Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być ruda

Gotowe na WSZYSTKO 3 sezon obejrzałam

Polecane posty

hmmm sie orobilo...ze edie nie bedzie....kurcze....naprawde niezla zmiana kierunku

Gość lilianna1
hihi no w 23 odcinku namieszali, ale mi on się bardzo podobał, akcja nareszcie przybrała niespodziewany obrót co jest przeież charakterystyczne dla tego serialu i jest jego wielką zaltą. Właśnie ile jeszcze odcinków do końca? w sumie zwykle serie się kończyły w okolicach tej liczby. nie sadze że 23 to ost bo zakończenie raczej nie na koniec serii... siostra edii??bez sensu ją uśmiercili, a wprowadzą jej siostre jakoś mi tak nie bardoz..., a matka Lynette juz dział mnie drażni, ale zapowiada się z nia niezły wątek..

wyglada na to ze dzis kolejny odcinek 3go sezonu..z oficjalnej strony:Sunday, May 27 at 9/8c \"Listen to the Rain on the Roof\" Rain is falling on Wisteria Lane when we catch up with the ladies six months later. A baby on the way and her marriage on the rocks, Gabrielle finds herself with more than she can handle; Lynette tries to embrace her newly extended family, and Orson\'s mysterious past begins to unfold.

Gość ale nie ma go na necie
?? :o

z doświadczenia wiem ze jesli na torrentz.com nie ma o znacyz ze nie byl wyemitowany...jak dla mnie 23 to max w tym sezonie i tak zwykle bylo 22

Gość kocham ten seriallll
kocham go !!!!!!! 3 seria zaskakuje !!!!!! ogladam go na foxlife i jestem mile zaskoczona :) co prawda przywyklam troche do polsatowskiego czytania ale da sie przezyc :))

nie ma i nie bedzie 24 odcinka niestety, 3 seria sie skonczyla:( pozostaje nam czekac na nową...

Gość kot killer
hej a nie wiecie ile bedzie odcinkow w 3 serii? czy aby 23 nie byl ostatnim? wogole szkada ze sie koncza seriale. lst dopieo w lutym mam byc wiec strasznie dleko. prison w sierpniu. wiec tez troche czasu. podobno dexter ma leciec od lipca ( moj ulubiony serial) wiec bede zaciagac sobie. inych nie ogladam bo nie sa warte tracenia czasu. tesknie juz.

Gość łeeeeee
szkoda troche idi, może ja jeszcze odratują bo bez niej troche nudno bedzie ciekawe o co chodzi z tą niby-ciążą bree..

Bree udaje ze ejst w ciazy po to by potem wychowywac dziecko corki jak wlasne, corka zaszla w ciaze z chlopakiem corki Susan.

skad mozna sciagnac odcinki z 3 serii gotowych na wszystko??? prosze o linki jakies!! :) :) :)

Gość ja tez czekam
na jakies linki, bo widze, ze niezle sie zapowiada:d

🖐️ ja narazie obejrzalam 5 odcinkow 3 serii. reszte musze sciagnac ale mi sie niestety wolno sciag😭 trudno jest tu ktos jeszcze?? ps. ten serial jest zajebisty!!!!!!

a ja wam powiem szczerze ze mnie rozczarowala bardzo lynette :O tyle gadala o zdradzie, szntazowala toma ze odejdzie i nigdy więcej nie zobaczy jej i dzieci, knula intrygi jak tylko zobaczyla ze z ktorąs jest blizej ( nie dzieiw sie) ale sama nie zachowala sie tak jak powinna :( jak zobaczylam to co ona wyprawia, np. brak rozmow z jej strony, unikanie, klotnie, a na koncu ta szarpanina, gdy chciala z nim uprawiac seks na sile - to bylo straszne uczucie, w dodatku ta scena w szpitalu i ten jego zal w oczach myslalam ze sie porycze

Obejrzalam wlasnie ost odcinek ;) Szkoda mi gabby niezle sie wplatala w tego burmistrza... a kocha tak naprawde Carlosa

Gość niegotowa
teraz na tym nowym kanale foxlife lecą odncinki gotowych na wszystko 3.mozeciemi powiedziec kiedy są i powtórki tez ?:) dziex

Gość scale
wczoraj w stanach był pierwszy odcinek czwartej serii!! ktos widział????? zaraz bede go szukac:)

Mam pytanie do Was: czy drugi sezon jest dostępny na dvd? Bo pierwszy na pewno ale ja poszukuje drugiego ...

Bardzo bym chciałam sciagnac 1 i 2 serie Gotowych na Wszsytko.. niestety nie mam pojecia jak to zrobic. Prosze o pomoc albo na forum albo pod adresem mailowym

Gość i jak
jest ta 4 seria??ja słyszałam, że we wrześniu dopiero???

Gość gotowa0101
czy ktos moze mi podac stronke z ktorej sciagne odcinki trzeciej serii od 21 do konca? :))

Gość gotowa0101
ok sciagam 21-23 a co z 4 serią? skąd ją zdobyc mozna ?:))