Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanie a dobre

jest fajny krem do twarzy w Biedronce

Polecane posty

Gość tanie a dobre

całe 2,99 zł kosztuje jest leciutki, dobrze się wchłania, nie jakiś tam lepik, zapach tez ok :) zawiera kapsułki z witaminami A, B, C, E, naprawdę polecam nazywa się " Face Cream " , biało - niebieska tubka

Gość napisz skład jesli mozesz

a ja znam z biedronki fajny balsam wyszczuplający :) koszuje chyba 3,99 :) 250ml \"BeBeauty\"

Gość tanie a dobre
o rany :D obawiam się że nie dam rady :D bardzo dużo tego jest, takim drobnym maczkiem :o jak masz Biedronkę blisko domu, to szybciej będzie tam pójść i sprawdzić ;)

Gość ja osobiscie
nie kupilabym kremu zbyt taniego i nie wiadomo jakiej firmy.Wasz wybór

Gość oj ja tez nie
szcegolnie jesli chodzi o twarz bo do ciala mozna poeksperymentowac.ale jesli chodzi o twarz to nie jestem az taka zdesperowana zeby w biedronie kupowac :]

Gość tanie a dobre
ja osobiscie --> ten krem do twarzy kupiłam z myślą o rękach :p ale kiedy wypróbowałam go w domu, postanowiłam posmarować też twarz, zobaczyć efekt i naprawdę rzadko jestem tak zadowolona z kremu, nawet różne drogie mazidła nie spasowały mi tak, jak ten krem :) mam cerę trochę tłustą, bardzo delikatną, skłonną do podrażnień

to nie jest nieznana firma - cztery pory roku sa na polskim rynku nie od dziś, kosmetyki podejrzanie tanie ale dobre - ja od dawna używam balsamów do ciala , super zwlaszcza z bluszczem na celulit.

Gość oj ja tez ja tez
mnie tez sluza kremy np zjaja oliwkowy, kozie mleko, nivea, wszelkie dzieciece itp a dostalam w prezencie rozne ekskluzywne kremy i... porazka- jakies liszaje mi sie porobily:( cos w tym jest

Gość tanie a dobre
używam tego kremu już 3 dzień i dalej jestem zadowolona :) oj ja tez ja tez --> może po prostu z nami jest coś nie tak ;) nie nadajemy się do luksusów :p:D a ja się zastanawiam, czy kupując te drogie, markowe kremy, to się nie płaci głównie za koszty reklamy...

Gość wredna pomaranczowa swinia
Przez Was wyginą wszystkie biedronki wredne małpy!

ja mam uraz do takich kremow:/ kiedys farbowalam wlosy i skore przy wlosach posmarowalam sobie jakims kremem do twarzy z lidla (cien chyba) i po ok 10 minutach skora tam gdzie byl krem po prostustala sie czerwona, jakby poparzona, szybko to zmylam i na szczescie na drugi dzien czerwien zniknela. bardzo fajny jest krem oliwkowy z ziaji lekka formula a kosztuje 3 zl z groszami