Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anza22

To nie jest temat o domniemanej ciąży, ale o skąpej miesiączce!

Polecane posty

Gość Anza22

Mam za sobą dwie bardziej skąpe niż zazwyczaj miesiączki... Obie trwały 3 dni i przy obu w 2. dniu wystarczyły mi w zupełności 2 podpaski w ciagu dnia + trzecia na noc. Mam 22 lata, nie miałam dotąd super-regularnych okresów (zdarzały się 3-4 dni spóźnień), ale "jakościowo" zawsze były takie same (3-4 podpaski w ciągu dnia, w sumie 4-5dni). Nie mówcie o ciąży, bo wykluczam. Czy ktoraś a Was miała podobny "problem"? Słyszałam, że odpowiedzialna moze być np. tarczyca (moja mama na nią chorowała). Zamierzam iść do lekarza, ale najpierw chcę wymienić doświadczenia z Wami. Pozdrawiam i proszę o opinie!!

Gość alyane
ja takie skąpe @ mam. Robiłam badania hormonalne , wyszły ok, monitoring owulacji ok. Gin mówi ,że nie widzi ,zeby coś było źle i mam się do niego zgłosić jak w ciąży będę.

Gość Anza22
Dzięki za odzew. Z Twojej wypowiedzi wynika, że masz takie od zawsze... A ja mam taką miesiączkę dopiro drugi raz. Gdyby to była reguła, to bym się nie przejmowała. A tak przejmuje sie bardzo :(

Gość chora
nie chcę straszyc,ale ja zaaaawsze miałam bardzo obfite okresy po 5 dni takie,ze 6-7 podpasek zużywałam ostatni miałam bardzo skąpy gdy poszłam do gin okazało się,ze mam jakieś zapalenie dostałam tableteczki i już jest ok,ale tez nie wiedziałam co się dzieje. Tylko odpowiadam nie martw się przypadkiem na zapas,miałam przyjaciółkę która zaawsze miała bardzo obfite okresy a po 5 latach od 1 miesiaczki ustabilizowało się to jakby -jak to powiedział lekarz i miesiączkuje bardziej skąpo

Gość Hmhmhmh
A może miałaś cykl bez owulacji?

Gość alyane
Ja miałam monitoring owulacji. Owulacja była, pęcherzyk odpowiedni, który pękł, odpowiednie endometrium a @ znowu skąpa.