Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolap

dziwne objawy- zatoki?alergia? LARYNGOLOGICZNE

Polecane posty

Gość karolap

od jakiegos czasu borykam sie z zatkanym nosem, myslalam ze to jakies katarzysko mnie zlapalo, ale to juz trwa spory kawalek czasu. od kilku dni w nosie tworza mi sie skrzepy, bolące! rano leci krew, leczylam sie kiedys na zapalenie zatok, teraz to co sie dzieje wyglada zupelnie inaczej, objawy to podwyzszona temperatura, mroczki przed oczami, ból podczas schylania. ból oczu, i to dziwne uczucie ze mi zaraz rozerwie nos! do tego caly czas saczy mi sie z nosa cos co szybko zasycha i sciąga błone sluzową! znacie jakies domowe sposoby na pozbycie sie tego przekletego zatkanego nosa?

Gość karolap
podnoszę

Gość Jakastakasobie
propolis taki w sprayu --- 3x dziennie po jednym prysnieciu do kazde z diurek (bardzo to nieprzyjemne, ale skuteczne- nie mozna przesadzic, bo wysusza blone sluzowa-- niektorzy uzywaja masc 7%propolisowa, ale dziala znacznie wolniej, tylko ze nie wysusza) plus pryskanie gardla a przed pojsciem spac parowka lub inchalacja --- z kroplami olibas-oil, albo rumianek z szalwia

Gość karolap
dziękuje, ktos jeszcze?

ja skorzystałam z sauny 2 razy i przeszło a długo się borykałam z katarkiem

Gość karolap
Kasiula, ja nie moge niestety korzystac z sauny ze wzgledu na wrazliwosc i kruchość naczyn krwionosnych, :(

Gość osska
ja mam po chorobie od prawie 4 lat niedrożne trąbki słuchowe. Czy ktoś wie jak to wyleczyć?

a solarium? co jakiś czas nagrzewać...albo zwykły termofor na buziulkę mi tak pomagało

Gość kalibabka
laryngolog sie kłania.

Gość karolap
laryngolog swoją drogą, ale chcialabym po domowemu, lekarz pewnie wpakuje we mnie od razu antybiotyki...

Gość karolap
postanowilam poprosic lekarza o skierowanie do sanatorium, ten zatkany nos spedza mi sen z powiek, propolis wysusza strasznie sluzowke, :( czy mozecie mi polecic dobre sanatorium laryngologiczne? chodzi mi o jakosc zabiegów przede wszystkim, oraz warunki i obsluge (to tez jest przeciez bardzo wazne zeby zdrowiec komfortowo) bardzo prosze o wypowiedzi.