Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

Ja jestem i przynajmniej wiem więcej od ciebie :p No to sie ma do jutra

Gość oj oj oj
to zmien sobie Mlodziutka lepiej nick na chorągiewka wszyscy od razu beda w temacie

wiesz nic nie musze spać nie musze nie musze jeść ani pracować i nika też zmieniać nie musze dla twoich fanaberi ciao:)

Gość oj oj oj
xyzed zapewniam cie ze nie masz sie czym chwalic :(

Gość to nie jest facet
oj oj oj czym ty sie przejmujesz? :) bo kim to za duzo powiedziane? a ta mlodziutka to chyba xyzed, ktory sobie przyklaskuje :) cbo trudno uwierzyc,ze ktos jest tak "ibteligentny";)

to nie jest facet tobie to od tego zacietrzewienia rozum odebrało :p a w zasadzie to nie, bo nie mozna odebrać czegoś czego nie ma :p

No gdzieś trzeba z siebie wyrzucić złą nagromadzoną energię :)

Gość łuna27
A ja właśnie oznajmiłam dziś konkubinie mego ex kochanka,że nie jest jedyną w jego życiu....

Gość brawo łuna -
i bardzo dobrze zrobiłaś :-) to Twoja rywalka w końcu

jak ex to już nie rywalka ale chyba jeszcze do niego czuje miętę :D

poczuła się lepiej ...................tylko nie m pomyslała o jednym ze to swiadczy tylko o tym że ciagle boli nie potrafii sie odciąć od cierpienia.

Gość eryka*
złość , dowalenie komuś , zagłusza własny ból to reakcja obronna

tylko czy przegrana? chyba nie do końca wie o tym bo nie daje sobie szansy na cos innego nowego żyje tamtym związkiem ...........na zdradzonych zonach Toltek napisała że trzeba wybaczyć iśc dalej nie koniecznie z tym męzczyzną bo wybaczyc to nie znaczy wcale mieszkac z nim.

Gość brawo łuna -
ale mówcie co chcecie, pojawia się złość i poczucie krzywdy po takim związku i chęć żeby było "sprawiedliwie" poza tym zrobiła przysługę, niech się partnerka jej ex dowie z kim dzieli dach, stół i pewnie łóżko i niech z tą wiedzą idzie z Nim dalej przez życie, okłamał dwie kobiety, niech dowiedzą się prawdy, Łuna już zna prawdę czas na KONKUBINĘ brryyy co za okropne określenie Łuna {kwiat}

Łuna się nie sprawdziła i tyle :p a teraz się wścieka :D

Gość brawo łuna -
Łuna 🌻 a na pójście dalej, zjęcie się swoim życiem przyjdzie czas dla Łuny :-) nie ma takich co naplują mu w twarz i idą dalej, trzeba się odegrać a potem zając sobą, normalne prawo, grunt żeby na zemście nie poprzestać i nie zagnieździć się w niej :-D

Gość brawo łuna -
xyzed ale pierdzielisz :-D konkubina się tym bardziej nie sprawdziła :-D ILike You

A skąd wiesz ,że się nie sprawdziła skoro są razem? :) Ale wyznanie:) Tak od razu? :)

mało wiesz ......................zemsta zmakuje tylko na zimno . ale trzeba pamietać że nienawiść i złość szkodzi najbardziej samemu sobie . Warto czasem na spokojnie i zrozwagą bo potem może sie okazać że wystawiamy świadectwo o sobie a nie jest ono najlepsze . a skoro to jest Ex to moge zrozumieć że on ja zostawił i może czuć delikatnie mówiąc dyskomfor ale czy poczuje sie lepiej jak za pare miesiecy bedzie żałowała tego co zrobiła w chwili emocji i gniewu ..........bardzo watpię.

Gość brawo łuna -
bo ją zdradził, to znaczy że się nie sprawdziła jednak żadne wyznanie, po prostu czytam co piszesz i w większości się zgadzam, to wszystko poza tym Panie żony pisały często że wolałyby wiedzieć i mieć wybór, więc Łuna to KONKUBINIE umożliwiła, jak by się czuła jak by się dowiedziała od sąsiadki albo po 10 latach jej zdaniem udanego związku a tym czasem fałszywego i podwójnego z jakąs babą w tle? Chyba takie rzeczy warto wiedzieć wcześniej, insza inszość że większość żon i tak przymyka, zamyka oko na te zdrady i podwójne życia partnerów ale to już ich wybór, świadomy, a tak byłby lament ALE JA NIE WIEDZIAŁAM hihihihih

No zbyt dużo nie napisałem :) a już się ze mną zgadzasz? :) Fajnie :) Dzięki wielkie :)

Gość brawo łuna -
Whim a co ją to będzie obchodziło za parę miesięcy jeśli to ex? nic, zupełnie nic, ja wiem czy jakieś swiadectwo sobie wystawia? że powiedziała prawdę? no może trochę za późno ale wcześniej żadna żona czy konkubina by w to nie uwierzyła poza tym to nie jest związek Łuny żeby o niego dbać, to był jest, związek tego kolesia i konkubiny :-D i to oni powinni o tym myśleć, wcześniej..

Gość brawo łuna -
xyzed no nie rób z gęby cholewy pisujesz na kilku topikach do jasnej ciasnej jest co czytać, nie przytakuję po 3 postach każdemu :-D nie wiem kto był pierwszy łuna czy konkubina nie wiem nawet co było pierwsze jajko czy kura :-D

dobry wieczór widze że wieczorna ekipa atakuje xyzeda-masz zdrowie tak całyd dzień.....ale jestem z Tobą

Ano zgadza się :) Sorki ale Cię prędzej nie zauważyłem :)

Doczytałam ......................ex kochanka przykre ale własnie wystawiła sobie świadectwo - odejśc też trzeba umiec z klasą . Jak dla mnie to tej klasy brak więc potem trudno sie dziwić że kochanki odbierane sa tak jak są .............nie będe tu cytować . Już wchodząc w układ kochanki wiedziała na co sie decyduje na bycie drugą więc powinna przewidzieć konsekwencje , a skoro chciał poinformować że facet ma dwie kobiety to powinna to zrobic jak była ta drugą a teraz to zwykła zemsta i w tej kwestii zdania nie zmienię.