Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarah f

Czy wszyscy faceci nie maja za grosz fantazji??

Polecane posty

Gość wy to macie szczescie
acha któras z Was pisała ze psa kupila i chociaz z nim na spacery razem wychodziła, na mojego to nie działało, zawsze mowil twoj pies to sobie z nim wychodz, wiec ja bez wyrzutu sumienia brałam psa i znikałam z domu na godzine, bo co duzy pies to musi sie wylatac ;)

Gość sarah f
wszystko fanie tylko czy nie boicie sie ze staniecie sie takie jak wasi panowie i obudzicie sie za 20 lat lezac na kanapie a wpominajac ciekawe momenty w zyciu nie bedziecie w stanie ich przywolac??

Gość sarah f
fanie=fajnie

Gość a mój taki
Nie boje sie wcale:).Przy aktualnym jestem bardziej aktywna niz wczesniej/przypoprzednim/,nie organizuje mi na sile czasu i miomo swojego lenistwa nie zrzuca na mnie wszystkich obowiązków domowych:)

Sarah, dokladnie klony, moze to sobowtory charakterowe ;D Ja mam cicha nadzieje, ze jednak wymysli cos w te walentynki, bo wie jak mi na tym zalezy . Ja zdecydowalam ze upieke mu ciacho czekoladowe, bo on uwielbia ciasta a nigdy mu jeszcze nie pieklam nic poza rogalami :) Czasem tym moim trzeba troche pokierowac do dzialania , samemu cos wymysic inaczej to chyba nie bylibysmy razem. Ale wkurza mnie ze myslenie go boli . Gdyby w ogle nie byl ugodowy, pewnie bym go zostawila, bo mam zupelnie inny charakter, troche wykraczajacy poza 4 sciany . Trzymaj sie cieplo i kopnij ta swoja kluske spiaca w tylek delikatnie.

Gość sarah f
do a mój taki: nie jest z twoim menem tak zle skoro ty nie stajesz sie bardziej bierna, bo mnie wlasnie to martwi ze przy nim bede szla w dol zamiast piac sie w gore (nie wiem czy ktos zrozumial o co mi chodzi:)

Gość sarah f
supern0va dzieki za slowa otuchy:) kopne przy najblizszej okazji:)

Aha.. I wiesz co.. Tez sie troche boje faktu, ze strace najpiekniejsze chwile w zyciu, to sa wlasnie teraz moje najlepsze lata, powiem Ci szczerze, ze gdyby to bylo mozliwe, wolalabym go poznac za 3 lata, nie teraz. I czuje , ze tak naprawde w zyciu oprocz mojej obecnej drogi,czeka mnie jeszcze innna, wiem, ze moglabym dokonac calkiem fajnych rzeczy wyjezdzajac poza Polske , ale z nim to nie wchodzi w gre. Boje sie ze zmarnuje dobre lata, ale wiem, ze takiego porozumienia jak z nim nie bede miala z zadnym, bo moj jest lepszy jak matka i grono przyjaciol razem wziete.

Gość a mój taki
On ogólnie to lubi pospac i uwielbia komp.,ale latem potrafi wskoczyc na rower i przejechac 30km,lub biegac przec godzine,wtedy to ja raczej wysiadam:)

Gość sarah f
supern0va chyba ja tez jestm Twoim klonem!!! serio, mialam okazje wyjechac za granice i dlugo sie nad tym zastanawialam, jednak zostalam i ciagle sie zastanawiam czy dobrze zrobilam, zgadzam sie ze lepiej by bylo poznac go za jakis czas jak juz wszystko co chce zrealizuje bo z nim to raczej ciezko by bylo cokolwiek zrobic.

