Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramar

Pytanie do doświadczonych w jakiej pozycji rodziewiczyc

Polecane posty

Gość ramar

Kobiete aby jak najmniej ją bolało ? Jestem z kobieta ktora jest jeszcze dziwica a ja w rozdziewiczaniu nie mam doswiadczenia?

Gość już nie wiem
czyli sam jestes prawiczkiem, buahahahaha

Gość ramar
proponuje nauczyc sie czytac ze zrozumieniem

Gość już nie wiem
proponuję nauczyć sie rozdziewiczać

Gość już nie wiem
a jako trzykrotny rozdziewiczator proponuje ci klasyke z poduszką pod lędźwiami o ile wiesz co to jest

Gość paulina48
temu panu juz dziekujemy znalazl sie rozdziewiczator czy tak trudno zrouzmiec ze facet uprawial sex z doswiadczonymi partnerkami a nie dziewicami ? wiec zapytal normalnie a ty jak nie masz ochoty odpowiadac i czytac to po co sie odzywasz

Gość już nie wiem
ktos kto sypiał z doświadczonymi dziewczynami nie zadaje takich trywialnych pytań, osłabiasz mnie kobieto

Gość Enrico Fermi
Najlepszy jest stosunek analny, znaczy się w dupę.:classic_cool:

Gość Redericks
Pytanie całkiem sensowne...ale kto ci odpowie jak tu same małolaty.Powiem ci krótko. Pozycja klasyczna...ty na górze a dziewczyna leży na wznak.Jej uda rozchylasz i nóżki unosisz zgiete w kolanach.Wtedy masz dostęp wygodny do szparki.Jak coś ma pod pupcią(twardy jasieknp)...to nawet nie muszisz się kłaść na niej tylko na klęczkach szeroko oparty wprowadzasz członka.W tej pozycji błonka jest naciągnięta i dużo łatwiej się ją nadrywa.Nie męczysz dziewczyny długo.Tylko też nie możesz się cackać i litować.Zdecydowanie to trzeba zrobić...niech sobie nawet popiszczy trochę...ale wtedy za jednym razem będziesz to miał za sobą i ona też...:) Nigdy tego nie rób jak ona ma płasko wyprostowane nogi i nie chce ich unieść. Powodzenia.

Gość ______ona____
no ja ci odpowiem jako dziewczyna... bezbolesnie jest w pozycji klasycznej, po pierwsze jeslid ziewczyna jest wystarczajaco podniecona i rozluzniona... nozki szeroko i powaga -nic nie poczuje procz przyjemnego uczucia... Ja nawet nie czulam "że Oo wlasnie sie stało:" kapnelam sie dopiero "po" -po krwi Więc kolego zero stresu na klasyka i bedzie super Pozdro

Gość ______ona____
aa czytam tu o tym by miec cos pod soba... eh niekoniecznie zalezy po pierwsze od nastaienia dziewczyny jej podniecenia i rozluznienia...Bo ból podczas 1.stosunku to mi sie zdaje ze tkwi w psychice dziewczyn...Tak jak napisalam powyzej ja nie czulam