Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminelle

Yasminelle

Polecane posty

Gość AN_
wlasnie szperam po innych forum no i ludzie takie głupoty wypisują...ze szok

Gość bohaira
Chętnie odkupię Yasminnelle, gdyż w tej chwili pokrywają mi się godziny przyjmowania mojego lekarza z pracą. Warszawa bądź wysyłka pocztą:) Proszę o kontakt. gg105858 lub email jezebel@interia.pl

Gość akka22
hehe ja też przeglądam różne fora i na prawde niektóre rzeczy co ludzie pisza to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać:-_) AN_------- a od jak dawna jesteś mężatką? I w jakim wieku wyszłaś za mąż - jeśli można wiedzieć oczywiście...bo ja jakoś się nie mogę zdecydować...:-)

Gość AN_
w 2004 roku wzielam slub czyli 3 latka temu i mialam 23 lata. a czy jestes na to dotowa to samo przyjdzie i wtedy bedziesz wiedziala na 100% ze to juz. Ja jestem bardzo szczesliwa i niczego nie zaluje. Jak bedziesz miala ochote jeszcze o tym pogadac to ja jutro tez tu zajrze a tym czasem pa bo juz 15

Gość akka22
AN_------ ok odezwę się jutro:-) dzięki

Gość młoda położna
Dziewczyny chyba pomyliłyscie forum z czatem...porozmawiajacie sobie moze na gg,a nie zasmiecacie forum rozmowami nie na temat.

Gość milka22...
dziewczyny wzielam wlasnie moja pierwsza tabletke "Y" i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:) Jak fajnie ze w koncu nie bede musiala sie martwic o ciaze:)

Gość asaweds
gdzie kupujecie najtaniej tabsy Y w Bydzi? bo ja kupilam po 36 zeta:/

Gość AQUA 12
asaweds to wcale nie jest duzo, to jest jedna z lepszych cen, te tabletki tyle kosztują, ja płace za nie 39zł, a niektóre dziewczyny nawet po 45 zł

Gość młoda położna
pozazdroscic --- i wcale nie mam zamiaru czytac,tylko ze forum nie sluzy do takich rozmow.Ktos chce sie o cos zapytac a potem musi sie przebijac przez 2 strony waszych rozmow zeby znalesc odpowiedz.

Gość kama22kama
czesć..mam pytanko do was.....biore już 4 opakowanie...żadnych skutków ubocznych..no może troszke wiecej kg....aleja nie o tym chciałam zapytać..... czy na działanie yasminelle maja leki na alergie?..np.zyrtek.. czy alertek... bo muszezacząć je brać i mam lekki obawy.... proszę o odp...

Gość zainteresowana tematem00000000
Czesc Dziewczynki:) przyznam sie odrazu ze nie przeczytalam calego tematu bo straaaaaasznie tego duzo i za bardzo nie mam czasu Wiec wybaczcie Nigdy nie bralam tabletek mam juz dziecko (synek ma 9 miesiecy) i wlasnie on zabiera caly moj czas:) bylam na wizycie u gina i pytalam o tabletki bo narazie nie planuje drugiego bobaska i przepisal mi yasminelle Z tego co czytalam jestescie zadowolone Jestem strasznie zestresowana bo nawet nie mam z kim pogadac bo moje znajome nie biora tabletek Ciagle tylko slysze ze: - bede gruba -nie bede mogla zajsc w ciaze - bede miec blizniaki albo lepiej trojaczki itd Nie wiem czy sie zdecydowac co mi poradzicie??

Gość kasia12511
No i mam problem:(( wrocilam z wczasow i okresu wciaz brak:(( a to juz piaty dzien odstawienia anty strasznie sie boje po jakim czasie moge zrobic test? Tabetki bralam regularnie baaa nawet gum uzywalismy na wczasach z faktu ze wczesniej antybiotyk bralam no i co teraz czy to moziwe ze po zmianie klimatu okres sie tak spoznia mimo uzywania tabletek prosze pomozcie!!!!!Zalamana:((

Gość kasia12511
Naprawde uwazalismy z gumami jestem zalamana:((

Gość aniasek
cześć,jestem nowa i dostałam receptę na yasminelle,a wcześniej stosowałam mercilon.Poprosiłam gin.o zmianę z powodu przyrostu wagi a zapomniałam zapytać kiedy powinnam wziać pierwszą tabl. yasmineele po dotychczas stosowanych.Może wiecie jaka powinna być przerwa?

