Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sun4

Zdradzone kontra kochanki-tylko kulturalnie

Polecane posty

grosiku taki osobnik ,o którym piszesz to raczej konformista nie oportunista :D Oportunista to taki,który stara się przystosować do istniejącej sytuacji ale przy okazji zyskać dla siebie ile się tylko da :)

No i jeśli Twój K jest takim konformistą to się trochę dziwię ,że z nim jesteś.

no wiesz, juz nie jestem. bo on wlasnie taki a nie inny jest. nic tylko po pysku lac i patrzec jak puchnie. (zobaczysz jak mi sie teraz od kogos oberwie)

no, tak on przystosowal sie do istniejacej sytuacji z zona, jest zle ale mogloby byc gorzej (orginalnie jego slowa); a przy okazji jeszcze mnie przelecial. no to oportunista jak nic.

Gość a lej ile wlezie

grosiku nie oportunista bo oportunista ma swoje zdanie ,a z tego co piszesz to inni za niego myślą :)

moze i dla niego jeszcze specjalnie trzeba stworzyc pojecie. bo on nie do pojecia jest. ale mimo tego kocha sie.... to dopiero chore. jak bys to nazwal??

xyzed, może ja niedostatecznie zgłębiam się w twoje ja prezentowane na kafe, może... w każdym razie ile razy bym się nie natknęła na twoje posty tyle razy widze wypowiedź cynika... \"Oczywiście ,że żonie niech się cieszy,że to wpełni jej decyzja ,a mąż załamany będzie\" ... trudno się powstrzymać, naprawdę... :p

To już twoje zmartwienie :) A że czasami mam cyniczne podejście do niektórych spraw to fakt i wcale się tego nie będę wypierał :classic_cool:

Gość nie pisała ze ją to specjalnie
martwi. Znów przesadzasz.Nadinterpretujesz.

Gość do konieca alfabetu
xyzed To już twoje zmartwienie Ja wiem , że w końcu to będzie zmartwienia i twoje Tylko wtedy nie pytaj sie Dlaczego JA??????

A myślcie i mówcie sobie co chcecie mnie to nie rusza :p

Gość do konieca alfabetu
mnie też jak by cie nie ruszało to byś nie pisał.....pustaku...przepraszam wymknęło mi się pozdro

wszyscy spią ??? grosiku pozdrowienia xyzed buziaczki a gdzie tigra,Aga ,Babka i reszta.....

xyzed, ani mnie to ziębi ani grzeje , po prostu stwierdziłam fakt, jeżeli kogoś to może martwić to niestety tylko osoby z twojego bezpośredniego otoczenia. Jedne zapewne już się martwią a inne dopiero zaczną ... A twoja reakcja była dokładnie taka jakiej się spodziewałam , uważaj, stajesz sie przewidyuwalny a to moze znaczyć nudny :p Ps. to równiez mnie nie martwi, gorzej jak twoja K też dojdzie do takiego wniosku :p ;)

nie wiem :p twoje czepialstwo dawno stało się nudne ale czasami nudę też lubię bo przynajmniej się wysilać nie trzeba,a już napewno nie chce mi się myśleć co zrobić żeby poziomem tobie dorównać :p Oczywiście nie musisz się martwić tym do jakich wniosków może dojść K skoro stwierdzając fakt już to wiesz :p Dla mnie jest oczywiste,że uważasz mnie za głupka i palanta więc obojętnie jakie będzie moje zdanie na jakikolwiek temat dla ciebie i tak ono będzie złe i na nieodpowiednim poziomie :) Więc też jesteś przewidywalna o nieomylna :D

I pustakiem też chętnie będę ,zwłaszcza ,że materiały budowlane w cenie i kolejki po nie dosyć długie więc na powodzenie nie mogę narzkać :D

Gość do xyzed
lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno

xyzed ło Jezusicku, co za tyrada :D a ty podobno taki spokojny jestes i tak masz wszystko... ja tu wyskoczyłam z jakimś skromnym cynikiem a ty i palant i głupek a na dokładkę jeszcze pustak, nic, tylko podziwiać zdolnośc do krytycznego spojrzenia na samego siebie - tylko pamiętaj,że TY TO POWIEDZIAŁES :p :D Proponuję popracowac nad tendencjami do nadinterpretacji :p a raczej nad ich utemperowaniem :p swoją drogą nadwrażliwość faceta na własnym punkcie też jest tak typowa, ze aż nudna :p ;)

Gość o prosze bardzo
:-D

Gość nierealna
jakiś zbyt pewny siebie jesteś aż nie realny.Gubisz się już w potstach i sam sobie zaprzeczacz.No więc proste pytanie z kim chcesz być ?Odpowiedz sam sobie i wkońcu się określ.

nie wiem ło Jezusicku,który tu nic nie pomożesz,coś się tak tej nadinterpretacji czepiła? :) Wyluzuj narcyzm mi jeszcze nie grozi bo tacy jak ty o to dbają :)

Gość nierealna
Xyzed to do Ciebie Ty strachliwy człowieku:D:D,masz ukochaną i jak zając zmykasz do dziórki swojej żony?Kasa?Czyli już jesteś po za wiekem produkcyjnym:D:D, nie umiesz podjąc decyzji i tyle...pewnie masz też obsrane majty jak spotykasz się z kochanką i srasz w gacie ze strachu żeby żona nie zadzwoniła.......Jesteś beznadziejny.

Gość ave master lucyfer
ave master lucyfer ale kulturalnie ....

nierealna ten nick pasuje do ciebie :D :D :D Pogadaj sobie to ci może ulży :D Tylko majtek sobie nie obsraj :p

Gość nierealna
Jak najbardziej kulturalnie to napisałam,gdybym miała pisać potocznym językiem to same kropki by się pojawiły.Kurwa jestem kulturalna:)

Gość nierealna
Nie obsram nie ma obaw.Ty mój post przyjełes jako afront a po co?

Gość nierealna
nie lubię ludzi co jak mają inne zdanie niż ja i z bojaźni zaczynają żucać błotem.Wyluzuj XYZ:D