Gosssienka 0 Napisano Luty 16, 2007 to idź przez zboże siostro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Luty 16, 2007 gosssienka teoria ile od was sie mozna nauczyc:):):):):):) Ja mam latek 20:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Luty 16, 2007 tak :) nie jedno się w życiu widziało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Luty 16, 2007 normalnie czytam was i leze i kwicze :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Luty 16, 2007 od dawna sie znacie na tym topicu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Luty 16, 2007 prawda Weronika??? heheheh niezle niezle :) a mowilam Teorii aby zalozyla ten topic, to nie... tu trzeba plakac, niestety ale plakac nad glupota ludzka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 16, 2007 heheh ;) kurna a zaraz bedę po łokcie w śledziach urypana bo tatuś ma jutro imieniny, nazapraszał se gości a ja musze zasuwac w kuchni obym tylko od tego w ciążę nie zaszła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Luty 16, 2007 nom ponad rok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Luty 16, 2007 my sie znamy juz od lipca, reszta dziewczyn ponad rok :) wiec troche jest tego troche :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 16, 2007 Wesolutka ---> ja nie mogę zakładać :P bo mnie nie lubią moderatorzy i mi kasują wszystko co pozakładam, że niby w złym dziale heheheh :P :P Nelke ---> znamu się róznie :D z każdą inny okres czasu ;) ale na tamtym topiku ja jestem najdłużej już jakies 2 lata będą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Luty 16, 2007 śledzie.... ?? oszalałaś... przecież właśnie przez śledzie jest najwięcej nieplanowanych ciąż... no pięknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Luty 16, 2007 hmmm ale wiecie jak tu zajrzy taka 13 to moze sie nie polapac o co chodzi i wezmie sobie do serca te wszystkie rady strszych kolezanek i bedzie zawsze maiala zapas czosnku, osctu , cytryny i postinoru, gumek , tabsów i globulek i nie wiem czego tam jeszcze w domu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Luty 16, 2007 teoria: tatus? w sensie Twoj maz/chlopak... bo widzalam ze masz dzidzie na tym szipszopie:) nie lapie sie sorry.. dlugo gadacie ze soba.. z tego samego mizta jestescie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnik83 0 Napisano Luty 16, 2007 Placze ze smiechu :-D A do tych wszystkich rewelacji moge dorzucic tylko tekst, ktory u nas jest powtarzany na kazdym kursie przedmalzenskim. Kobieta ktora to prowadzi jest pewna ze jesli sie usiadzie na krzesle, na ktorym wczesniej siedzial jakis kolwiek facet to na 100% ciaza gwarantowana :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Luty 16, 2007 TATA teorii tata, nie maz nie chlopak :) a dzidzia pewnie pozyczona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Figaa 0 Napisano Luty 16, 2007 no ja to tu krociotko jestem zdaje sie jakies 1.5 miesiaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 16, 2007 Nelke hahhaha rozwaliłas mnie ;) ;) ;) TATA ma imieniny tzn ten co mnie spłodził 2 lata temu ;) pierwsza linijka to mój facet , tzn że 5 lat razem a druga to mój pies a nie dzidzia hehe już Cię lubię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Luty 16, 2007 a ta zizi z szip-szopa to piesek! hrhhthhhwhhehhhhhhehehehehheheeeheheheheheheheehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Luty 16, 2007 haha.. myslalam ze dzidza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Luty 16, 2007 ten co Cie dwa lata temu spłodził.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Luty 16, 2007 teoria to madre z ciebie dziecko dwuletnie hehehehe ok spadam do poniedzialku babki buziaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 16, 2007 o kurwa of kors, ze 23 :P :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Luty 16, 2007 no ja też ponykam bo tata wrzeszczy chodż kurwa kroic te ogóry co to on nie wie, że najlepsze ogóry nie krojone ? :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Luty 16, 2007 dzieki:) bo ja w sumie fajna jestem... |i wiecie co? nie znosze tej dzieciarni z kafe!! bo sama mam czasem problem ze soja antykoncepcja, ktory jest przycmiewany dziecieca glupota.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Luty 16, 2007 no hhyhyh ogóry najlepsze w całości :) ja też ide... mąż zaczyna się irytować że go zaniedbuję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelke 0 Napisano Luty 16, 2007 ja tez chyba bede powoli lece.. obzarlam sie jak swinia chalwa i chyba na basen se rusze... chlop moj do sesji zakuwa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosssienka 0 Napisano Luty 17, 2007 trzeba podnieść bo mądry temat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Luty 17, 2007 to fakt - TRZEBA podniesc, jak widac: :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3412297 15:44 eee ja juz nie wiem stosuje sie prezerwatywe i tabletki antykoncepcyjne??? słyszałam ze i tak mozna zajsc w ciąze jesli cos si estanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Luty 19, 2007 witajcie witajcie, czy sa jeszcze jakies przyklady naszej polskiej bezmyslnosci mlodziezy aczkolwiek i starszyzna sie rozumem nie popisuje czasem... pozdrawiam a przede wszystkim DZIEN DOBRY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Luty 19, 2007 podnoszę :) i zapraszam do ciekawej dyskusji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach