Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

Gość MYsłowice
---->akka22 he klub 8h kobiet nudzacych sie w pracy he he he szkoda ze mam serwer zablokowany na czaty bo posiedzialabym se na czacie a tu kapa :( to gdzie ty ejstes na stazu? bo ja w urzedzie miasta.normalnie nuda jak cholera!!

Gość MYsłowice
dziewczyny zapomnialam sie o tym zapytac wczesniej. ale wczoraj znow sie kochalam z facetem i mam pytanie jak on was tak (no wiece nei ebde ordynarna - ale nei wiem jak to nazwac inaczej - posówa) i czujecie w srodku jakis bol?bo ja czuje jak tak gleboko wchodzi nie wiece czym to moze zyc spowodowane?a ja znow lubie jak tak troszeczje jest ostry.

Gość akka22
MYslowic-------- ja jestem na stażu w takiej firmie która zajmuje się kredytami. A na czat też nie mogę wejść- jedynie gg ale o tej porze to wszyscy zapracowani...i nie ma nikogo...:-(

Gość VENUS81
anuss ale to jak? Jak odstawie np. 19 dnia zrobie 7 dni przerwy i 8 zaczne brac. T o masz na myśli ze po tych 7dniach przerwy moge byc słabiej zabezpieczona? czy w ciagu dni przerwy?

Gość MYsłowice
---------->akka22 no to sie masz fajnie ze chociaz masz gg bo ja nawet jego nie moge zainstalowac bo jest blokada i kapa :/ :( kurcze dlatego jedynei co jest do roboty to pogaduchy na forum a tak to szkoda agdac.

Gość akka22
Dobrze że przynajmniej forum mamy :-) A jeśli cjodzi o twoje pytanie to też czasem odczuwam ból- jak jest tak "mocniej" to tak w środku troche boli. Zależy też w jakiej pozycji...

Gość AN_ 998
Ja tez odczuwam bol czasami ale tylko na poczatku jak jestem "słabo" rozgrzana. Poza tym bol moze pojawiac sie przy chorych - przeziebionych - jajnikach. Pozdrawiam wszysykie laski siedzące:):):)

Gość MYsłowice
---------->akka22 to czyli to jest normalne?? no np. jak ja jestem na gorze albo na pieska i tez sa momenty ze az zaboli mocno to udaje ze ejst ok zeby jego nie zranic- ale najbardziej boli jak ja jestem na gorze a on lezy.ja robie swoje czoj bol ale jemu nic eni mowie bo moze to odebrac ze on cos robi nie tak- ale jest wyrozumialy wic mu powiem nastepnym razem.no nie? no kurcze bede musiala cos wykombinowac zeby tu jakis komunikator zainstalowac.moze sie uda.

Gość MYsłowice
---------->AN_ 998 hmmm my sie to mamy to sie ciesz ze jak sie rozgzrejesz to nci cie nie boli ja nawet jak sie rozgzreje tak z ejestem tak napalona ze on juz nie moze to i tak czuje bol. nie zjajnikami mam wszytsko ok badania mialam zrobione.

Gość akka22
MYslowice--- nie wiem czy normalne ale możliwe. Mnie najczęściej boli od tyły... Pewnie że możesz powiedzieć- jakbędzie wiedziął bo może będzie bardziej delikatny :-P

Gość MYsłowice
------------->akka22 hmmmno tylko ze ja jak sie napale a robi wszystkoi delikatnie on to ja znow mu szeptne do ucha ze chce mocniej i ostrzej to tez moja wina hmmmm ale co ja poradze jak tak rozpala mnie.wtedy czuje bol ale go znosze bo nei mam innego wyjscia jak sama chce ostro.

Gość AN_ 998
wręcz musicie powiedziec o bolu bo mnie tez przy pewnycch pozycjach boli w sumie tylko na pieska jak uderza za mocno swoim cialem (a nie penisem) ale odrazu mowie bo to straszny bol. Wtedy mowie "misiu delikatniej" i jest oki.:)

Gość teraz ja pytam
Mnie jak coś zaboli to albo krzyczę albo mówię,że 'aua' no i on przeprasza i jest ok :) Ja żyję w celibacie od wczoraj do końca przyszłego tygonia,czujecie?

