Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

Gość malutka mini18
Dzieki za odp Nowai22 :) Ja tam moge troche przytyc np z 3,4kg ale najbardziej zalezaloby mi na biuscie tymbardziej ze teraz zacznie sie chodzenie nad wode a mi czasem wstyd wyjsc w stroju. Wydaje mi sie ze jak na 18lat to wolno dojrzewam :( :P No nic... czekam do okresu i zaczne zazywac:) Zobaczymy! Jakby ktoras z dziewczyn miala podobny problem co moj wyzej napisany i go rozwiazala to piszcie. Z gory dzieki :):)

Gość MAGDALENA z magdali
qrde najgorsze jest to moje czekanie na okres bo w tej chwili nie wiem czy est ciąża czy nie ma

Gość nowai22
do MAGDALENA z magali tabletki anty przepisze ci tylko ginekolog...

Gość MAGDALENA z magdali
moj ojciec jest lekarzem tyle ze nie gin. przyjmą mi taka recepte?

Gość nowai22
do malutka mini 18 dobrze cię rozumiem bo mam ten sam problem:-( i jakbym przytyła to też by się źle nie stało... ale jak na razie wzięłam 6 tabletek i... wszystko stoi w miejscu ;-( :P

Gość nowai22
MAGDALENA z magdali szczerze to nie mam pojęcia więc nie będę pisać ale możesz tayt zapytać- powinien wiedzieć :-)

Gość nowai22
a jeśli boisz się że jesteś w ciąży to zrób test...

Gość MAGDALENA z magdali
nio tak. ale wydaje mi sie ze to nie ma znaczenia jaki lekarz

Gość MAGDALENA z magdali
zrobilam test nawet mam tu swoj temat test wyszedl tak ze est 1kreka a ta druga tak jasna ze prawie niewidoczna

Gość nowai22
hmm... ja też robiłam test 2 razy i miałam tylko jedna kreskę...i to jest wynik negatywny.. Może zrób drugi albo idź do gina...

Gość MAGDALENA z magdali
zrobie. a jezeli sie okaze ze nie jestem to zaczne brac yasminelle

Gość nowai22
tylko poczekaj do pierwszego dnia okresu :-)

Gość MAGDALENA z magdali
wiem,wiem:) czekam na ten okres

Gość MAGDALENA z magdali
papatki kobietki pozdrawiam

Gość yaminelinkalala
uwaga uwaga yasminelle podrozalo...nie wiem czy wszedzie, czy tylko moja apteka, zobaczymy w najblizszym czasie. okolice wawy-z 40 na 45zl!

Gość nowai22
No właśnie jak to jest z tymi cenami yasminelle??? Z tego co widzę to płacicie różnie. Ja płacę 33,50 zl. ale pani w aptece powiedziała mi że normalnie kosztują 45zł ale ja na recepcie miałam rabat. Pani w aptece była bardzo zdziwiona skąd ten rabat ale skoro był to dała mi tak jak było napisane czyli z rabatem. Może te ceny tak się różnią dlatego że nie każdy gin przepisuje je z rabatem???? Nie znam się na tym...

Gość diddlinkaaaaaaaa
U mnie Yasmienlle kosztują 44.60 :). Mam o tyle dobrze,że moj tato - ginekolog zapisał mi je aby zmieniejszyc problemy z okresem i jest super: okres mam reguralnie, nie boli i słaby jest :). Poza tym mam zamiar zacząć współzyc z chłopakiem. Boje sie jednak ciazy...

Gość nowai22
diddlinkaaaaaaaa ------ od jak dawna bierzesz yasminelle? i jak u ciebie ze skutkami ubocznymi?

Ossaa- mam pytanko :) czy Kisielewska w gabinecie ma sprzed do usg ? czy musze sie jakos na osobną wizyte zapisać? bo nie wiem czy jakby coś kaze mi przyjsc na kolejną wizytę czy zrobi mi na miejscu jesli wogole to ędzie konieczne? :)) Aqua a co tam u Ciebie? bardzo boli? :( :*

Gość nowai22
Mam pytanie odnośnie tych plamień Jak to u was wygląda? Bo u mnie jest tego w zasadzie tyle ile było wcześniej śluzu- zanim zaczełam brać Yasminelle. Różnica tylko w tym że jest brązowy... A jak u was wygląda to plamienie????

no u mnie (kupuje w Warszawie, apteka sieciowa Hibiskus) tez podrożało z 37 na 39. :| niby nie tak duzo, ale jednak w górę. Czy ktos zna w warszawie miesjce, gdzie można kupić taniej?

Gość diddlinkaaaaaaaa
Żadnych skutkow ubocznych! Naprawde! Poprawila mi sie cera, urósł mi biust i poza tym nic. Na poczatku odczuwalam mrowienie w nogach, ale przeszło. Teraz biorę już 4 opakowanie. Dzisiaj 3 tabletka. Nie jestem tylko pewna, czy aby na pewno dziają?:|

Gość nowai22
diddlinkaaaaaaaa------------nie jesteś pewna czy aby na pewno działaj,... hmm ja jeszcze tez:-) a mogę wiedzieć ile masz lat?? u mnie jak na razie tez żadnych skutków ubocznych ale to dopiero pierwsze opakowanie 7 tabletka.A mam jeszcze takie pytanko po jakim czasie zauważyłaś że biust ci urósł?? Bo aj też na to liczę...:-)

No właśnie co do tego biustu. Może to dziwne ale ja jakoś nie zakoniecznie chciałabym aby mi urósł, już teraz nie narzekam na rozmiar. Czy ten jego wzrost jest znazny ??

Gość szarlot
hej dziewczyny, wczoraj mi przepisala ginekolog yasminelle, jeszcze z miesiac zanim zaczne brac. Ale naczytalam sie dzis tej ksiazeczki z instukcja obslugi i troche mnie to przerazilo-zakrzepy, rak piersi, obciazenie watroby i takie tam. Nie mialam robionych przedtem zadnych badan krwi-poza hormonalnymi, no i przypadek nowotworu w rodzinie... A ta dr tak bezstresowo do tego podeszla-powiedziala ze jak bede miala czas to moge sobie zbadac krew i genetyczne badania na raka zrobic. Moze panikuje, ale juz sama nie wiem. Nie boicie sie tego wszystkiego?

jeśli chodzi o ten biust :-) to mi np rośnie powoli ale rośnie bo czuję-po prostu cały czas mam je wrażliwe i trochę bolą. jestem po 3 opakowaniu. jak biorę tabsy to biust boli i staje się coraz pełniejszy, jak robię 7 dniową przerwę to prestaje boleć a potem znowu. ale ja się cieszę bo rośnie :-D

Gość mukalola
teraz mnie przestraszyłyście z tym biustem! :/ jakoś niespecjalnie chce żeby urósł, uprawiam sport i szczerze powiedziawszy to mi przeszkadza juz teraz mimo że jest jak najbardziej normalnych rozmiarów ;/

No właśnie o ile on rośnie ?? Ja już teraz mam miseczkę D . Jak dla mnie to w zupełności wystarczy

Gość OluSs
znowu mam glupie pytanie.. ale boje sie troche ze cos jest nie tak.. od jakis dwóch dni mam strasznie napuchniety brzuch jak przy okresie z reguly.. ale okres mi sie skonczył tydzien temu.. wiec to nei od tego.. brzuch mam strasznie twardy.. nie mowiąc o moejscu gdzie są jajniki.. taki sie wydaje spuchniete... ok.. kochalismy sie z chlopakiem ale nigdy tak nie mialam.. czym to moze byc spowodowane?