Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesolutka

Które z Was uważają, że są dni płodne podczas przyjmowania tabletek anty????

Polecane posty

i trudno :P ale gwoli sprawiedliwości: teoria i wesolutka piszą również tylko pod swoimi nickami natomiast część pomarańczowego towarzystwa zaraz rozpędzę jak nie zacznie dyskutować kulturalnie :P część - nie mówię, że wszystkie te, które coś mają na sumieniu same wiedzą

Mała_Li - brygada ryzykownego ratunku spełniła misję;) are you satisfied, my dear?

finał jak w filmie amerykańskim klasy B :D Brakuje tylko: \"jestem z ciebie dumna!\" i "wracamy do domu". Szmpan wypity, wracam do roboty ;)

teorii juz nie ma od dwoch godzin na necie, pisala wczensiej ze musi wyjsc o 13.... Ondyna dzieki za \"półbełkot\" jak juz wczesniej wspomnialam, nie podoba sie, prosze nie czytac, zgadzacie sie z tematem, prosze piszcie i jesli macie jakies fachowe informacje, prosze o przytoczenie, a jesli nie to przestancie sie klocic i wymyslac, kto jest za pomaranczowym nickiem moderatorki, bo naprawde zaczyna sie to robic smieszne, zabawa w podejrzenia... i o moja ortografie nie martwcie sie, mi zalezy tylko na tym, aby dobrze wykonywac swoja prace, a nie na waszych chorych pogladach, temat o antykoncepcji a nie ortografii... spojzcie na to, ze wasze kolezanki rowniez robia bledy i nikt sie do nich nie czepia... naprawde poprosze po wykasowanie waszych postow, nie piszecie w temacie :)

Podane zostało wiele linków - jesli chcez więcej to nie licz na nas - lilcz na siebie. Nikt nie będzie za ciebie szukał informacji, których jeszcze nie doczytałaś w linkach JUż DAWNO PODANYCH.

Ondyna:) pierwszy raz Cię widzę, jak mniemam;), ale doprawdy - sama przyjemność:D wesolutka - chore poglądy? czyje? na jaki temat? a może by tak powiedzieć: przepraszam, myliłam się? założyłam topik, żeby pouczać innych, a sama niewiele wiem? Twoja niewiedza nie jest sama w sobie niczym szokującym - ludzie wypisują gorsze banialuki. Ale Twoje przekonanie, że zjadłaś wszystkie rozumy i możesz innych pouczać w kwestiach, o których nie wiesz nic, lub w najlepszym razie bardzo mało - to już przesada.

wesolutka, nie chciałam Cię urazić. Niestety, precyzowanie myśli i poglądów wymaga pewnej praktyki, a zasady ortografii nie służą jedynie dręczeniu dzieci w szkole. Weź pod uwagę, że jeśli człowiek publicznie wyraża zastrzeżenia do wypowiedzi innych ludzi, powinien liczyć się z tym, że jego słowa zostaną przeanalizowane uważniej i bardziej krytycznie, niż posty neutralne. Brak rozsądku i tolerancji z reguły nie budzi wyrozumialości w rozmówcy - trywialne, ale sprawdza się w praktyce.

przepraszam, czy post z zawartosia o linkach podanych byl kierowany do mnie??? bo czegos tutaj nie rozumiem....

wesolutka - a muszą być kierowane do Ciebie? Kierowane były między innymi do Teorii - nie zaboi Cię, gdy poszukasz tego, co było już podane. Jak ktoś chce, to znajdzie - a złej baletnicy to i rąbek spódnicy.

pani_wonko :) mam nadzieję, że nie po raz ostatni. Jestem wielbicielką Roalda Dahl\'a i rzeczowych argumentów :)

Ja bardziej chyba czekolady;) Niemniej:it\'s a beginnig of a beautiful friendship:D

