Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darov

wyjaśnijcie prosze !

Polecane posty

Gość zosia_samosiaaaaaa
Darov ale ja chcialam z nim byc i to baaaardzo tylko,ze on nie chcial :/ a teraz jestem sama zerwalam dopiero tydzien temu - skupilam sie na studiach :)

Wiki nie zartuj my raczej szukamy takiego kopciuszka... krolewny lekko sadza przybrudzonej a nie rozpieszczonych majetnych kobiet ;-)

Gość zaradna i mądra
nie rzuciłabym, bo wyobrać sobie, że istnieje takie coś jak miłość :P ponadto potrzebował bodźca, a nikt nie potrafił Go zmobilizować oprócz mnie i nadal Go mobilizuje

Kurde, jak tak Ciebie czytam, to nie wiem, śmiać się czy płakać. Po pierwsze, jasne, że jest pełno tępych kobitek, które lecą tylko na kasę. Ale nie wszytskie takie są. Po drugie, czmu zakładasz, że przez całe życie będziesz zarabiać 800zł?? Spróbuj, może coś się da zmienić w tym temacie. Ludzie czasami awansują, zmieniają pracę. Wiem, że jest ciężko, ale innym się udaje, to czemu ma się nie udac Tobie. Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu.

Wiki Relax .... bo widze ze do jakiejs dziwnej ofensywy przechodzisz ;-) ja napisalem tylko a moze az ze szukamy kopciuszkow ;-) wiesz... facet czuje sie pewniej jezeli zdaje sobie sprawe z tego ze to on jest oparciem filarem ... ;) i od niego zalezy co na stole do jedzenia bedzie... jak za dawnych dobrych czasow kiedy to po dzungli z dzida sie latalo :P

Gość zaradna i mądra
i jeszcze raz przypominam, że jak Go poznałam nie był, ani majętny, ani atrakcyjny... więc z łaski swojej nie próbuj mi wcisnąć, żźe na pewno szukałabym starszego i bogatego:P nie znasz mnie, więc nie wmawiaj rzeczy, do których nie jestem zdolna

Gość zaradna i mądra
i żeby było jaśniej, to On starał się dla mnie, a nie ja wymusiłam na nim zmiany :P

Gość moim zdaniem..
Zosia Z Warszawy? A Ty? Darov Mój narzeczony jest po 30tce. Ma wiele zobowiązań z przeszłości i radzimy sobie z tym RAZEM. Nie oceniam Cię. Masz prawo do własnych poglądów. Ale tyle naprodukowałam się na tym forum, a ty mówisz, że jesteś olewany. Jesteś troszkę nie fair.

;-) tak bo ja jestem brodaty dziad ze szklana banka i widze przyszlosc ... buuu ... dlaczego sadzisz ze przedstawiam Twoja przyszlosc ... ;-) ? Straszne to forum czlowiek sie wypowie i wszystko brane jest do siebie... jak napisze ze wiekszosc kobiet tutaj to kobiety po przejsciach i z problemami natury psychicznej to zaraz krzyki beda :) koszmar.

darov nie tylko jest nie fair, on prawdopodobnie nawet nie wie co to znaczy - ma ograniczony kontakt z rzeczywistością :) biedny jest (nie w sensie finansowym), ale nie wie, że użalanie się do niczego nie proadzi... Chciałby pewnie żeby ktoś wziął za rączkę, przeprowadził przez życie... ehhhh

Gość moim zdaniem..
Tacy faceci, którzy chcą być prowadzeni za rączke to najgorsze typy... :/

Gość sama juz nie wiem
darov gdybyś nie siedział tyle na necie, to może byś uzbierał 20zl na bilety do kinaaa

Gość zosia_samosiaaaaaa
Ja nie z Wawy :D a swoja droga ci obdarci to cos maja w sobie :)

tak zosiu, wzbudzają instynkty opiekuńczo/matczyne :)

Gość moim zdaniem..
Zosia... coś w tym jest. Wiesz co? Mają więcej ideałów niż ci nadziani! :)

Gość zosia_samosiaaaaaa
jezli chodzi o tego ''mojego'' obdartusa to sie nie zgodze ten koles zarabia 800 zl fakt polowe wydaje na studia, troche oddaje mamie i moglby sobie kupic od czasu do czasu jakiegos ciucha ale tego nie robi uwaza ze jesli go kots ocenia po wygladzie to on nie chce miec z ta osoba nic wspolnego :) ma super charakter :) i bynajmniej nie wzbudzal we mnie jakiegos wspolczucia... wrecz przeciwnie takie prawdziwy facet po prostu mniam :) moim zdaniem - DOKLADNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jestem pewna na 100 procent
ze Darov to Tomek1982. tak samo muli i nawija makaron na uszy jak tamten. i jest tak samo zalosny,zali sie ale komentarze oija wielkim lukiem.

do moim zdaniem, oj nie generalizował bym z tymi ideałami... można je mieć, przestrzegać pewnych (ostrych zresztą) regół, żyć w zgodzie ze sobą, a jednocześnie mieć pieniądze... zapewniam Cię...

Gość zosia_samosiaaaaaa
Darov nie jest żalosny... :)

Gość moim zdaniem..
Brick26 Oj wiem, wiem... To taka mała prowokacja! ;) Ja mam pieniądze i ideały również. Ja mówię o ludziach, którzy na drodze do kariery niszczą wszystko wokół. Zmieniają siebie. A pieniądze stają się wyznacznikiem standardu życia. Rozumiesz?

Gość zosia_samosiaaaaaa
nie wiem,rozgoryczony moze... ps. Brick 26 fajna stopka :) uwielbiam te kapele :)

tak. jest rozgoryczony. to na pewno. ale sposób w jaki to okazuje jest żałosny. i to co z tym rozgoryczeniem robi. p.s. kapela super - na koncercie są jeszcze fajniejsi :)

Gość moim zdaniem..
Pewnie, że rozgoryczony! Wstyd mówić takie rzeczy bez przykrywki w postaci nicka w anonimowej sieci, więc mówi to innym anonimowym osobom! :) Zastanawiam się ilu z nas podałaby otwarcie swoje dane osobowe i zrzuciała te maseczki, które nakłada nam internet ;)

Gość zosia_samosiaaaaaa
brick 26 - nie bylam a mialam mozliwosc nie raz... po prostu kiedy ich slucham wole byc wtedy sama :) nie wiem czemu ale mam nieodparte wrazenie,ze jestes z Wrocławia... mam racje ? :)

nie masz racji... ja słucham ich najczęściej w samochodzie lub na siłowni (jestem wtedy we własnym świecie)... Dlatego właśnie pójście na koncert było niesamowite... Tyle ludzi wokól... I ten dźwięk... I atmosfera... spróbój - warto :)

Gość zosia_samosiaaaaaa
''Zastanawiam się ilu z nas podałaby otwarcie swoje dane osobowe i zrzuciała te maseczki, które nakłada nam internet'' ja na pewno nie :D