Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym28

chciałabym spróbować z dwoma....

Polecane posty

do xienia_kl... nie powinnaś się przejmować opinią innych osób. Seks jest dla ludzi i nie ma co się unosić z fałszywą moralnością - wszystko co przyjemne jest dozwolone. do ponętna... ciekawy topik i gratuluję odwagi:) kto wie może niedługo stworzy się nieformalny klubik ludzi otwartych na nowe doświadczenia:) pozdrawiam po sąsiedzku.

Witam. niestety naszej koleżanki dzisiaj nie będzie :( też już sie stęskniłem....

Gość zazdrosny genek
a ja chciałabym spróbować ze siedmioma ,podobno to magiczna cyfra,co sądzicie moje drogie kuleżanki po fachuszku

Gość linkaaa
o niczym innym nie marzę.....

Gość linkaaa
na ciebie i twojego kolegę oczywiście

trzeba było dac znac to bym wszedl, pozatym napisalem ci sms-a :)

Gość poważna inaczej
ja też chcę z 2

tengel zgadzam się :) Ale pojchała sobie odpocząć... ale niedługo wróci :)

z dwoma azjatkami chcem...........moze nie beda pozniej zazdrosne o siebie:)

witam milutko :)) nie mozemy dopuscic ,aby ten topik sie rozlecial . Proponuje wszytskim zeby zagladali tu jak najczesciej.Ja wrocilam zadowolona ,ale czy wypoczeta ??hmmmm...

Ginekolog_delikatny Ciągle z ponętną pracujemy nad tym aby się w końcu spotkać, myślę że w tym tygodniu się uda :)

Gość ja juz wiem
bylam raz, przereklamowana sprawa..ale poki nie sprobujesz to sie nie dowiesz..:)a moze ci sie spodoba.....

Gość Arnott
Hej dojrzała kobieto, po 30-tce! Czy jesteś bogata?! (wyobraźnią erotyczną oczywiście...) Czy masz namietne, może ukryte głeboko, pragnienie bycia zniewoloną przez dwóch lub trzech facetów? A może przy tym powinien byc facet , na którym Ci zależy? A może chciałabys być zgwałcona podczas jakiegos tajemniczego spotkania? Porozmawiaj ze mna o swych marzeniach a jeżeli mi zaufasz ni nie mieszkasz dlaeko od Stolicy naszej W., to może sie kiedys spotkamy? A może marzysz o czymś innym: atawistycznym, szalonym? Napisz do mnie... Pozdro! arnott@o2.pl

Witam:)) Myslalam ,ze topik zniknal bez sladu a tym czasem widze zainteresowanie:)) Niestety jak narazie nie udalo mi sie spelnic moich pragnien ,ale pracuje nas tym .... wiec moze dzis lub jutro przyjdzie taki dzien..:))

A WY SIE JESZCZE NIE RUCHNELISCIE KTOS MIAL RACJE ZE TEGO NIERZOBICIE OJ PONĘTNA ZWYKŁA KURWA Z CIEBIE