Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość no wlasnie

Dentysta dziecięcy

Polecane posty

Gość fittka

najważniejsze to znaleźć swoje miejsce, ja chodzę do lux medu bo mam u nich pakiet komfort, mogę chodzić do stomatologa z nieograniczoną liczbą przeglądów stomatologicznych, pakiet kosztuje tylko 49 zł, więcej jestem w stanie zapłacić taką cenę za mój komfort.

Gość yonky

Proortodont - mają lapisowanie bezbarwne

Gość retka

jeśli pakiet lux medu kosztuje 49 zł to moim zdaniem bardzo się to opłaca, można chodzić do stomatologa w nieograniczonej ilości wizyt a żadna inna placówa stomatologiczna nie daje takiej możliwości.

Gość konciarka

Korzystam z ortodonty www.ortodonta-katowice.eu który ma genialne podejście do dzieci. Stało się również niemożliwe: moja córka w końcu przestała się bać dentystów!

Gość Kamilka

Jeżeli stomatolog dziecięcy to tylko w  Aria-Dent Centrum Stomatologii w miejscowości Siewierz w  woj  województwie śląskim. Stomatolodzy z tego gabinetu mają super podejście do dzieci i dla tego dzieciaczki się nie boją.  

Gość Nattiii

W Warszawie polecam Eurodental. Pracują tam świetni fachowcy z super podejściem do najmłodszych pacjentów.

Gość anna

Jestem zadowolona z lux medu , leczę tam zęby już długo za rowno swoje jak i dzieci, zawsze są zaleczone dokładnie, bez bólu a przeglądy mam darmowe.

Gość efertka

ten pakiet stomatologiczny lux medu jest zdecydowanie opłacalny, płacisz tylko 49 zł a masz nieograniczony dostęp do usług stomatologicznych, to się naprawde opłąca, a najwazniejsze jest to, że masz stały dostep do stomatologa.

Gość efertka

ten pakiet stomatologiczny lux medu jest zdecydowanie opłacalny, płacisz tylko 49 zł a masz nieograniczony dostęp do usług stomatologicznych, to się naprawde opłąca, a najwazniejsze jest to, że masz stały dostep do stomatologa.

Gość bryśka

jeśli chodzi o stomatologię dla dzieci to w Eurodental można wykupić plan opieki stomatologicznej dla dzieci -za 228 zł zarok, w ramach pakietu masz dostęp do 19 bezpłatnych usług, szybkie terminy i sporo zniżek na inne usługi dlatego uważam, że warto zainwestować w ten pakiet.

Gość jowita

Bardzo dobry stomatolog w Krakowie to Studio Skrzat. Moje dzieci nie przepadały wcześniej za dentystami a teraz idą bez strachu bo tam na miejscu są świetni dentyści, którzy potrafią fajnie do dziecka zagadać i zmniejszyć jego strach przed zabiegiem.

Gość ninnka

ja wykupiłam dzieciom pakiet stomatologiczny w Eurodental, w ramach paikety mogę korzystać z 19 darmowych usług, do tego dochodza jakieś rabaty i zniżki, wieć zawsze to wychodzi nieco taniej niż normlanie a pakiet rocznie kosztuje mnie 228 zł, więc nie jest to jakaś wygórowana kwota. 

Gość agathy33

W Warszawie zdecydowanie klinika Demeter (Praga). Polecam Panią Szczepaniak - leczy moje dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalne podejście , nowoczesny sprzęt. 

Gość weterka

ja w warszwie korzystam z usług stomatologicznych Eurodental, chodze do nich jak zaistnieje potrzeba, jestem bardzo zadowolona bo mają atrakcyjne ceny a do tego pracują na janowszym sprzęcie i leczą najnowszymi technikami co sobie bardzo cenię. 

Gość magdatka

Całą rodziną leczymy się w gabinecie  www.famidental.pl ze względu na niższe ceny i przyjazną, bezstresową atmosferę na miejscu.

Gość Werka

Siostra że swoimi dziećmi chodzi w Krakowie do stomatologów z Lux Med. Mają tam wykupiony pakiet i za niewielkie pieniądze mają kompleksową opiekę.

Gość karakamba

Świetne podejście do dzieci mają w klinice Dental House w Łukowie. Sami też korzystamy z ich usług, na miejscu mają nowoczesny sprzęt i doskonale przeszkolony personel więc to pewny adres. 