Gość hey....
proponuje żebyście stworzyły swój własny temat i tam załozyły kółeczko adoracji

twoim zdaniem wiem nie wiele tak??? dla mnie jest totalna bzdura wyliczanie dni plodnych podczas przyjmowania antykoncpecji hormonalej i caly czas o tym pisze. i bardzo wiele osob sie ze mna zgodzi, liczac ginekologow. poza tym dzisiaj ide na wizyte i jeszcze raz sie :doinformuje\" dziekuje za dyskusje, ale wiecej nie mam ochoty z wami rozmawiac, ta rozmowa prowadzi donikad. ja wam swoje wy mi swoje... masz racje precyzowanie mysli i pogladow wymaga praktyki, ktorej nawet Polscy politycy nie posiadaja, a niby ludzie wyksztalceni i obyci.... ja jetsem tylko szarym czlowiekiem, jesli trzeba owszem, jestem kulturalna i grzeczna, ale forum to nie jest miejsce aby pokazywac wyscig szczurow, kto jest lepiej wychowany i uzywa bardziej wyrafinowanego jezyka.... dyskucja jest dyskusja... nie jestesmy na zadnym konkursie ani na tym bardziej sympozjum, aby uwazac na tak moim zdaniem blache uszczerbki w pisowni czy wymowie... bedziemy rozmawiac na zywo, nie ma problemu, zrozumiecie mnie w kazdym calu...

hey - a co boisz się konkurencji? jedno kółeczko już tu było, całkiem spore nawet;) może czas na zmianę warty?

wesolutka - pokaż w którym miejscu któraś z nas pisała o wyliczaniu dni płodnych? twoja błędna wiedza opiera się na przekonaniu, że podczas przyjmowania tabletek NIE MA MOżLIWOśCI wystąpieniu owulacji.Grunt to umiejętność czytania ze zrozumieniem.Do dyskusji trzeba dojrzeć i być na nią gotowym, gdy zakłada się temat. W innym przypadku nie ma sensu, byś rozpoczynała jakąkolwiek dyskusję - jeśli jesteś przygotowana tylko na przytakiwanie.

Gość hey....
:o obrażacie innych i psujecie nastrój....nie jestem zadną z tych osób które tu ze sobą rozmawiały od poczatku.po prostu nie podoba mi się atmosfera jaka wprowadzacie i sądze że byłoby lepiej dla każdego jakbyście obrażały innych na włąsnym topkiu skoro na tym i tak już oprocz kłótni nie macie nic do powiedzenia

hey - do ciebie tez pytanie - pokaż w którym miejscu (dokładnie) i która z nas obraziła kogokolwiek? Nie sądzę, by się znalazło. J natomiast jestem w stanie przytoczyć minimum kilka wypowiedzi dziewczyn, które pisały na początku - niejednokrotnie obrażających tą, bądź tamtą osobę.Przykro mi, że psujemy atmosferę zakłamania i obrzucania błotem nieduczonych - przez niedouczone.

Gość hey....
obrażacie wesolutką a poźniej ją przepraszacie(któraś z was) ale przykre słowa już padły. juz nikt tu nie chce z wami gadać zrozumcie to i założcie swój własny temat

wesolutka - zajrzyj na moje posty. Nie znajdziesz tam informacji, że w czasie stosowania tabletek wylicza się dni płodne. Wręcz przeciwnie. Wyliczanie, czy ustalanie na podstawie obserwacji, dni płodnych nie ma sensu w czasie stosowania tabletek. Co nie oznacza, że nie dochodzi wówczas do owulacji. Przemyśl to sobie, ułóż w głowie i porozmawiaj spokojnie z lekarzem. Nie podzielam Twojego przekonania, że na forum \"dyskusja to dyskusja\". Forum to takie samo miejsce do wymiany poglądów, jak każde inne. Śmiem twierdzić, że jeśli ktoś na forum sadzi podstawowe błędy, wyraża się wulgarnie, wyśmiewa innych uzytkowników, obraża ich, to rozmowa z nim w realu nie obiecuje przyjemności. Nie wymagam ani od Ciebie, ani od żadnego innego użytkownika jakichś ekscesów inetelektualnych - wymagam uczciwości, szacunku i uprzejmości. Dla niektórych i to za dużo. Pozdrawiam, mam nadzieję, że ta dyskusja czegoś Cię nauczyła.