Gość teraz ja pytam
kama22kama --> leki na alergię nie wpływająna skuteczność antykoncepcji zainteresowana tematem00000000 --reakcję naszego organizmu na tabletki są naszą cechą indywidualną,więc trudno nam powiedzieć czy przytyjesz czy schudniesz,ja akurat schudłam. co do kolejnych ciąż to zabardzo się na tym nie znam,ale ponoć po tych tabletkach nowych generacji organizm szybko się "regeneruje". ale nie mnie to oceniać o takie costo chyba ginekologa trzeba zapytać. kasia12511 --> zmiana klimatu może wpłynąć na okres,moja kuzynka przemieszczajac się już 200 km dostawała okres dwa razy w miesiącu. przy krwawieniu z odstawienia może byćpodobnie,skoro piszesz,że brałaś regularnie tabletki i zabezpieczałaś się przy braniu antybiotyku. co do testu to możesz sobie zrobić go,najlepiej rano,bo organizm jest wypoczęty. a które to opakowanie? aniasek --> możesz wziąć tabletki bezpośrednio po sobie lub zrobić 7 dniową przerwę i ósmego dnia przyjąć yasminelle,ale wtedy dla spokoju zabezpieczać się przez 7 dni,przynajmniej tak mi zalecała ginekolog z tym,że kiedy przyszłam do niej,że trzeciego dnia gumka nam pękła ona stwierdziła,że nie mam powodów do paniki. i z tego co słyszałam wielu dziewczynom lekarze nie karza się zabezpieczać. ej a mi palec drętwieje lewej nogi! śmieszne to,wątpie że to od tabletek,chyba nieroznoszone buty mi zabardzo przycisnęły początek kciuka i tak go trzyma,bo dziśkupiłam buty na mega obcasie i jak je wkładam to po chwili włąsnie kciuk robi sie zimny. :) no komedia.

Gość MYsłowice
witam was to znow ja !!! wrocialm!!! i znow 8h siedzenia - na dodatek moj piekny kochany misiek wpadl na pomysl i przyjechal po mnie do domu ardiowozem i zawiozl do pracy 30min wczesniej :( :( myslalam ze go zabije normalnie i jestem tu o 7.00 co za pech !!!! i co ty robic hehe. laski mam pytanko moze ebdzie ono glupie ale chce wiedziec wczoraj wspolzylam do konca z moim chlopakiem i mialamtakie dziwne uczucie tzn. wsumie nie czulam nic w srodku jak doszedl mialam mokro ale nei zeszlam i dalej kochalismy sie ale nie czulam nic w srodku czy to tak jest?

Gość MYsłowice
wiem durne pytanie . :(

Gość akka22
No i ja też juz zaczynam swoje 8h nudy ;-( MYslowice---- wiesz po pierwszym wytrysku mozesz "go" mniej czuć bo jest już "wypompowany" i przez to troche...hmm...jakby to nazwać...mniejszy albo miększy...nie wiem jak to wytałumaczyć :-P

Gość MYsłowice
hehe tylko jak wczesniej to nawet jak sie znim kochalam doszedl i dalej go mocno czulam byl wtedy cudowny. a teraz ?? he he he laski o 12 jade na sesje z uzredu nie bede dlugo siedziec do 15.30 hehehe wrescie wczesniej w domciu ebde :))

Gość milka22...
eeehhh wzielam wczoraj swoja pierwsza tabletke i jak narazie dobrze sie czuje:) mam nadzieje ze tak juz zostanie:P a mam pytanie...jak bierze sie tabletki anty to nic nie stanie sie jak wezme tabletke przeciwbolowa np na bolaca głowe??

Gość MYsłowice
no ja tez biore tabletki anty i jak mam okres to biore tabletki przeciwbolowe i jest ok.wiec nie masz co sie przejmowac tym.

Gość milka22...
Dzieki....bo boli mnie glowa czasami-to od oczu wiec musze do okulisty sie wybrac...:(

Gość akka22
AN_--------- jesteś dzisiaj???

Gość MYsłowice
chyba nie ma jej lub jest ale zajeta

Gość AN_
Hej dziewczynki jestem jestem🖐️ miło mi ze sie o mnie pytacie:) No mowilam ze sie komus nasze rozmowy nie na tematY niespodobają.

Gość MYsłowice
jeju co za dzien dosyc ze zimno to mnie choroba zbiera laski nei wiecie czy polopisyna s i scorbolamid i inne leki na przeziebienie maja jakis wplyw na branie tabletek anty.???

Gość MYsłowice
---------->an no narescie gdzies ty byla???