stanowczo,bez ogrodek. najlepiej od tylu

lubie lezec nago obok faceta i poczuc jego twarda meskosc...czuje wtedy ogien. lubie gdy niby ogladamy film i zupelnie nagle on przewraca mnie do jakiejs pozycji i delikatnie wsuwa sie we mnie szepczac mi do ucha i trzymajac za wlosy

Gość Zenobi
to wypuśc parę w eter, zobaczymy, ocenimy, zonanizujemy się może wszyscy jak tu jesteśmy.

a ja wole gdy kobieta dyktuje warunki upojnej nocy

Gość Zenobi
kontynuuj, wszyscy zamieniamy się we wzrok, bo uszy do niczego nam się tu nie przydadzą

Gość przygladam sie
lezysz na plecach najpierw zaczynam od pieszczot .. nie beda dlugie jestem wystarczajaco wilgotna ty tez jestes gotowy.. czujesz na nim moj cieply oddech, czujesz jakby jezyczek byl z kazdej strony, biore go do ust, ssam delikatnie jest gleboko w ustach.. tak gleboko jak lubisz czuje jak bardzo pragniesz tych pieszczot .. chcesz bym ssala jeszcze ja przestaje.. chcesz usiasc ja nie pozwalam siadam na tobie i nabijam sie .. jest taki twardy ... czujesz cieplo mojej myszki ochhhh jest tak przyjemnie chcesz piescic moje piersi ale nie pozwalam chcesz trzymac za biodra ja nie daje to ja narzucam tempo trzymam twoje rece na twoja glowa jestem lekko pochylona ku tobie jestes we mnie tak gleboko ruchy za mocne i szybkie nie zwracam uwagi na ciebie jecze rozkosznie chce byc pierwsza ... :) arturrooo chyba poszedl spac

Gość Zenobi
opowiadaj dalej, jest cudownie

Gość arturrooo
jest jest :) jesteś bajeczna skarbie:) ujeżdżasz mnie jak należy... mmmmmm moje ciało płonie, ale Ty nie pozwalasz mi na najmniejszy ruch dyktujesz warunki.. mmmmmmm och... zaraz eksploduję:)

Gość przygladam sie
nie zwracam uwagi na ciebie.. chce byc pierwsza wiec czujesz jak moje dlonie sciskaja mocno twoje rece ummmmmm aaaaa oddycham coraz szybciej,... szybciej ... uginasz lekko nogi puszczam twoje rece wyginam sie troszke do tylu.. teraz czuje cie bardziej ...

Gość Zenobi
zaraz wracam, popcorn mi się skończył, fajnie, że tu jesteś z nami arturo

Gość arturrooo
mój penies jest nie w siódmym ale ósmym niebie:) jest cudownie:) widzę, że nic Cię nie obchodzę... ale to mnei jeszcze bardziej podnieca... jestem co raz bliżej wybuchu...

Gość przygladam sie
twoje dlonie zaczynaja bladzic po moim ciele wiec wracam do normalnej pozycji chwytam rece, ktore wedruja nad glowe klade sie na tobie a ty jestes caly czas we mnie czujesz jak myszka sciska cie z calych sil czujesz moje piersi na twoim ciele czujesz moje usta moj cieply oddech brak mi tchu..

Gość Zenobi
wiesz arturo, kiedys słyszałem, że zbyt silny wytrysk podczas stosunku urwał patnerce głowę, więc lepiej nie kombinuj tylko spuszczaj się juz

Gość przygladam sie
jecze z rozkoszy jest mi tak dobrze i dochodze czujesz jak drze... a ty chcesz jeszcze wiec kladziesz dlonie na posladkach i dociskasz mnie do siebie z calej sily ...:)

Gość przygladam sie
oj paznokć mi się zjebał :O

Gość przygladam sie
ty fiutku jak mogles zlamac mi paznokc!!!!!!!!!!

Gość Zenobi
to arturo ci złamał, możesz go zabić.

Gość arturrooo
jestem na grancy.. jeszcze jeden Twój ruch i eksploduję w Tobie:) Penis nigdy nie by tak sztywny jak teraz czuję ciepło Twego ciała na sobie... Piersi rozkosznie ocierają się o moją klatkę... słyszę, że tracisz oddech... aaaaaammmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooooooooooo;p

Gość Zenobi
mi się podobało nie wiem jak arturo, ale zapytam: - Hej atruro podobało ci się? - Nuuuu Znaczy, że jemu też się podobało

Gość arturrooo
EKSPLOZJA... MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM nektar został w Tobie.. cudownie:)

Gość Zenobi
och ty mój zboczeńcu

Gość minister Roman Wiertło
ŻENUA

Gość Zenobi
do ciebie - przyglądam

Gość Zenobi
stylistka, ty dziwko, wsadzę ci prosto w cipkę, nie przedstawiając się wcześniej, ani nie pytając "co u Ciebie słychać"

Gość Zenobi
Jesteś i to bardzo, siedzisz gdzieś za granicą i wypisujesz sprośności , a tu w Kraju ludziska przez Ciebie po nocach nie śpią.