Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darov

wyjaśnijcie prosze !

Polecane posty

Gość aneczkkaaa
sluchaj...nie wiem dlaczego sie dolujesz Jaka to jest zaje***sta laska wg Ciebie? Modelka, wyksztalcona, ceniaca przyziemne ekskluzywne rzeczy i co jeszcze...nie wiem dlaczego uzywasz okreslenia "szara myszka" jako okreslenie obrazliwe dla kobiety, czyzbys gardzil niesmialymi? Z takim rozumowaniem to daleko nie zajdziesz...bo taka kobieta jakiej szukasz to rzeczywiscie prawdopodobne leci na kase, ktorej Ty nie masz...

do zosi samosi z ta sytuacją z dzieckiem to sie w 100% zgadzam do aneczki o jakiej kobiecie marze ? o inteligentnej, wiernej, pięknej i wesołej i nie wciskiaj mi kitu ze piekna to na pewno na kase leci i jest łatwa bo krytykujecie mnie za stereotypy a same robicie to samo nie obrazam szarych myszek, tylko takie nie są w moim typie

Gość Aniabania
Darov, straszne jest to co piszesz, jak ktos ci pisze prawde, to sie obrazasz i zaczynasz atakowac. Jesli tak samo postepujesz z dziewczynami to chyba sam wiesz dlaczego nie mozesz znalezc jakiejs fajnej...

Gość zosia_samosiaaaaaa
pusty jestes strasznie czlowieku, nic do ciebie nie dociera... ty swoje my swoje...''Wy wszystkie kochacie jak sie wam kupuje prezenty i sie was zaprasza do kina , na kolacje itp.'' a kto tego nie lubi , zreszta czy to takie dziwne to chyba oczywiste ze osobie ukochanej chcesz sprawiac rozne przyjemnosci... bilet kosztuje u mnie 10-12 zl , kolacja -1 pizza i 2 cole 20 zł... i mozna fundowac na zmiane raz ty jej raz ona tobie...

darov, Najlepiej, najłatwiej i najwygodniej jest tłumaczyć sobie swoje niepowodzenia jakimś prostym zynnikiem. W tym przypadku: \"kobiety lecą na kasę\". Fajnie, nie? I jesteś rozgrzeszony - nie ma kasy = nie ma kobiety... Powiem Ci, że z Twoich wypowiedzi wyłania się obraz faceta, który moim skromnym zdaniem jest ogólnie ŻAŁOSNY... Ale ja mogę się mylić...

Gość zosia_samosiaaaaaa
''do zosi samosi - z ta sytuacją z dzieckiem to sie w 100% zgadzam'' - no :)

tylko ze mało która ma takie fajne podejscie do sprawy jak ty zosiu po za tym mi chodzi głównie o wsólne zycie póżniej - dom, wakacje itp. i tego nigdy nie bede miał z kobietą bo jestem biedny i kazdy biedny facet tak ma tylko orawie zaden tego nie mówi a ja mógłbym kazdej z was powiedziec to co powyzej w cztery oczy wcale nie zasłaniam sie siecią

Gość Marcia20
hej moj chlopak jeszcz mniej od Ciebie zarabia bo sie uczy i tez jest n utrzymaniu rodzicow. ja troche zarabiam na szkole i dla siebie i my sie skladamy na kino dyskoteke itp a nieraz i na karte do telefonu. kochamy sie i niepatrzymy na to zeby znalesc kogos kto ma kase. raz w miesiacu mozna z czegos zrezygnowac i gdzies wyskoczyc i sie rozerwac

Gość moim zdaniem..
Ależ tobie jest trudno cokolwiek wytłumaczyć!!!! Jak się z kimś jest i kocha się to osobę, to nie dba się o to ile zarabia. Jak jest cięzko to dwie osoby się mobilizują i już!!!!! Ty w ogóle nie słuchasz i cały czas męczysz te swoje dziwne teorie!!!!

