Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werba0987

Co zrobić żeby facet który dobrze sie czuje przy tobie pokochał

Polecane posty

Gość werba0987

Jak mezczyzna myśl : i kocham czy tylko troche lubie ale jednak namietnie całuje, pragnie czy on poprostu nie potrafi określić tego co czuje?????

Dobrze będzie z nim o tym porozmawiać. Kobiety raczej nie wiedzą, o czym myśli mężczyzna :D 🖐️

Gość werba0987
rozmowa nic nie daje tylko czas może pokazać czy było warto czekać ,a jeśli powiedział: a co jeśli nie będzee tej chemi między nami ....co mam sie odkochać..????

Gość myślę_
że wszystko zależy od tego jak długo się znacie, jaka jest częstotliwosc waszych spotkań, co robicie podczas trwania tych spotkań, jak się dogadujecie, czy macie wspólne zamiłowania, jak reagujecie na siebie nawzajem. Mniej więcej po trzech miesiącach od kiedy postanowiliście,że będziecie parą, Ty jako kobieta posiadajaca dar intuicji powinnaś już wyczuc co się ma na rzeczy. Z mojego doświadczenia wiem, że rozmowa o uczuciach wynika spontanicznie, poniewaz oboje już pragniemy się podzielic tym co w naszym sercu się narodziło. Nie radzę wymuszac na patrnerze jakis zwierzeń gdyż jak ogólnie wiadomo natura męska jest tak skonstroowana, że cięzko Im się wypowiadac na tematy dotyczące uczuc. Pozdrawiam i powodzenia zyczę:)