Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysia05

milosc i klamstwa

Polecane posty

Gość marcysia05

czy myslicie ze to moze isc w parze?

Nie. Miłość to Prawda. Prawda to Miłość. Prawda i Miłość to Bóg, a jeśli nie ma Boga, czyli Miłości i Prawdy, to nie ma nic.

Gość marcysia05
a co sadzicie o tym:jestesmy para od 3 lat,przychodzi na swiat nasze dziecko,nagle okazuje sie ze on ma dziecko z dziewczyna z ktora byl przede mna.dziecko bylo splodzone krotko przed tym jak zaczelismy ze soba byc.Twierdzi ze nie powiedzial mi o tym bo bal sie ze mnie straci.Co robic w takiej sytuacji?

temat tego topiku brzmi jak tytuł jakieś telenoweli... ;) się naoglądałaś widzę ;)

Gość dominika123321
A czy on wiedział o dziecku zanim Cię poznał?

Gość dominika123321...
ważne jest, kiedy on się dowiedział o dziecku z tamtą dziewczyną

Gość marcysia05.
twierdzi ze nie wiedzial ze ona jest w ciazy ale nie mam pewnosci

Gość dominika123321....
mnie to wygląda na kłamstwo z jego strony, choć oczywiście wyrokować nie mogę bo nie znam całej sytuacji, może być tak, że dowiedział sięfaktycznie niedawno, tylko czemu po 3 latach...?

on nie dowiedzial sie po 3 latach,wiedzial wczesniej,ale mi o tym nie powiedzial.Twierdzi ze bardzo mnie kocha i nie chcial mnie stracic.nie wiem czy mu wierzyc ale chcialabym odbudowac nasz zwiazek,chcialabym z nim byc.boje su\\ie kolejnego klamstwa...

Gość siut siut siut
Jak chesz odbudowac Wasze malzenstwo to sama niestety musisz poradzic sobie z "fantem" czy bedziesz lub nie mogla mu jeszcze wierzyc, czas sam to rozwiaze...bez zaufania nie ma partnerstwa, musisz tez zastanowic sie nad tym czy bedziesz mogla z tym zyc, czy on chce byc aktywnym ojcem dla tamtego dziecka? powodzenia, da sie to wszystko przeskoczyc jezeli milosc jest silna i szczera.

wydaje mi sie ze jestem w stanie z tym zyc,powiem wiecej,ja nawet nalegam zeby on odbudowal kontakty z corka bo nie wie nawet jak ona wyglada.on nie chce sie z nia kontaktowac ale ja bede nalegac jak tylko wroci.sama jestem matka i nie wyobrazam sobie co bym poczula gdyby on odtracil nasze dziecko.emocje juz opadly i spojrzalam z dystansu na to wszystko.nie sztuka zrobic,lecz wychowac...