Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiaczka

wypadanie duzego kawalka blony śluzowej podczas okresu

Polecane posty

Gość Asiaczka

Od miesiaca biore tabletki antykoncepcyjne(Regulon), dostalam pierwszy okres z odstawienia i drugiego dnia tego okresu podczas wyjmowania tamponu wypadl ze mnie spory fragment blony sluzowej, ktora wygladala jak mieso - rozowe, niezakrwawione, zwarte w konsystencji, wielkosci okolo polowy otwartej dloni. Moglam to rozciagac, bylo poskrecone a w jednym miejscu zauwazylam jakby przyczepiony pecherzyk z krwia. Czy to jest normalne czy powinnam zglosic sie do lekarza? Prosze o odpowiedzi.

Gość Asiaczka
up

Gość margeuritte
normalne ja juz is erzkoenalam nie nalezy tego ogladac ;/

Gość moze to OBCYP

Gość NieWiemCoMyslec
blee.. kurcze brzydliwe :/ radze isc do lekarza i to jak najszybciej

Gość Autorytet Moralny*
Jezeli nie jest wiekszy od orzecha wloskiego - nie przejmuj sie. Jezeli jest - koniecznie idz do lekarza.

może to nie to, ale przy ciazy (która przeciez sie zdarza przy tabletkach anty) grubość endometrium czyli sluzówki zwiekksza się, a jeszcze ten pecherzyk - nie chce Cie straszyc, ale to wyglada jak poronienie. U mnie tak własnie to wygladało. Normalnie przy okresie moga pojawić się skrzepy, czy małe fragmenty endometrium (takie błonki), ale piszesz, że to spore było.Biegnij do lekarza.

Gość poronienie
No ja tez cie nie chce straszyc ale to wyglada faktycznie na samoistne poronienie.Lekarz jak cie zbada napewno bedzie wiedział co się stało .Idz jak najszybciej do lekarza nie czekaj !

Gość żaróweńka
ja tez mam skrzepy które sa czarne czasami od krwi, ale nie nazwałabym tego mięsem bez krwi, raczej moze jak watróbka?:D

Gość wielki eeeeeeeeeeehhhhh
\"byc kobieta, byc kobieta...\" boze cazsem to mysle sobie jak fajnie bylo by byc facetem, zadynch takich zmartwien jak okres,albo golenie nog czy pach (boze, czasem mogliby co?;) albo zmartwien o zmarszczki, wypadanie wlosow,zazywanie pigulek, strach przed wpadka...i wiele wiele innych dla nas jakze stresujacych i czasochlonnych rzeczy...jakze ciezki nasz los dziewczyny!

Gość emphetepe
tez gdy zaczełam brac tabletki to mi sie raz albo 2 zdarzyło takie cos..porpostu jakas taka nadzbyt duża gruda galaretowata...i tez myslałam ze to poronienie... ale nie poszłam do gina wiec sie nie dowiem..

Gość pati 25
nie martw sie u kazdej jest takie cos a jak nie to i tak bedzie musi to byc to jest normalne