Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rnatalia

kosmetyki które polecacie

Polecane posty

Gość rnatalia

wymieniajcie kosmetyki z ktorych jestescie naprawde zadowolone i sa godne polecenia. ja osobiscie polecam perlowa serie z oriflame bo osobiscie uwielbiam wszystkie kosmetyki z drobinkami swiecacymi

Gość gasioo
sprubój szare mydło. EXTRA

Gość ale nie zwykłe
tylko takie z rysunkiem wielbłąda

Gość rnatalia
moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość rnatalia
up

Gość rnatalia
up

Gość rnatalia
up

Gość marttta
jest juz 100 takich topikow

Gość rnatalia
ten moze byc 101

Gość bad_dragonfly
Ja po prostu kocham wodę toaletową PUR BLANCA z avonu

Gość rnatalia
ja z avonu lubie tez little black dress

Gość bad_dragonfly
little black dress też są fajne

Gość marta39
czesc

Ja polecam kosmetyki firmy oriflame, sama jestem konsultantka tak więc chętne Panie zaraszam do mnie ;) a może same chcecie zostać konsultantkami i kupować kosmetyki po cenie hurtowej ;)

Gość calisia
Polecam wszystkie linie clarena. Niedostepne w sklepach profesjonalne kosmetyki gabinetowe, ale mozna je nabyc na aukcjach internetowych. Kremy, mleczka, toniki, sera, ampulki, preparaty do ciala. Nie probowalam tylko serii do makijazu i trudno mi sie wypowiadac. Generalnie kosmetyki najwyzszej jakosci za dobre ceny. Uwielbiam guam rapida (pojedrnianie, walka z cellulitem, odchudzanie) jest genialny. Zabieg bardzo prosty, do robienia w domu. Kwasy ziaja pro, wszystkie stezenia przetrenowalam, doskonale do ciala i twarzy, kwasy vivian tez sa swietne. Samoopalacze diora, czy to w kremie, czy w sprayu tez godne polecenia. Do makijazu wlasciwie wszystko wypuszczone na rynek od Givenchy, lakiery do paznokci - moj ukochany rouge noir chanel, generalnie lakiery chanel maja niesamowita trwalosc. Do wlosow L'oreal professionel, wyprobowalam linie do przetluszczajacych sie wlosow, liss extreme, absolut repair, teraz mam age densiforce i takich wlosow nigdy nie mialam. Radze kupowac na allegro a nie w salonach fryzjerskich - na aukcjach sa ogromne pojemnosci za doskonale ceny. Odradzalabym samoopalacze i produkty na cellulit lancome, przeszlam kilka i nie bylam zadowolona. Polecam natomiast moj ukochany krem do stop scholl, czerwony z jeleniem na opakowaniu, do rak tez jest genialny, a takze na przesuszone lokcie czy kolana. Od lat uzywam dezodorantow vichy (zapachowych) i w sprayu i w kulce, ale w kulce bardziej wydajne. Ostatnio moj maz sie do nich przekonal i jest bardzo zadowolony. Z vichy lubie tez preparaty antycellulitowe, sa skuteczne, wydajne, ladnie pachna. Do ukladania wlosow uzywam l'oreal professionel pli (do cienkich wlosow) i pianki volume lift (odbija wlosy od skory, pieknie nawilza). Uzywam tez jedwabiu do wlosow, byle nie za czesto, bo obciaza, ale stosowany bez przesady daje wspaniale efekty. Na pojedrnianie biustu polecam algi Leim (naprawde fajnie stosuje sie algi w domu, latwo mozna sie nauczyc, a oszczednosc na kosmetyczce gigantyczna) i zel do biustu elancyl albo gabinetowy bielenda(tez dostepny na allegro). Wyprobowalam kilkadziesiat pilingow enzymatycznych, polecam dwa - dermiki i ziaja pro. Genialny jest tez zestaw do mikrodermabrazji diamentowej la prairie. W sklepach ceny tych kosmetykow sa makabryczne, ale na allegro dostepne sa probki - taki zestaw za 50 pln wystarcza na kilka miesiecy efektywnego stosowania, a to naprawde skuteczny luksus.

Gość hfghjfgj
To jest bardzo bardzo chwalone na wizazu dlatego kupilam Lumene-baza do powiek pod cienie. I nie ma mowy i rozmazywaniu sie i zgrubieniach i tak dalej dalej.,.a to czetsy problem. Tylko lumene zmienia dystrybutora wiec juz nie bedzie dostepne w polsce,dlatego jesli wam zalezy to musicie szukac ostatanich tego typu kosmetykow. I super sprawa-- krem dax cosmetics jakis tam dodatek z gruszki. Jest to krewm w tubce matujacy do cery tradzikowej z bliznami. Czyli wybiela i to bardzo ladnie. kupilam ostatanio w rosmannie za 8 zl. I te kosmetyki nie sa testowane. Polecam

Gość Badz Blizej Natury
Swietne kosmetyki ekologiczne, nowa marka Alep Nature :-)www.alepnature.pl - olej arganowy - olej z czarnego kminku - czarne mydlo - mydla Aleppo - dezodorant naturalny Alun Wysoka jakosc i estetyka tych kosmetykow moze Was zauroczyc. Polecam, te wyjatkowe kosmetyki wszystkim kobietom. Uzywam je do pielegnacji mojego ciala. Efekty rewelacyjne !!! link do sklepu :-) www.beautynature.pl Same sprawdźcie :-)

Poszukaj sobie na www.morzeurody.pl . Ja ostatnimi czasy dość dużo od nich zamawiam, nie dostałam kosmetyku z którego nie byłam zadowolona. Szczególnie zwróć uwagę na szampony Jericho i żel antycellulitowy od nich jest bardzo skuteczny, jak połączysz z ćwiczeniami i ewentualnei błotem z Morza Martwego to chyba najskuteczniejsza kuracja jaką miałam.

Gość ulka6
ja stosuje i bardzo lubie kosmetyki z mary cohr mają duży wybór kremów.

Gość Sooooool
A dlaczego żadna z Was nie stosuje polskich kosmetyków? Farmona, ziaja?

Ja stosuję! Polecam wszystkim masło/żel pod prysznic masło kakaowe, albo pomarańczowe. Pół litra, nie wysusza skóry, pięknie pachnie i jest niezwykle wydajne. Chyba jedyny żel do kapieli po którym nie muszę używać balsamu, bo skóra jest miękka, pachnąca i nie przesuszona.

Halunia też korzystam z kosmetyków Morza Urody. Jericho jest genialne, wśród moich znajomych to po prostu masakra. Wszystkie teraz mają fazę na Jericho. :)