Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ma艂a n贸zka

problem z butami-wazne dla mnie

Polecane posty

Go艣膰 ma艂y bucik
masz problem z ma艂ymi butami wpisz w gugle SZELBUT wyskocz膮 komentarze a przy nich rubryka w kt贸rej kliknij ,,pokaz przedmioty lub strone uzytkownika,, byc moze spe艂nie twoje marzenie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agawa72
Hej, dziewczyny. Czy co艣 nowego w kwestii kozak贸w???? Marz膮 mi si臋 dlugie kozaczki na platformie!!! Bo po pierwsze platforma niweluje wysoko艣膰 obcasa, a przy naszych "kr贸ciutkich" st贸pkach wiadomo,ze im wi臋kszy obcas , tym wi臋kszy k膮t nachylenia-przy "normalnych" rozmiarach nie jest to wygi臋cie stopy chyba a偶 tak odczuwalne. A po drugie cieplej , bo nie ci膮gnie tak od ziemi przez platform臋. A producenci jakby si臋 sprzysi臋gli. Bo o ile np. na tej stronie http://www.obuwie-damskie.net/index.php?k8,male-rozmiary-33-34-35 s膮 buty na platformie, ale tylko od 35. Z rozmiar贸w 33-34 ani sztuki, tylko babcine wzory na rozcz艂apanych obcasach. W Ry艂ko to samo, z ma艂ych tylko klasyka bez platformy.... Wy膰 si臋 chce!!!!

