Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dębowe mocne

PIWO piwo PIWO piwo ! ! ! ! ! !

Polecane posty

oj oj moje drogi ja dzisija nie pije przynajmniej do 20 :P:P nio bo ide dzis aparacik zakladac na zabki heheh :(( zonka przytul bo podobno poli:((

Dębowy dzisiaj ty latasz z kuflami :) my dziś leżymy bykiem i pijemy:D Angel co ty na to??

Jak najbardziej się zgadzam papużka :D to dębowy dzisiaj obsługuje :P Mężu to nic nie boli,ktoś ci głupot naopowiadał 😘 ;)

Gość kto sie dzisiaj bawi w ińsku
OKI MOJE DROGIE PANIE POLEWAM DLA ZONKI C|_| DLA PAPUZKI C|_| I KWIATUSZEK DLA KAZDEJ Z WAS:))

placuszki ooo to moze zaraz wpadniemy z moIM aniolkiem :D:D :P:p i odrazu wezmiemy orzeszki :D:D polac kobietki;.?? sokri ze was tak zaniedbuje ale .... :))

hejj....dębowy no co z tym piwem i orzeszkami..?? nie leń się...!!!

Ależ oczywiście zapraszam:) wystarczy dla wszystkich...prosze sie czestować..:)

Placuszki ziemniaczane z sosikiem na ostro i naleśniki na piwie:P:D

Gość zachodniopomorskie
wiec placki po wegiersku:D:D:D a mja zonka to mi nie chce gotowac jak narazie:(9

zachodniopomorskie u mnie zawsze jest codziennie obiadek;) a czemu nie chce ci gotować..?? Racuchy bedą we wtrorek:) Angel gdzie jesteś..??

zacho-pomorskei to ja :P:P nie zmienilem nicku :P:P nio nie gotuje tylko cigle mnie upija :P:p hiihih zartowalam 🌼

no to nieźle:D:D mnie skołowałeś:D:D A ja czekam na stronga;)

oki oki teraz mam pytanko :)) ale takie na serio:)) chce mojemu malenstwu na walentynki zrobic niespodzianke :D:D a wiec przepis hihiih:P:P wyganiam rodzicow z domku w pokoju zapalm swiece i na schodach do gory do mojego pokoju :D:D na dole przywiazuje nitke z sercem gdzie bedzie pisalo jestem na koncu nitki aa schody beda usypane platkami roz a ja w drzwiach od pokoju bede stal z butelka szmpana i nasza piosenka w tle :D:D no i wspolna kolacja i tu jest znak zapytania co zrobic na ta kolacje :(( nie mam pomyslu mysllem o spagetti ale czy to romantyczne :(( ehh pomocy babuszki pomocy :(( dla ciebie storng :))::P:P

Debowy mmm...ale miła niespodzianka na walentynki, bardzo pięknie to zorganizowałeś;) jak chcesz to moze podać ci link na kuchnie kissa..??? Moim zdaniem spagetti może być, lub zapiekanka z kurczakiem, albo przekąski..:) Jak znajde to ci prześle link.

mam nadzieje ze sie otworzy:) file:///C:/Documents%20and%20Settings/kk/Pulpit/kissa/http___kuchnia.kisa.pl_/kuchnia.kisa.pl/index.html

Jednak sie nie otworzy zapomniałam ze to ściągłam:) jak chcesz to ci poszukam kilka przepisów. sorry za linka. spróbuje skopiować przepis:)