Pytam GDZIE ją obrażamy? pokaż dokładnie.I nie pisz \"któraś z Was\" bo nas na świecie miliony :PPonadto zdaje się, że to Teoria przepraszała Małą_Li a nie \"ktoś z nas\" wesolutką.Jak doczytasz dokładniej i będziesz wiedzieć - o czym piszesz - to możemy wrócić do syskusji. Na razie siądź i przeczytaj wszystko po kolei.Po co zakładać nowy temat? Skoro ten już istnieje? Powstał w celu zanegowania fałszywie głoszonych informacji, prawda?Forum jest ogólnodostępne. Istnieje wolność słowa, ale istnieje też odpowiedzialność za to, co się pisze.

wesolutka, obawiam się, że nie spotkamy się \"na żywo\". A z naszych polityków stanowczo nie warto brać przykładu - mieliśmy już prezydenta elektryka, specjalistę od wypowiedzi, za które dziecko w podstawówce zostałoby uhonorowane oceną niedostateczną :D Forum zostało stworzone właśnie w celu wymiany poglądów, a wyścigi szczurów nie polegają na \"pokazywaniu kto jest lepiej wychowany i uzywa bardziej wyrafinowanego jezyka....\". Życzę miłej wizyty u ginekologa.

eh. skonczmy to juz:D zalozmy wiec, ze tabletki tabletkami owulacja owulacja i niech kazdy myslic co chce:) pozdro dla wesolutkiej teorki i calej reszty z naszego topicu.

ngLka ---> heheh jaka Ty obłudna jesteś pisząc, ze nikogo nie obraziłaś :O musze Cię zmartwić bo jednak mnie obraziłas twierdząc, że ja to ta sama osoba co anonimowa moderatorka miałaś jakieś dowody dokonując takiego oskarżenia?? wiesz nie wiem jak Ty ale ja nie siedze na necie przez 24 godziny na dobę i wyszłam z domu o 13 więc nie bardzo mogłam się podszywać i przyklaskiwac swoim wypowiedziom pod pomarańczowym nickiem i bynajmniej nigdy bym tego nie zrobiła i nawet jak modraszek sprostował ten fakt pisząc, ze TEORIA pisała tylko pod swoim nickiem to się ani słowem nie odezwałas a tak mi tutaj Twoja kolezanka zarzucała, ze nie stać mnie na przeprosiny :O szkoda , że u Ciebie już tego błedu nie wyłapała obraziłaś mnie również pisząc, że nie potrafię przyznac sie do błędu bo przyznać sie potrafię i mogę to zrobić teraz tutaj no chyba , ze wolisz jakieś oficjalne pismo to podaj adres - wyślę specjalnie poleconym :O uwaga !! przyznaje się : byłam w błędzie pisząc, że do owulacji nie dochodzi NIGDY u kobiet stosujących tabletki antykoncepcyjne !!!!!!! zadowolona ?? :P ale dalej nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że dochodzi do niej w wielu przypadkach i zdania nie zmienię choćbyście mnie zwyzywały od kretynek, idiotek, tłuków i czego tam jeszcze chcecie ponadto któraś z Was zarzuciła nam tworzenie tutaj kółka wzajemnej adoracji więc byłabym wdzieczna gdybyście napisały mi co wy niby robicie ?? niech zacytuję (żeby nie było, ze nie mam żadnych dowodów) cześć ngLka ;) witam i tutaj! Cześć Pani_wonko ;) Mała_Li - brygada ryzykownego ratunku spełniła misję are you satisfied, my dear? ;) itd itp więc nie zarzucajcie nam tego co same robicie wpieprzając sie za przeproszeniem na topik założony przez kogoś innego i starając sie być wielce zabawnymi sypiąc tekstami po angielsku :O wybaczcie ale to lekko żenujące :O nie macie jakiegoś własnego topiku, na którym możecie sobie włazić w dupę ?? :P bo nie mówię, że tutaj zabraniam wam pisac ale jak juz coś piszecie to może w związku z tematem a nie o jakimś szampanie czy o Roaldzie Dahl\'u :O dziękuje za uwagę i pozdrawiam 🖐️

Ngelka ---> już spiesze z przeprosinami bo teraz po dokładnym przeanalizowaniu Twoich wypowiedzi widze, że wyparłas sie tylko obrażenia Wesolutkiej do obrażenia mojej osoby ani się nie przyznałas ani nie wyparłaś co nie zmienia faktu, że rzucając bezpodstawne oskarżenie pod moim adresem również nie zabłysnęłaś 🖐️

aha i jeszcze małe pytanko (jeśli można oczywiście) w jakim celu udostępniasz wykres swojego cyklu na internecie ?? :O tak pytam z czystej ciekawości bo lekko mnie to zadziwiło :O