Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wackowa

On szczęśliwy..Ja załamana i samotna...eH /

Polecane posty

Gość wackowa
Ale tak wracając do tego dupka :P To Ty sie z tym swoim gadem oddzywasz a ten mój erotoman nie raczył nic nawet się odezwać,głupio mu??Czy raczej takie coś jak on nie ma za grosz sumienia..?

Gość wackowa
hehhe mądre jesteście dziołszki!! :)

Gość sytuacja
myslę,że to niemyslące bydlę. Znam osoby, które rozeszły sie po ślubie a rozmawiają ze sobą,ten twój (pewnie już nie twój) nie dorósł do tego, ma siano w głowie, brak kultury...sorry,ale ty jeszcze go kochasz skoro masz na mysli zemstę. Obojętność świadczy o tym,że nam już nie zależy, ale rozumiem. We mnie wszystko tkwi nadal, pokazać jednak nie mogę, udaję,cierpię...ehhh

Gość wackowa
a co najlepsze tak samo jest u mnie z tą urodą --tej nowej--tego kutasa :P >wyglądem przypomina mnie..zbieG okoliczności??(hmm)

Gość sytuacja
głupia pinda, zmień nick na mądra:) bo tak pioszesz Od dziś biorę Twoje wskazówki do serca:)

Gość wackowa
wiesz chyba jeszcze gdzies w tym moim durnowatym serduchu jest on,bo się do niego przyzwyczaiłam poprostu:( Te pieprzone (wspaniałe) wspomnienia tak nie pozwalają zapomnieć!!(wrrrrr)

Gość sytuacja
wackowa, no nic innego nam nie pozostało jak powyzywać ich tutaj, ulżymy przynajmniej sobie, a od jutra, a jeszcze lepiej od teraz głowka do góry

Gość czrnula-la
ja raczej odzywalam sie bo laczylo nas to same towarzystwo i grono przyjaciol nie moglam zerwac znajomosci tylko dlatego ze on tam byl bolalo jak mowie bolalo ale przestalo wiedzialam ze i tak nc nie zrobie a powrotu jego nie chcialam bo nie dosc ze porzucona sie czulam to jeszcze do tego bylabym zdradzona a feeee

Gość wackowa
Wiecie co,pomogłyście mi :* ....nawet własna przyjaciólka tak mnie nie wsparła :P

Gość sytuacja
głupia pinda, można przyzwyczaić sie do odrzucania? do odrzucenia przez kogoś kogo się tak kochało? oj trudna to rola, ale być może kolejne przypadki uodparniają nas

Gość sytuacja
czarnula-la, po jakim czasie poczułaś obojętność?

Gość wackowa
odechciało mi sie i jego(już dawno)i zemsty.Jestem z siebie dumna :P :D:D:Dhehe i to dzięki WaM

Gość wackowa
czemu ta miłość jest zawsze ślepa?

Gość sytuacja
i tak trzymaj wackowa, masz prawo być z siebie dumna, bo czemuż by nie? Pokaż jeszcze jak jesteś silna, a zbiegiem czasu nawet warta innego. Świat nie kończy sie na jednym durnowatym facecie, prawdopodobnie są jeszcze mądrzy, odpowiedzialni...przynajmniej ja mam taką nadzieję:)

Gość czrnula-la
oj dlugo to trwalo moze z rok moze 2 nawet jak poznalam mego meza to zdazalo mi sie porownywac go w glowie do tamtego ale wbilam to sobie w glowe ze to nie ma sensu bo tak naprawde nie ma dziewczyny odzedl ...a to idz w pizdu

Gość sytuacja
Najgorszą rzeczą w miłości jest chyba nieumiejętność zdjęcia tych różowych okularów, poświęcenie, potem zapłata jest słona

Gość wackowa
a tak anprawde to ja bym wolała go rzucić pierwsza..nie udało mi się kurdeeee :P :D :P

Gość sytuacja
a mi udało się:) babska intuicja podpowiadała,że coś się kroi i zerwałam, przynajmniej tyle mam satysfakcji, ale co mi po niej, skoro mnie skreca:(

Gość wackowa
kochasz go nadal..? Za co tak w ogóle?

Gość sytuacja
muszę zmykać wackowa, trzymaj się a to dla pindy 🌼 czarnula-la, nie pocieszyłaś mnie, 1-2 lata to długo, niezłe perspektywy przede mną, ale dam radę;)

Gość sytuacja
jeszcze odpowiem, kocham drania za to,że istnieje

Gość wackowa
A ja w późniejszym czasie też zauważyłam pewne zmiany w naszym związku,jakos tak inaczej było troche niż na początku ale powiedziałam sobie "maluśki kryzyseK jak pewno w każdym związku"...ale jednak nie a mogłam przeczuć,asz ja gułpia-MIŁOŚĆ jest ŚŁEPA nie ma co :(

Gość wackowa
oki papacie!! :)odezwij się kiedyś jak coś!!:P

Gość wackowa
a jest tu jeszcze ktoś prócz mnie?:P

Gość czrnula-la
przykro mi sytuacja ale moze ty naczej to przezywasz i inaczej i krocej bedzie to u ciebie trwalo zycze powodzenia

Gość wackowa
kazda z nas to inaczej przezywa,przez tą naszą rozmowe za to możemy sie podbudować i doradzić a tak naprawde każda zrobi jak bedzie uważać,coś mnie sen bierze pozdrawiam Cie czarnul-la :D i do usłyszenia ! 3maj się i trwaj w udanym związku!! :)

Gość wackowa
A Ty lasencja nie idziesz jeszcze lulUU ?;>

Gość wackowa
si :P

Gość do do do
do czrnula-la a po zerwaniu, do tego czasu jak napisał na gg ... miałas z nim jakis kontakt?

Gość czrnula-la
do do do nie nie nie mamy kontaktu i niemielismy a rozmowa na gg byla przypadkowa znalazl mne w katalogu oczywiscie od stara ksywa miasto sie zgadzalo wiec napisal po tym jak sie rozstalismy zaraz kazde z nas poszlo w swoja strone on pojechal studiowac do innego miasta ja tez moze przyslowie sie zgadza co z oczu to z serca przyznam ze jak napisal na gg bylam bardzo zdziwona al juz nie czlam urazy bo teraz mam lepsze zycie... przynajmniej wiem ze nie doznam wiecej takiego cierpienia jak wtedy pozdrawiam