Gość sarah f
uciekam teraz, zajrze za jakis czas moze pojawia sie jakies ciekawe wpisy, dzieki za wasze opinie, pozdrawiam i zycze powodzenia z waszymi leniwcami:)

No to widzisz, te same zwiazki, te same problemy... Ja nie widze na dzien dzisiejszy normalnego rozwiazania. Pragne pojechac za granice, cos osiagnac , a tu jestem uwiazana jak kamien u jego nogi . Mam tyle marzen, pragien, to wszystko moge zrealizowac , ale boje sie ze jak zaryzykuje, bede zalowac. niby \"lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu\" ?? Tymczasem uciekam na moj serial ukochany (1-sza Milosc ) :D:D:D

Gość a mój taki
do supernova Jedź,ryzykuj:)Nie mozna dla mężczyzny rezygnowac z marzeń

ja sie własnie tego balam , ze majac wtedy dopiero co 22 lata to zycie sobie zmarnuje, ze jak teraz zachowujemy sie jak stare malzenstwo to co bedzie za 5 czy 10 lat. Sarah dobrze ze chociaz charakterami jestescie podobni, bo u mnie to bylo tak ze ja bylam uparta i on byl uparty, wiec kazde z nas chcialo postawic na swoim, wiec wczesniej czy pozniej nas rozstanie czekalo. Tobie zycze oczywiscie jak najlepiej.

Gość sarah f
Supern0va --> to raczej on jest kamieniem u twojej nogi, nie odwrotnie, ja mam wlasnie 22 lata a jestem w zwiazku od czterech, i tez mam ten dylemat czy sobie zycia nie zmarnuje, zwlaszcza ze sa naciski na slub i dziecko z jego strony, a dla mnie to wszystko za wczesnie, chce jeszcze podrozowac, zwiedzac, cos przezyc a malzenstwo raczej mi sie z tym nie kojarzy.

sarah nacisk na małzeństwo można jeszcze przeżyć, ale na dziecko? hmmm wtedy trudniej jest uzywac zycia jak bez niego. A powiedz jesli to nie tajemnica ile on ma lat? jest duzo starszy od ciebie? bo czasem jego te jego 'lenistwo" i nacisk na małzeństwo moze wynikac z tego w jakim wieku juz sie znajduje.

Sarah, a to tak sie sprawy maja... Coz moge rzec... Napewno nie radze Ci,zebys go tak od razu zostawila, ale wytlumacz mu, ze w Twoim wieku slub i dziecko to szalenstwo. Sama widzisz jak jest, pozniej bylyby juz tylko pieluchy a za rozrywke obiadek u mamusi w niedziele, nie daj sie ! Widzisz, ja mam 20-stke i prawie dwa lata z nim jestem, czasem mam ochote od niego uciec, czasem mysle, ze ja to chyba za wybredna jestem, ale wiem jedno, bardzo kocham swoje zycie i chce je najlepiej wykorzystac.

Gość sarah f
on ma 23 wiec raczej stary nie jest, dziecko mu sie marzy ale zdaje sobie sprawe ze mnie nie i postawilam sprawe jasno, wlasnie mnie to dziwi bo faceci raczej do slubu niechetni a tu prosze.

Gość Rajuśkuuu
wiecie co, to ja mam klona waszych gości:( mój też tylko : tv, komp, tv, komp, tv ... i tyle na spacer może skusi się raz na tydzień albo dwa, że nie wspomnę o kinie, imprezie czy jakiejś wycieczce poza miasto o tyle dobrze, że chodzi dwa razy w tygodniu na basen:) a tak codziennie to samo, wraca z pracy zmęczony, coś zje i hop przed kompa albo woła do łóżeczka, aby sie przytulic i razem ogladac jakąs durnotę w tv :O smutne to :(