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny. Dopisuje si臋 do Waszego klubu. Mam 24 lata i rozmiar 32 (dl. stopy 20) Koszmar, nic nie mog臋 znale藕膰 na moja stop臋. Ma艂a i szczup艂a. Kochane pom贸偶cie dobra膰 jakie艣 fajne buciki, mam dosy膰 艂a偶enia ciagle w adidasach i trampkach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tandan
Witam i serdecznie zapraszam do obejrzenia 艣licznych but贸w Ry艂ko na obcasie!! Kolor czarny, rozmiar unikalny- 33, buciki nowe, w dobrej cenie , wygodne, stabilne i eleganckie. Poni偶ej link: http://allegro.pl/show_item.php?item=1454273420 Zapraszam do zakupu!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julam79
a pr贸bowa艂y艣cie buty SzelBut na allegro? Ciekawi mnie wasza opinia na ich temat, bo zbyt urodziwe nie s膮 ale za to we wszystkich ma艂ych rozmiarach i chyba najta艅sze z ca艂ego rynku ma艂ych rozmiar贸w, ja osobi艣cie tam kupuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gadatliwa16
Hej a wchodzi艂y艣cie na: www.andypola.pl ? Warto tam kupowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.malebuty.fora.pl
Zapraszam kobiety, kt贸re maj膮 ma艂e stopki (pni偶ej 35 r.) na nowo powsta艂e forum: www.malebuty.fora.pl Znajdziecie tam ciekawe porady, opinie dotycz膮ce sklep贸w, linki z ma艂ymi bucikami. Polecam - mi艂a atmosfera !!! Nie jeste艣 sama, jest nas wi臋cej ! www.malebuty.fora.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia55598
Ja kup艂am mo偶e z 3 pary u uzytkownika szelbut jestem z nich bardzo zadowolona owszem buty nie sa najmodniejsze ale wydaje mi sie ze dla nas z ma艂ymi stopami nie mamy sie co czarowac ciezko bedzie takie zdobyc :) Buty sa tanie i godne swojej ceny wiec ja polecam a i sprzedajacy jest bardzo mily i zawsze doradzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krejot
Kobiety z "dw贸jk膮"!O co Wy pytacie? Gdzie kupi膰 obuwie na stop臋 d艂ugo艣ci 22 cm? Czyli, kto z handluj膮cych butami my艣li jeszcze o zadowoleniu klient贸w, w tym du偶ej ilo艣ci kobiet w Polsce obdarzonych przez nature numerem 34, a nie tylko o komercji i kasie? Nikt nie pyta, dlaczego w tym upragnionym przez nar贸d kapitalizmie po polsku dyskryminuje si臋 ludzi,kt贸rzy nie maj膮 przeci臋tnych rozmiar贸w ubra艅! Dowiedzia艂am si臋 w jednym z du偶ych sklep贸w szczeci艅skich, 偶e producentom...UWAGA!... nie op艂aca si臋 robi膰 kopyta na skrajne rozmiary obuwia! Wszyscy odsy艂ali mnie do stoiska dzieci臋cego!Czy trzeba du偶ego rozumu, by poj膮膰, 偶e kobieta mo偶e nie tylko nie chcie膰 nosi膰 dzieci臋cych fason贸w, ale mo偶e czu膰 si臋 upokorzona takim potraktowaniem? Dlaczego wsp贸艂cze艣ni producenci wykluczaj膮 posiadaczki "dw贸jki" - a jest nas ca艂a armia! - ze spo艂eczno艣ci kupuj膮cej bez trudu r贸偶ne fasony obuwia? W tzw.komunizmie 偶y艂am mo偶e na niewysokiej stopie 偶yciowej, ale za to dobrze obutej. Nie mog臋 poj膮膰 dlaczego teraz, kiedy jest "tak dobrze", producenci obuwia dzia艂aj膮 tak 藕le?! Mam do艣膰 traktowania ma艂ej kobiecej stopy jak niedorozwoju!!!Mo偶e, zamiast pyta艅 nale偶a艂oby zorganizowa膰 wsp贸lna akcj臋 protestacyjn膮 skierowan膮 do odpowiednich decycent贸w? Czy kto艣 ma pomys艂 na dzia艂anie w tej sprawie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艁Y BUCIK
ma pani duzo racji ale nie do konca , handluje ma艂ymi rozmiarami i jakos nie mam k艂opot贸w aby producent mi je robi艂. to wina sklep贸w bo w艂asnie liczy sie kasa bo poco zamawiac ma艂e rozmiary i sprzedac jedna na tydzien i blokowac pieniadze jak dajmy na to 37 sprzeda sie dziesiec razy wiecej .po艂owa a moze wiecej producent贸w juz pad艂a dzieki importowi smierdzacej chinszczyzny i tym podobnej. jezeli sklep postawi warunek ze bedzie bra艂 od producenta obuwie ale musi byc tez ma艂a rozmiar贸wka to producent nie ma wyjscia i w kopyta tez zainwestuje.faktem jest ze producenci nie chca tego robic bo d艂uzej sie robi ma艂y rozmiar i trudniej o komponenty ale klijent nasz pan i nie ma wyjscia a ci co tego nie rozumieja juz dawno splajtowali.15 lat handlowa艂em na targowiskach wiec problem ma艂ych rozmiar贸w znam bardzo dobrze.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agarw
Witajcie, ja w艂asnie poszukuje obuwia na wesele z ry艂ko zawsze kupowa艂am 34, dzisiaj mierzy艂am w sklepie owy rozmiar i okaza艂 si臋 za du偶y to wciska 33 i p贸艂 za ma艂y, popatrzy艂am na p贸艂ke 偶e jest jeszcze 34 i p贸艂 no to sobie my艣l臋 przymierz臋 nic nie trace i tu zdziwienia but dobry to prosze o drugi wk艂adam a ten troch臋 lu藕ny, staram si臋 kupowac buty z paskiem na kostce ale o takie trudno, i wysz艂am ze sklepu bez but贸w, teraz sobie my艣l臋 zobacze na allegro i s膮 u szelbut nigdy tam ni kupowa艂am i teraz zastanawiam si臋 czy kupi膰 33 czy 34, mam dylemat pomi臋dzy modelami : http://moda.allegro.pl/czolenko-brylanciki-z-otworem-stalowe-szare-33-i1611905494.html http://moda.allegro.pl/sandalki-dla-kopciuszka-34-wysokie-pl-gwarcja-i1608228497.html http://moda.allegro.pl/czolenka-szpilki-satyna-brylanciki-34-32-34-pl-i1620539550.html