Gość uszatka

W Eurodeantal jest super pakiet dla dzieci Plan opieki stomatologicznej dla dzieci - 228 zł/rok - dostęp do 19 bezpłatnych usług, szybkie terminy i zniżki na inne usługi, wiec warto kupić bo naprawdę się opłaca. 

Gość jankarkk

z córkami chodzimy na wizyty do wilanowskiej kliniki wellnow, gdzie stomatolog ma świetne podejście do dzieci a przy tym cena jest adekwatna do jako ści usług. Córki nie boją sie chodzenia na wizyty i regularnie pojawiamy sie z nimi na przeglądach, więc śmiało polecam https://wellnow.pl/pl/uslugi/diagnostyka/

Gość zajka

podoba mi się ten pakiet stomatologiczny dla dzieci w Eurodental, w ramach pakietu jest mega dużo zniżek i darmowe usługi, co się bardzo opłaca, bo jeśli o dzieci chodzi to zęby trzbea kontrolować na bieżąco żeby nic się nie działo w jamie ustnej. 

Gość Milena

U mojej coreczki swietnie sprawdzila sie pani Ola Marczuk z enel medu. Zdecydowanie polecam tez za podejscie do dzieci co jest mega wazne bo poprzedniej pani nie dala sie nawet dotknac .... Do tego wszystko zrobila jak trzeba , nie trzeba bylo sie o nic martwic. 

Gość gabriela

Mój synek czuje się bezpiecznie i pewnie w gabinecie www.stomatologia-kaniut.pl. Stomatolog jest delikatny w podejściu do dzieci i pełen empatii. Potrafi poradzić sobie nawet w trudnej sytuacji. Polecam. 

Gość annitas

Ja ze swoją córką chodzę do Dentala na Lwowskiej.. Jesteśmy z Lublina i jeżeli chodzi o leczenie zębów to tylko u nich. Na ogromny plus zasługuje ich podejście do pacjenta. Zarówno do tego dużego jak i małego. Córka w końcu przestała się bać wizyt, co wcześniej było dla mnie niewyobrażalne. Zdecydowanie polecam!

Gość uleszka

ja ostatnio wykupiłam pakiet stomatologiczny dla dzieci w Eurodental, w ramach pakietu jest mega dużo zniżek i darmowe usługi, co się bardzo opłaca, bo jeśli o dzieci chodzi to zęby trzeba kontrolować na bieżąco żeby nic się nie działo w jamie ustnej. Pakiet wychodzi naprawdę tanio i możesz zawsze ad hoc udać sie do stomatologa.

Gość Nattiii

My chodzimy całą rodziną do Lux Med. Pracują tam stomatolodzy z dużym doświadczeniem i podejściem do dzieci.

Gość eterka

Ja też mam wykupiony pakiet stomatologiczny w Lux Medzie, oferta jest jeszcze bardziej korzystana jak masz wykupiony u nich jednocześnie pakiet medyczny. Zaproponowali mi bardzo korzystaną cenę za pakiet, dzięki temu mogę regularnie dbać o zdrowy uśmiech.

Gość olgaa

Mega przyjazny fajny gabinet dentystyczny z Oleśnicy to litynscy Bardzo sobie ich chwalę bo mam u nich dobra opiekę dentystyczną, nigdy nie czekam w jakichś kolejkach i nie przepłacam.

Gość Sylwia26

Moje dziecko to naczelny panikarz wiec jak poszliśmy na lapisowanie do stomatologa to nogi miałam jak z waty bo obawiałam się, że nic z tego nie będzie i trzeba będzie podawać gaz.  Wybraliśmy stomatologa ze  Siewierza  Aria-Dent  Centrum Stomatologiczne i Pan, który zajął sie moim synem tak go zajął, zagadał, że raz, dwa i po lapisowaniu. 

Gość Ada

Nasi sprawdzeni dentyści to specjaliści z JOKODENT. 

Gość molko

Dobry gabinet dentystyczny dla dzieci to Studio Skrzat w Krakowie www.studioskrzat.pl/ Mają super dentystów, także wasze dzieci będa bez obawy tam chodzić. Mój synek bał się dentysty, ale jak zmieniliśmy gabinet na ten to przestał się bać, jak widać dużo zależy od podejścia lekarzy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się