Gość akka22
teraz ja pytam --------- a jaki jest powod twojego celibatu??:-)

Gość teraz ja pytam
Taki,że przyjechałam do domu (tego rodzinnego) a mój chłopak w mieście gdzie studiujemy,a potem on jedzie do siebie,więc tak jakośwychodzi 1,5 tygodnia :) ale z jednej strony się cieszę,gdyż po zmianie tabletek moje libido dosyć opadło więc po takiej przerwie może znowu mi powróci to z zcasów yasminelle :):)

Gość MYsłowice
----------->AN_ 998 kurcze noo bede musiala tez ja wyluzowac bo moj facet jest delikatny i zapyta czy mnie boli a ja ze nie i kaze mu mocniej choelra ale to jest wtedy jak sie rozpale i jestem tak napalona ze szkoda agdac to on potem pada a ja go wykozystuje sama hehe tylko kurcze szkoda ze ten bol jest.ale teraz bede mowic mu ze boli moze sie to ustablilizuje albo cos.

Gość MYsłowice
----------->teraz ja pytam uuu ja tez ci wspolczuje tego celibatu. kurcze szoda ale wytrzymasz dasz rade za to jak sie pokaze ci on to zaraz bedziesz sie z nim kochac wiec nie przejmuj sie chodz to bedzie ciezkie ale jestes silna dziewczynka i dasz sobie rade

Gość teraz ja pytam
Pewnie,że dam radę...co nie zmienia faktu,że się na niego rzucę jak wróci. Uwielbiam seks z nim,po raz pierwszy doszłam w trakcie seksu z nim i wogóle wcześniej raczej mało miałam stref erogennych na ciele,a teraz prawie na każdym centymetrze :):) dziewczęta ja uciekam,bo jadę do koleżanek z grupy coby nie poplotkowac...jestem ubrana jak na srogą zimę (golf,bluza gruba,szalik rękawiczki i wielkie majty coby mi tyłek cały zasłoniły ;p ) także żegnam,paniom pracującym miłego dnia życzę i żeby czas szybko zleciał,a paniom niepracującym tylko miłego dnia :*

Gość AN_ 998
Dobra dzieczynki pora rozprostowac kości, lece na pocztę z korespondencją - tylko mi tu nie rozrabiać!!!:)

Gość MYsłowice
ale wam fajnie kazda cos ma do zrobienia hee a ja nic bede siedziec chyba cale 8h i jdynei mnei ubikacja uratuje i wtedy rpzprostuje sobie kosci hehehe

Gość AN_ 998
MYslowice----------> jak chcesz to choc ze mną na pocztę:):):)

Gość MYsłowice
----------->AN_ 998 to podskocz daj cynka jak bedziesz pod urzedem to pojde z toba :) normalnie wuszylam sie poszlam na ksero tylko to zajmuje niecale 3min :( i znow siedze na pupie nic nie bede robic.

Gość MYsłowice
zaraz dotane tu na leb!!!!calkiem!!!! jak dobzre ze jeszcze jutro i 2 dni wolnego kurde glowa mnie boli juz z tego nic robienia.

Gość mpt
dziewczyny mam mały problem. wczoraj kochałam sie z chłopakiem. a raczej próbowałam. bo wszystko było ok do momentu kjak zaczała zakłądać gumkę oklapł mu i koniec. dwa razy próbowalismy a co sie nalatałam przy nim to koniec swiata. no i lipa bo nam ten nasz pierwszy raz zupełnie nie wyszedł i sie zastanawiam czy sie odwaze na nastepny raz bez gumki mu pozwolić no i zastanawiam co mogłobyć ni etak sters go zjadł czy co. i pozatym ja jestem taka jakas straszni ewaka bo czuje ze ciezko jet mu we mnie wejsc;? co to moze być eheheh

Gość mpt
miało być ze jestem chyba tam strasznie waska ciasna czy jak to okreslić.

Gość isiaczek1428
dzieczyny pomocy!!!! powiedzcie mi czy moge dostac okresu przed ta cala przerwa czy nie?? dzisiaj powinnam wziasc ostatnia tabletke a ja juz krwawie...;( pomocy... boje sie

Gość sszalonaaa
możesz wcześniej dostać, nie tyle okres co krwawienie... na początku brania tebletek, tak czasem jest, powiedz tylko o tym gin jak będziesz na wizycie następnej

a ja się wcisne we wcześniejszy temacik odnośnie bólu... pwoem wam, że ja tez czasem odczuwam jakiś... gdy mój kawaler wchodzi we mnie cały, to nie ma innej możliwości, zawsze gdzieś tam głęboko coś mnie zaboli....ale powiem wam że jak tak troszeczke i nie dużo to mnie to nawet bardziej podnieca:x ;)

Gość akka22
MYslowice--------gdzieś nam chyba zniknęłaś... Penie masz coś do zrobienia :-) Ja też przez nie długi czas miałam a teraz .... I tak do 17 :-(

Gość MYslowice
---------->akka22 hehe no zniknelam ale jestem juz mialam do zrobienia kilka pism i do wyslania je ale juz siedze na swoim miejscu teraz skocze do ubikacji bo mi sie chce siku.