Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden facecik

Idealna dziewczyna - dlaczego tak malo jest ich na swiecie ?

Polecane posty

Gość idealna prawie idealna
ja jestem prawie ideałem bo waze 61kg:) ale niestety, nie patrze na mezczyzn ponizej 190:) takze przykro mi szukaj dalej :)

Gość A ty taki ideał
????????????????????? Po temacie topiku moge wnioskowac, że masz bardzo waskie horyzonty myślowe 💤

Gość JEGO NIKT NIE CHCE

Gość Monisia__
wiesz co... owszem ja wymagam... ale nie mówię ile ma ważyć i ile ma mieć wzrostu i jakiej długości ma mieć włosy... może powinnam? :P ;)

heheh.. idealna 55kg-60kg hmm to ja chyba nie musze sie odchudzac w takim razie:D a wzrostu 170 :) ale zawsze chodze w szpileczkach takze zawsze ok 6cm wiecej \'mierze\':) jedynie ta miseczka sie nie zgadza.. bo mam standardowy 75B.. ale planuje op. powiekszenia piersi:D takze sie bede chybakwalifikowac:) hehe Pozdrawiam

ale chyba nie napisales w jakim wieku Twoj \"ideal\" powinien byc:) Bo ja mam niecałe 20lat a wiec co za tym idzie jeszcze nie mam wykształcenia wyższego:( buu czyli jednak odpadam:( A tak chciałam być Twoim idealem!!! EHH :D

Gość Idealem kogo chcesz byc Yuki

Gość no i proszę
znalazł debilkę

Tego Pana, który założył ten topic:D heheheheh :D:D:D Hmm a mogę ja napisać jak wygląda mój ideał?:) *180-190cm wzrostu * opalony * brunet + fajna fryzurka, oryginalna, krótkie włosy ale fajnie obcięte, a nie tak jak 3/4 facetów. * minimum 80kg :) *umiejący sie ubrac:) zarówno na sportowo jak i elegancko:) * wiek 20-26 lat *inteligentny, pewny siebie, z poczuciem humoru, umiejący TAŃCZYC zarówno tango jak i tak zwyczajnie na dyskotece Narazie to tyle:)

Do \"no i prosze\" bueheh czy ty nie widzisz że ja sie zwyczajnie smieje?? :D hehehe ideały owszem miałam, ale to w czasach podstawówki:) Pamietam jak sie wtedy kochałam w Hołowczycu hehe Teraz realnie patrze na świat:) Facet powinien byc przede wszytskim czuły, inteligentny i zakochany we mnie (ze wzajemnoscią) Pozdrawiam! :)

Gość Brunet24
Narazie tylko tyle Yuki?? To ile jeszcze tych wymagan masz? Ja mam 189cm wzrostu, brunet, ciemno oki, lekko opalony z kruciutkimi wlosami na glowie oczywiscie, gdzie niegdzie wygolene :P aha... i waze okolo 110kg. I jak moze byc??

A ja podziwiam Takiego jednego facecika, ze otwarcie mówi kogo szuka, jakiej dziewczyny. Ale wydaje mi się, ze jak spotka ta jedyną i np. ona nie będzie taka idealna to ją i tak zaakceptuje

Ja tez szukam ideału.... ale nie sądzę, żebym go znalazła...bo przecież ideałów nie ma. Ale kto wie.....co mamy zapisane w gwiazdach....????!!!

Gość karella
Błagam! Na Miłość trzeba otworzyć coś innego niż oczy. W szczególności kozaczki mnie rozbawiły:))

jejku, te kozaczki to pewnie tak sobie napisał...... nie myślę, żeby to było aż tak istotne

Gość karella
Bo wiosna idzie, a sterydy nie szkodzą;)

Gość Brunet24
Poniewaz kiedys cwiczylem ciezary, ale podlug mojego wzrostu jest ok i nie jestem grubaskiem.Chociaz chcialbym wrocic na treningi...:(

Gość karella
Nie zgodze się z kasiunią kozaczki to bardzo istotny element Jej garderoby.

Gość Brunet24
A sterydow zadnych nie bralem.

Gość karella
Japonki odpadają?

Gość Brunet24
Coz mam powiedziec... :)

Gość brunet rządzi

Mam pytanie z innej beczki, jestem tu dopiero drugi raz, powiedzcie mi co mam zrobić żebym na bieżąco widziała wasze wypowiedzi ???? dzięki:-)

Gość Brunet24
Wybierz rodzaj cwiczen, a ja zajme sie reszta :P

Brunet mmm :D a czy inteligentny?:D Studiujesz?:D heheh:PP

Gość nie nabijaj się