Udost臋pnij ten post

Ja kupi艂am w Szelbut rozmiar 32 i okaza艂 si臋 na mnie za ma艂y, wi臋c wymieni艂am. U Pana nie ma 偶adnego problemu z wymian膮. Pan jest bardzo mi艂y i doradzi. Mam zamiar naby膰 kolejne, bo te kt贸re mam pomimo obcas贸w nosi si臋 wygodnie jak papcie. :) Licz臋, 偶e z kolejnych b臋d臋 tak samo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julam79
polecam napisa膰 do tego pana lub zadzwoni膰 (ja w razie w膮tpliwo艣ci tak robi艂am) pan powie jak zmierzy膰 stop臋 wzd艂u偶 i grubo艣膰 stopy 偶eby najlepiej dobra膰 rozmiar, polecam te偶 tam kupuj臋 raz 33 raz 34 zale偶y czy palce s膮 odkryte, czy buty s膮 szczup艂e...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julam79
p.s. znalaz艂am super sanda艂ki koturny w ccc, niby to 35 ale na moj膮 stop臋 21cm idealne!!! b臋d臋 je nosi艂a ca艂e lato.... mierzcie kobiety buty w sklepach bo jak si臋 okazuje mo偶na trafi膰 zawy偶on膮 numeracj臋 lub wyj膮tkowo szczup艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julam79
a sanda艂ki dla kopciuszka od szelbuta te偶 kupi艂am w tamtym roku na wesele...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karrrolaa
tutaj cz臋sto maj膮 ma艂e rozmiary www.cozabuty.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akces2.com
Witam A mo偶e co艣 z naszej propozycji przypadnie Paniom do gustu, robimy buciki damskie od rozmiaru 32 (ok. 21 cm). Dodatkowo ka偶de buciki mo偶na skomponowa膰 wed艂ug uznania - wz贸r, materia艂, kolor, wysoko艣膰 obcasa. Ka偶da para but贸w jest robiona r臋cznie na indywidualne zam贸wienie pod obrys stopy klientki/klienta, co ma du偶e znaczenie, gdy stopy r贸偶ni膮 si臋, lub s膮 nietypowe (haluksy, rodzaj podbicia, wyprofilowanie pi臋ty, u艂o偶enie palc贸w itp.) Atutem naszych bucik贸w jest tak偶e wykonanie, buciki s膮 wykonane na specjalnych podeszwach i obcasach tanecznych, s膮 idealnie wywa偶one a komfort u偶ytkowania jest niepor贸wnywalny z innymi butami . Zapraszamy na nasz膮 stron臋 internetow膮, gdzie mo偶na zobaczy膰 modele kt贸re wykonujemy, z ka偶dego modelu tanecznego jeste艣my w stanie wykona膰 obuwie wizytowe wykorzystywane na co dzie艅. Zapraszamy http://www.akces2.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwaaana
Witam, ja tak偶e mam problem z butami. Moje stopy s膮 ma艂e (20 cm) i do艣膰 szerokie. Kupi艂am kilka par od Pana Jerzego i pewnie kupowa艂abym dalej, gdyby nie to, 偶e s膮 na mnie troch臋 za w膮skie. W zesz艂ym roku zam贸wi艂am buty z firmy Akces2 i jestem z nich bardzo zadowolona. 呕a艂uj臋 tylko, 偶e nikt z producent贸w nie wykonuje but贸w na innej podeszwie jak p艂aska, czy na obcasie. Od zawsze marz膮 mi si臋 sanda艂ki na wygodnym koturnie. Mo偶e kiedy艣 si臋 doczekam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂aSt贸pka
Witam Wszystkie ma艂e st贸pki. M贸j rozmiar to typowe 33. podaj臋 sprawdzone przeze mnie sklepy- kupowalam tam butki. Maj膮 duzo bardzo 艂adnych wzor贸w i przyst臋pne ceny http://www.femmishu.pl/- tu szczeg贸lnie polecam http://www.malebuty.pl/ http://www.andypola.pl/ Kupowa艂am te偶 w Ry艂ko, ale w ich sklepie internetowym nie ma nowych propozycji od chyba dwoch lat. No i oczywi艣cie ceny te偶 s膮 nieco wy偶sze, ale trzeba przyzna膰 偶e materia艂y i wykonanie s膮 najwy偶szej jako艣ci- wiem bo moi rodzice s膮 obuwnikami:) Pozdrawim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bosiaczek23
Witam! Chcia艂am si臋 dowiedzie膰 czy buty firmy Gianmarko z Radomska mo偶na zakupi膰 przez internet ze strony http://www.obuwie-marko.pl/ dzwonie tam i pisze i nic :(

Udost臋pnij ten post

wyszuka艂am jeszcze jedn膮 firm臋 na allegro trendy7 kt贸ra ma rozmiary od 33

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bosiaczek23
Tak trend7 maja ladne buciki,ale ta ich 33 to dlugoscia wk艂adki wychodzi raczej jak 34

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aviena
Witam wszystkie :) Marz膮 mi si臋 czerwone cz贸艂enka, na wysokim obcasie, mo偶e by膰 platforma. Potrzebne mi s膮 na imprez臋 po gimnazjum. Rozmiar 34 tj. wk艂adka ok. 22 cm. Czy wie mo偶e kt贸ra艣 z was gdzie takie znajd臋? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.malebuty.fora.pl
Zapraszam kobiety, kt贸re maj膮 ma艂e stopki (poni偶ej 35 r.) na nowo powsta艂e forum: www.malebuty.fora.pl Znajdziecie tam ciekawe porady, opinie dotycz膮ce sklep贸w, linki z ma艂ymi bucikami. Polecam - mi艂a atmosfera !!! Nie jeste艣 sama, jest nas wi臋cej ! www.malebuty.fora.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alikya
ja kupilam buty w firmie rwb, sa mega wygodne i idealnie dopasowane do mojej stopy:) jak ktos jest zainteresowany to moge podac nr do przedstawiciela firmy :)

Udost臋pnij ten post