Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden facecik

Idealna dziewczyna - dlaczego tak malo jest ich na swiecie ?

Polecane posty

Gość Brunet24
Ukonczylem zawodowke(kucharz), pozniej technikum gastronomii i hotelarstwa (technik technologii zywienia), skonczylem kurs kelner - barman, prawko kat bc. Pracowalem w ochronie oraz na kuchni w polsce i w anglii. A Ty?

Gość Brunet24
Po sluzbie wojskowej :)

Gość brunet fajny jest

Gość Brunet24
Rodzaje cwiczen na rozne portie miesni, czyli klatka, plecy, barki, biceps, triceps, przedramie, nogi, kark itd. O to pytals??

Gość Brunet24
podaje moj e-mail jak ktas chce to moze do mnie napisac.A te i inne cwiczenia wykonywalem. :)

Gość NEDZNA NASTEPNA ...
PROWOKACJA smarkacza 💤

Gość Brunet24
Do nedzna nastepna: udowadniac nic nie musze i nie musisz mi wierzyc, a ja nie udowodnie Tobie tego piszac na foru!No bo jak??... bye bye

Gość insektorka nadzoru
blondyn? bleee....wole brunetów niebieskie oczy? no moze, jakbyś miał ciemne włosy blondy niebieskooki=świński blondyn [tak sie mówi, ni mam zamieru cie urazić] mieszkanie rodzice kupili? heheeh, takiś niezależny? autko też kupili? dla mnie liczy się na co zapracowało się własnymi rękami 181cm? no nie żartuj, wysoki ;] z 50 lat temu, jak średnia wzrostu była niższa, to byś zaliczał się do wysokich. a czy ty wogóle przystojny jesteś? czy z tobą można pogadać konstruktywnie, horyzontalnoe? masz jaką ciekawą pasję? wyróżniasz się z tłumu?

hehe kazdy gosc chcilby zeby jego panna byla ladna i atrakcyjna moim zdaniem jednak TWOJ TYP moze gdzies tam istnieje ... Mnie akurat podobaja sie mezczyzni muskularni :)tzn nie do przeady po prostu naturalni :) Macho Men - koles ma racje to Ci przznam .. Ale ja osobiscie dbam o sibie :P nie zwisa mi sadlo i nie mam rostepow:D:D chyba ze jestem na nie za mloda:Dnie no w sum ie osiemnastolatki juz maja niektore:D

Gość tez nie rozumiem czemu
czepiacie sie faceta. Opisal kobiete jaka chcial by miec, nie wydaje mi sie zeby jego wymagania byly jakies ogromnie wygurowane.Opisal glownie wyglad i moim zdaniem takich kobiet nie jest wcale tak malo zeby trzeba bylo ze swieca ich szukac. Fakt, ze nie wiele napisal o charakterze, ale widocznie to ma mniejsze znaczenie wiec tym bardziej nie widze problemu :)

Gość mecenas karol
moja idealna dziewczyna tez powinna miec podobne cechy jak autota tematu. Nawet jedną taką znalazłem, jednak po bliższym poznaniu nie była już taka idealna. Ale ja też wciąż wierzę, że znajdę swój ideał. W końcu w życiu jak w reklamie, prawie robi dużą różnicę :)

@ autor topiku wymagasz ideału. a czy Ty jesteś idelny? z całym szacunkiem ale wątpię... :classic_cool:

Gość ale jestecie smieszni
"W końcu w życiu jak w reklamie, prawie robi dużą różnicę" rzeczywiscie, prawie ideal to juz nie ideal :P wiez dziewczyna musi byc wyemierzona ad a do z, bo inaczej do skreslenia. owszem, kazdy ma w glowie jakis ideal, ale raczej na zasadzie: "chce znalezc kogos, kogo pokocham i kto mnie pokochac i fajnie by bylo, gdyby przy okazji....... i tu wyliczanka idealu" ale nie: mam miec takiego i takiego i tu mega dlugi kategoryczny opis, nawet jesli takiego spotkam, to jaka gwarancja ze sie zakocham? a dla was ma byc ideal z gory od a do z i bez wyjatkow, bo "prawie robi duza roznice"...

