Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

Zachował się chamsko czy ja przesadzam???

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

zaprosilam dzis faceta z ktorym sie spotykam na piwo a on wyslal mi smsa czy to bedzie jedno piwo czy wiecej, bo jak jedno to jemu sie nie oplaca przyjezdzac! malo tego, ze to ja go zapraszam, bo on jest splukany i nie ma ani grosza to jeszcze taki tekst! dlatego mnie to tak wkurzylo, bo on zapewnial ostatnio, ze mnie kocha i mial to udowodnic, bo skrzywdzil mnie bardzo ostatnio i mial odzyskac moje zaufanie, chyba najwazniejsze powinno byc dla niego, ze mnie zobaczy itd a nie to ile piw mu funduje. teraz chyba nie powinnam miec watpliwosci, ze mu raczej na mnie nie zalezy, mam racje czy przesadzam?

Gość ale czub
:P

Gość aynba
ale ma poczucie humoru....nie ma co:(

Gość masz racje i nie przesadzasz
olej palanta, a przynajmniej od tej chwili pierwsza sie do niego nie odzywaj, nie zobaczy, ze nie on tu rzadzi. Swoja droga skad sie biora tacy kolesie, zawsze mnie to zadziwialo

Gość aynba
no jak to skad? co drugi jest taki

ja na szczescie jeszcze osobiscie sie nie spotkalam z takim ale ciagle slysze dookola o takich wybrykach natury. A najlepsze jest to ze tacy czesto maja spore powodzenie u siks

Gość moj tez taki cham był
chamy takie prawie wszytkie sa, mają tupet..........prostaki zajfajdane, wyglądja jak ludzi. ale tyle z młapy w nich jednka zostało.....

Gość pytam z ciekawosci
wlasciwie to teraz ja mialam zdecydowac czy chce z nim byc, bo on wyznal mi milosc ale teraz to mam ogromne watpliwosci :O

przeciez taki facet napewno ma powodzenie u lasek i mu tam zwisa czy jedna czy 2 olał. :D

Gość he hehe
skrzywdzil tak bardzo,ze az trzeba go na piwo zapraszac... Brawo... :p

Gość partyALLnight
matko boska, kobieto!!! szanuj sie.. ten facet nie ma za grosz honoru..

Gość sprawa jest jasna.....
Znajac chłopaków to pewno,zle sie wyrazil albo cos w tym stylu, ale ja na Twoim miejscu bym sie wkurzyła..skoro miał odbudowac Twoje zachowanie to powinien sie z Toba spotkac nawet gdybyscie mieli siedziec i nic nie pic!!!! Ten tekst byl wg mnie chamski, ale to tylko moje zdanie...ja bym go olała na Twoim miesjcu, jest wielu innych chłopaków,którzy są warci abys poswięciła im swój czas, a tego idiote zostaw...nie jest Ciebie wart Pozdrawiam:)

Gość pytam z ciekawosci
skrzywdzil, ale ta sytuacje sobie wyjasnilismy i znow zaczelismy sie spotykac wiec nie ma to nic do rzeczy

jak to masz ogromne watpliowsci? nie powinnas miec zadnych watpliowsci:o chyba juz jednak nie dziwie sie ze kolesie tak sie zachowuja, skoro laski na to pozwalaja. Po co go w ogole zapraszalas na to piwo jeszcze jak pisalas ze Cie skrzywdzil? Miej chociaz reszte honoru i olej go totalnie

Gość moj tez taki cham był
i tak będzie cały czas.........w kółko..........daj sobie spokój dziewczyno, nie warto, tego kwiata jeste pół świata

Gość pytam z ciekawosci
dzieki za odpowiedzi :) mimo wszystko jest mi zwyczajnie przykro bo po czesci uwierzylam w te jego piekne slowka, to nie jedyne jego "chamskie" zachowanie ale to chyba przeleje czare goryczy :O

Gość lilunia 77
hi hi hi , ale jaja , przed chwila czytałam u jakiejś panny , że facet na nia pluł podczas stosunku! a ten co u Ciebie to co alkoholik jest, nie opłaca mu się uhahaha. Znajdx sobie takiego co mu sie opłaca, bo ten z czasem zacznie na Ciebie pluć1

to jakis palant!! Szanuj sie dziewczyno i kopnij go

Gość pytam z ciekawosci
wiecie co ta sytuacja przekonala mnie, ze nie chce byc z takim chamem, mam juz dosc przymykania na to oko, dzieki za wszystkie odpowiedzi

i dobrze !!! Nie pozwol aby ktokolwiek nie mial dla Ciebie szacunku. Bo jesli Ty nie bedziesz go miala dla siebie, to inni tymbardziej. Powodzenia

Gość pytam z ciekawosci
dzieki :) pora zakonczyc ta farse raz na zawsze! jednak to prawda co mowia, ze odgrzewane kotlety sa niesmaczne :O

a ja mimo wszystko zawsze proponuje szczerą rozmowe, pogadaj z nim, wyczujesz na pewno czy naprawde mu zalezy czy tez nie... uwierz faceci potrafią palnąc takie glupoty ot tak... ja np. dla zartu kiedys zapytalam swojego ex faceta czy kochal sie w ten i ten sposob z tą i tą? ;) a on mi na to \'\'tak\'\' i zacząl opowiadac :Otragedia:O

Gość oczywiśce że przesadzasz
powinnaś mu zawze stawiać bo przecież i taki nikt inny nie zainteresuje się tobą. Łap go i trzymaj bo całe życie spędzisz w samotności 🖐️ 🌼 lol :P

Gość albo walniety
albo ma walniete poczucie humoru...

albo mu zupełnie nie zależy więc lepiej daj sobie spokój...lub taki żartowniś z niego...hmmm

Gość obob
to mogł być żart jednak jesli napisał to seri to jest beznadziejny i jak cie niby kocha to by mogł z tobą sziedzieć nawet pod mosttem bo powino byc dla niego najważniejsze żeby cie spotkać

totalny cham!!!! pieniądze pewnie miał ale nie chciał poprostu sie z toba spotkac bo pewnie nie dalas mu tego czego chciał a mówil ze cie kocha bo na niektóre to działa i odrazu sie oddają facetowi!!! i dam ci rade nie wchodz mu pod zadnym pozorem w tyłek bo pewni siedzi sobie z kolezkami i opowiada ze na niego lecisz i wogle wymyslil im pewnie jakies nie stworzone historie olej klijenta i pokasz ze stac cie na kogos o 1000 razy lepszego!!!!!!!!!