Dziewczyny ja mam tylko nadzieje , ze na wiosne dostaną troche wiecej skrzydeł, szczerze mowiac pewna jestem ze troszke sie polepszy . Nie wiem w jakich miastach mieszkacie, ja w najmniejszym wojewodzkim i naprawde nie ma tu nic procz knajp i kina, jest kregielnia jedna ale sprzed czasow wojny. I w sumie troche rozumiem tego lenia mojego, ale kiedy tylko sie cieplej zrobi, nie ma taryfy ulgowej, co najwyzej 2 dni w tygodniu bedziemy spedzac w domu. I szkoda ze z kaską u nas teraz ciezko, bo nawet sam powiedzial ostatnio, ze w góry chcial jechac, az w szoku bylam drogie panie :)

heeellooo dziewczyny !!! pozapominałyście juz o tym topicu ? Jak tam przygotowania do walentynek? Ja dla mojego robie ciasto 3bit , przyjechal do mnie wczoraj i bylo cudownie, nie wiem co sie stalo , naprawde mam coraz wiekszy optymizm co do tego zwiazku... Moze takiego marude po prostu trzeba odpowiednio wytresowac??

SupernOva-> moze sie zmienila bo co przeczuwa albo czytał topik hehe choc to mało prawdopodobne ;) Chyba faktycznie trzeba by bylo znalezc na takie male lenie sposoby zeby wiecej sie ruszali. ja niestety z moim bylym nie moglam dojsc do porozumienia, nawet go przekupywałam ale to nie dawalo rezultatów, bo poprawiał sie na tydzien a pote spowrotem wracalo do normy. Trudno chyba zmienic komus stare nawyki i charakter Ja sie do walentynek nie przygotowuje bo obecnie nie mam zadnego faceta i jest mi dobrze tak jak jest :D

Ja nie mam problemów z wyobraźnią:classic_cool:.Potrafię sobie wyobrazić że jestem właścicielem i administratorem tlenu:classic_cool:. Wiem czemu nie lubicie chłopów bez fantazji:classic_cool:. A to przyczyna:classic_cool:\" \"...Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego\" :D

Amant wszech czasów... Kurde , to widze , ze podobnie masz jak ja ;) Moja mama zawsze mowila gdy bylam mala, ze dzieci maja dużą wyobraźnię, ale ja mam nieograniczoną :D No coz Amancie, powiedz jeszcze ześ kulturalny , oczytany, wysportowany i lubisz prezenty kobietom sprawiac , to zdarze jeszcze zmienic zdania :D :D:D:D

Wy to macie szczescie ---> Moze dlatego, ze jak mnie za kazdym razem zaczynam wkurzać , to nie chowam tego w sobie, tylko mu to wyraznie pokazuje (czyt. jestem baaardzo nieznośna) i wkleiłam sobie w opis komunikatora topic \"NAJWIĘKSZE WADY NASZYCH EKS\" i oczywiscie dopisalam tam jego wszystkie wady z wyjatkową złośliwością . Przeczytał :D

SupernOva hehe dobra jesteś, szkoda ze za czasów mego eks nie znałam kafeterii, bo chyba bym cos podobnego napisala :) Zawsze mnie to zadziwiało ze kobiete predzej zrozumie inna kobieta niz jej wlasny facet. Np zaden facet (wyjatki ukryły sie chyba na końcu świata) nie wpadnie na pomysl zeby dac kobiecie jakies kwiatki ot tak, bez zadnej okazji. Albo zakoczyc ją niespodziewana kolacja (juz nawet nie musi byc przy swiecach chociaz by bylo milo gdyby byly) niech jeszcze Amant napisze ze nie lubi zbytnio siedziec przed TV to go bierzemy supernOva co? jakos sie nim podzielimy hehe

\"Moja mama zawsze mowila gdy bylam mala, ze dzieci maja dużą wyobraźnię, ale ja mam nieograniczoną \" Problem w tym że wielu głupieje później:O. A ja jestem wybredny:O.

Gość arturro gatttiii
amant to gej

EEE ja juz amanta nie chce, bo chodza sluchy , ze to gey :) Amant --> prawda , niektorzy potem mysla, ze sa administratorami tlenu :x

eee tam supern0va to tylko plotki, trzeba samemu sprawdzic czy to prawda :classic_cool: swoja droga geje nie sa tacy zli :P