Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapalony pecherz

zapalenie pecherza a tabletki anty - jak leczyc i co mozna brac przy anty?piszci

Polecane posty

Gość zapalony pecherz

hej! od wczoraj mam zapalenie pecherza - chyba- bo w sumie nigdy tego nie mialam! ale znam te objawy m.in. z czyichs opowiesci itp. Ja mam : bole i pieczenie podczas oddawania oczu, czeste chodzenie do wc i sikanie po pare kropelek... co mam brac? podobno bierze sie furagine? czy ktoras z was to brala? a jak ja biore Yasmin i do przerwy mam 4 tabletki to czy mozna go brac? a moze macie jakies lepsze metody, znacie jakies leki? ja tak napiszcie ich nazweoraz dawkowanie. aa czy musze isc z tym do ginekologa? czy moze do innego lekarza? czy te objawy moga wskazywac na inne schorzenie? czekam na odpoweidz.. dzieki!

Gość phi też mi coś
możesz brać tabletki, bez problemu. powinnać iść do lekarza po skierownie na badanie moczu, żeby wiedzieć co jest przyczyną. furagin można brać, ale jest na receptę, poza tym to lekarze często przepisują furagin pomocniczo, a głównym lekiem jest antybiotyk. moze Ci pomóc tak doraźnie urosept (to są ziołowe tabletki).

Gość phi też mi coś
i jeszcze pomagają nasiadówki w wodzie z nadmanganianem potasu. jeżeli to pierwszy raz Ci sie zdarzyło, to idź do lekarza i na badanie moczu, bo przyczyn moze być wiele. moze to być zwykłe zapalenie cewki moczowej, może to być wynik zakażenia rzęsistkiem (ten też czasem powoduje zapalenia cewki), mogą to być chlamydia..... możliwości naprawdę jest wiele, więc lepiej nie leczyć się samemu, a znaleźć "winnego" tego zapalenia.

Gość zapalony pecherz
dzieki za ino, no bo dla mnie to jest jednak cos... bo jeszzce tego nie mialam. niesety lekarz na urlopie wiec musze czekac dlatego pytam. dzieki za info pozdrawiam