Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wioletkap91

w tamtym roku schudlam 11 kg

Polecane posty

hejka, w tamtym roku schudlam 11 kg w poltora m-ca, niestety waga powrocila powoli w grudniu, poniewaz wyladowalam w szpitalu i mialam cos z zoladkiem i musialam duzo jesc :/ bez sensu, ale ok.... od poniedzialku zaczynam nowa diete:) mam nadzieje ze schudne do 25kwietnia:))) no, pozdrawiam i zycze wszystkim odchudzajacym sie powodzenia:))

ja dwa lata temu pięknie zrzuciłam 7 a później przybrałam 14. moja wina zaniedbałam się. Ja bym chciała schudnąć parę kg do końca marca. Jutro startuję z jogurcikiem;) pzdr

ja narazie odlozylam odchudzanie na pozniej.... przyszlo to co nie trzeba.... okres...:( pzdr:)

ja w czasie okresu też się odchudzam. z resztą mam go tak rzadko:D

stosowałam MŻ, kopenhaską i cambridge. byłam też na kapuścianej ale nic nie pomogła.

pierwszy dzien odchudzania zrobilam sobie glodowke, pilam tylko wode. nastepnie juz jadlam 3 duze posilki o wyznaczonych porach, czyli o 7 przed wyjsciem do szkoly, o 15 po powrocie ze szkoly i o 17.45. Jadlam tylko jednego batonika na tydzien i to w niedziele. Codziennie przeznaczylam ok. 30min na cwiczenia roznego rodzaju. ograniczylam weglowodany i tluszcze. i tak schudlam pierwsze 7 kg przez m-c. nastepnie wyladowalam w szpitalu is chudlam 1,5kg przy operacji ( OZWR) no a potem schudlam 2,5 kg po operacji, ale niewolno mi bylo uprawiac sportu, wiec chodzilam na godzinne spacery i moglam niestety jesc tylko zupy przez 2 tygodnie.... nom... i tak jakos poszlo ********** ja w czasie okresu sie nie odchudzam, bo juz mialam problemy ginekologiczne z tego powodu i tez wyladowalam w szpitalu:/ (ja juz jestem tam stalym gosciem :D) no...chociaz w tym czasie jem o 200kcal wiecej...

no i oczywiscie pilam tylko wode niegazowana, ale nie duzo, bo ja nigdy duzo nie pilam, dziennie pilam 1l. ja od zawsze malo pilam :D

ja sie muszę przyznać że jeszcze nigdy u ginekologa nie byłam, nie ma na razie potrzeby. okres w mojej rodzinie wszystkie babki maja nieregularny. Ja jak stosowałam MŻ to jadłam 500-700 kcal. wiem że powinnam jeść własnie 1000 bo to najlepiej dla organizmu ale nie chudne jak tyle jem. A tak w ogóle to mam taki problem: jak wracam ze szkoły to strasznie dużo chce mi sie jeść, w szkole nie czuje głodu a w domu cieply pyszny obiadek kusi;) komu by sie chciało odchudzać w takich momentach? :) ale wiem że jakoś damy rade. SCHUDNIEMY:D

ja też dużo nie pije jak mam wypić 2 litry to musze sie zmusić;)

pewnie ze schudniemy :D ja od 12.02 zaczynam i musze schudnac znow 11 kg, ale tym razem chce wazyc 49, w tamtym roku waazylam 50.7 bylam chuuudaa ale chce byc jeszcze chudsza :D bo wiem ze 49to idealna waga :D

ja jak w grudniu znow wyladowalam w szpitalu (karetka mnie zabrala) to lekarz kazal mi pic 2,5 litra dziennie i co 5 minut chodzilam do kibla :D

achh dupa może mamy małą pojemność pęchęrza:D ja tam nie bede sie jakoś specjalnie zmuszać do picia. ja powinnam ważyc podobno 65 ale chce 60 bo wiem że jak bede ważyć 65 to jeszcze nie bedzie tak idealnie:) Tobie na Twój wzrost 49 dobrze będzie:)

no 49 na 163 to jest idealnie :))) wlasnie 60kg dla ciebie to perfektnie powinno byc :D dobra lece :))) moze jutro tu wpadne:) papa

Gość uujol931
Ja schudłam przez 4 miesiące 24kg! moim zdaniem to super wynik, iż nie wysilałam się zbytnio jakoś nad ćwiczeniami;) ale dałam radę przyjmowałam suplementacje African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt się zmniejszył a metabolizm przyśpieszył;)