Gość ale jestecie smieszni
a autor nie dosc, ze niebieskooki blondyn, czyli dla wiekszosci pan przeciwienstwo idealu, to jeszcze jakis zniewiescialy :D hehe, ma dlugie rzesy i tym sie chwali, podajac wyglad :D a od kiedy faceci na to zwracaja uwage i podaja jako wyznacznik przystojnosci :P fajny "meski facet" :D to pewnie tez regularnie biegasz do kosmetyczki, na solarium, depilujesz brwi i klate itd. :P bo jak masz takie dlugie rzezy, to pewnie wiesz, ze z kolei brwi i inny zarost to w druga strone, nie moze byc za duzo :P

Gość 99 tego samego
Mówi, że ma dł rzesy, bo wie, że takiej Jednej się to podba w nim;)

Ech, widać że nie tylko baby na kafe mają nierówno pod czaszką. Facet nie wie co to miłość, szuka sobie reproduktorki i symbolu statusu. Ale, drogi Autorze, nic się nie martw. Na świecie pełno takich.

Gość idealna dziewczyna
wiek:23 masa: 51kg. wzrost: 165 wymiary: 89/61/89 włosy: czarne,proste,zadbane,do łopatek oczy: czarne ciało: atletyczne (umiesnione, spotrowe), szczupła usta: regularne, namietne nos: prosty, proporcionalny brwi: \"łabedzie\" zawezajace sie, nałogi: kawa i słodycze sport: czynnie i biernie Charakter: cwaniara i dumna z ostatnich osiagniec sportowych i nietylko.. Faktycznie. Malo jest zadbanych dziewczyn. nie da sie ukryc :) Sama rowniez lubie ogladac dziewczyny, ale jak widze je z papierosem, albo jak sie wyslawiaja, to juz nic mi sie nie chce... Przestaje wierzyc w idealy Wiem jednak, ze istnieja gdzies tam ... W wyobrazni.. Dobrze, ze fizycznie pociagaja mnei tylko mezczyzni... Bo tych porzadnych jest wiecej niz porzadnych kobiet :P

Gość 99 tego samego
brwi: "łabedzie" zawezajace sie, -- jakie fajne określenie;) Chyba romantyczny facet je wymysli;) Tak to prawda, wiecej jest porządnych facetrów niż kobiet:P):)

Gość zle trafiles
tu same przydule niedowartosciowane samotne ryczace 30 stki

mam 161cm wzrostu. aktualnie interesuje się mną kolega, który ma \"190cm z hakiem\" - jak to on mówi. jest ciemnym szatynem z ciemnymi oczami. jest przystojny. nawet bardzo. a ja 161cm. 70B, a twarza zalezy od gustu... ;) tak więc...?? hehe :D pS: rzeczywiście...blondyni nie są w moim typie :O na wszystkich jakich znam jeden jest przystojny, ale on gra zawodowo w tenisa. gama szatynów najbardziej mi osobiście odpowiada :P

Gość niechciana564
a jesli ona bedzie miala 165 a reszta bedzie odpowiadala to co odpada bo jest nizsza...?? tez kiedys mialam ideal... wysoki brunet.. niebieskie badz brazowe oczka... jest sredniego wzrosstu blondyn... i to ze kiedys myslalam ze moge byc tylko z brunetami bylo idiotyzmem... bo nie wazny jest kolor oczu wzrost waga czy co tam jeszce wazne ejst to co soba reprezentuje i co ma w srodku...

ponad 190cm też nie jest moim ideałem przy moim wzroście :O ale i tak go lubię... :D trochę go lubię... :P

Gość ona szalona czesm znudzona
przeczytałam ten opis i sie załamałam autor topicku wydał mi sie jakos malutki nie wiem dlaczego a najmniejsz jest jego mózg :(

Gość niechciana564
podobno ideały nie istnieja...

Gość mecenas karol
w takim razie ja podam swój ideał, może jakaś się zgłosi :P wiek do 30 lat waga do 55 kg wzrost do 170 cm proporcjonalna, drobna, szczupła drobna buzia czarne oczy czarne proste lśniące zadbane wlosy, minimum do łopatek śniada karnacja zmysłowe usta wystające kości policzkowe musi ubierać sie modnie i zklasą musi lubić seksowną bieliznę musi lubic i umieć chodzić w szpilkach zawsze musi być umalowana musi mieć wyższe wykształcenie musi znać nowinki ze świata sztuki i kultury musi być wysportowana Czekam na kandydatury :P