Gość zosia_samosiaaaaaa
dzieki:) przeciez zarabiasz 800 zl to nie jest malo... poza tym wiesz nie masz 50 lat tylko 27 i kto wie moze znajdziesz za pare lat lepsza prace... prawko niedlugo zrobisz:) a i samochody potanialy troszke teraz :) nie bedzie tak źle...

jak sie zaczyna związek to nie ma jeszcze miłości i wtedy sie nie mobilizuja obie strony tylko jak nie ma facet kasy to sie go rzuca

Gość a po co
a po co ty robisz prawo jazdy, przecież na samochód nigdy nie bedzie cie stac a i mama w końcu karmic przestanie.

no i po duskusji racja po co ze mna gadac i mi pomóc takiemu biedakowi ?

Gość moim zdaniem..
O maaaatko! Kto Ci takich głupot naopowiadał? Jakie ty kobiety w życiu poznałeś??? Może ty za samymi małolatami się rozglądasz co jeszcze do ogólniaka chodzą??? Uwierz mi, kobiety w twoim wieku są już nieco inne i znają realia otaczającego nas świata.

Gość zosia_samosiaaaaaa
wiesz na mojej uczelni jest taki koles, bluzy dziurawe, spodnie dziurawe , buty tez, kurtki jakies stare znoszone jakby po kims - slowo daje... ale ma tak swietny charakter takie zainteresowania ze czlowiek w ogole na to nie patrzy... ja sama chcialam z nim chodzic tak mi sie podobal, szalalam za nim doslownie hehe :) ale mial juz dziewczyne niestety ehhh :) ps, zarabia tyle co Ty nie ma prawka:)

Gość majjjdzio
skadf jestes

Gość a po co
jestes żałosnym dupkiem i tobie pomóc się nie da. Wez sie do roboty zamiast siedziec na babskim forum.

Gość moim zdaniem..
Też miałam takiego kolegę na studiach... I też niestety miał już dziewczynę :)

Gość zosia_samosiaaaaaa
do moim zdaniem - z jakiego miasta jestes? :D

Gość PUSTY TEMAT
znam kilka małżeństw w których facet nie zarabia majątku, a kobieta (ładna i powabna) nie wymaga tego od niego - temat chociaż jest prowokacyjny to jednak wzbudza emocje tylko w tych którzy czują się źle, że myślą o forsie przy okazji miłości i w dodatku nie przyznają się otwarcie, że jest to poniżające ich uczucia

darov, to chyba prowokacja... nie wierzę by ktoś mógł być aż tak załosny... daruj sobie - czego Ty oczekujesz?

PEWNIE WSZSTKIE MIAŁYSCIE TAKICH KOLEGÓW ALE DZIWNYM TRAFEM JESTESCIE SAME ALBO Z DZIANYMI FACETAMI TYLKO ZOSIA JEST OK. A RESZTA OLEWA TEN TOPIK JAK PRAWIE KAZDY NA KAFE

Czego sie zloscicie masa jest tutaj topickow gdzie pakujecie facetow do jednego worka z etykietka zdradzajacy... lecacy na duzy biust zgrabna dupe ;-) a jak facet to zrobi to zaraz straszny raban ;-P

Gość zaradna i mądra
;) gdy poznałam mojego obecnego męża to: - mieszkał z rodzicami - zarabiał około 1000 zł - nie miał samochodu - niezbyt pieknie się ubierał - rodziców ma biednych i schorowanych - nie był przebojowy - nie był wysportowany - i tak dalej i tak dalej ale wziełam się za niego i wyszedł na faceta :P więc nie pitol mi tu darov, że kobieta leci na kasę i urodę :P jestem żywym przykładem tego, że tak nie jest! i aby uciąć ewentualne niemiłe komentarze dodam, że jestem całkiem ładną dziewczyną, nie pochodzę z bogatego domu, ale nigdy niczego mi nie brakowało. skńczyłam studia i jestem w pełni samodzielna, nie potzrebuję faceta jako podpory :P nie jestem bluszczem P:P

i mam 1 szanse na 1000000000000000000000000000000 ze trafie na taka jak ty

Gość zaradna i mądra
aha, i skoro mojemu facetowi udało się wszystkow swoim życiu zmienić łącznie z pracą to i Tobie się uda :P

Gość zaradna i mądra
hm, nie, miał 25 lat ;)

a jakby na faceta nie wyszedł to bys go rzuciła i miała takiego zaradnego, meskiego i pewnie starszego bo to was tez kreci