Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuba C

ZDJĘCIA ŚLUBNE - www.kubacichocki.pl

Polecane posty

Witam, Zapraszam serdecznie do obejrzenia mojej nowej galerii ślubnej na stronie: http://www.kubacichocki.pl Wszelkie informacje dotyczące cen, warunków, dojazdu itp. - bardzo proszę o kontakt wg danych na stronie. Bardzo chętnie wysłucham słów krytyki nt. tej strony - jest cały czas w budowie więc łatwo mi nanosić poprawki. Pozdrawiam, Kuba

Gość wedlug mnie
zdjecia piekne:) ale czemu strona jest taka smutna? jak na pogrzeb?

Gość piekne zdjęcia
gratuluję "oka" nie każdy fotograf potrafi wyłąpać takie perełki jak Pan:) pozdrawiam!

Gość asiuleczka
strona lekko pogrzebowa,nie da sie powiekszyc zdjec przez co jest trudno je ocenic...moim zdaniem zdjecia jak zdjecia,nic wielce szczegolnego

Gość Mozna powiększyć zdjęcia
w dziale galeria masz wyjaśnione jak to zrobić. Prawdopodobnie oglądasz stronę w zbyt małej rozdzielczości. Stronka faktycznie moim zdaniem bardziej pogrzebowa jak ślubna, no ale zdjęcia na szczęście są bardzo dobre i bronią się same.

Gość Nic szczególnego
Każdy kto ma coś wspólnego z fotografią widzi, że autor korzysta ze światła zastanego, zdjęcia IMHO są super. Nie najlepsze, ale jedne z fajniejszych.

Niektóre to perełki, częśc jest przeciętna. Wiadomo, że nie wszystkie mogą być rewelacyjne, ale ogolnie jest na plus. A wystroj stronki faktycznie moglby byc odrobinę weselszy...

Gość latawiec lublin
Miło się ogłądało, ciekawe ujęcua, a co powiecie na temat tego fotografa www.fotograflublin.pl moze kilka opini? Z góry dzięki.

Gość latawiec lublin
właśnie się zastanawiam nad skorzystaniem z usług www.fotograflublin.pl będę wdzięczny za Wasze opinie :)

Dlaczego większość zdjęć to zdjęcia czarno-białe? Mało jest zdjęć w kolorze, a prawda jest taka, że to one są najbardziej popularne. Czarno-białe zdjęcie psuje plener. Poza tym: pracujesz nad retuszem? fachowo obsługujesz photoshop? Bo garb na nosie, nos, który wygląda na większy niż w rzeczywistości czy świecąca cera, to naprawdę poważne uchybienie. W ogóle nie powinieneś takich zdjęć pokazywać. Nie twierdzę, że z paszczura masz zrobić fotomodelkę, ale popracuj nad tym, żeby nawet przeciętna kobieta wyglądała na ładniejszą.

Gość kurczak z piperzem
ładne nawet bardzo ale dlaczego takie to wszystko smutne

Gość barcelonka1
mnie sie zdjecia bardzo podobają tylko muzyczka jest strasznie smutna powinna byc inna albo wogole :)

Gość powiemmmm
ze te zdjecia nic szeczgolnego,takie jak kazdy fotograf teraz robi ale wczoraj widzialam przefantastyczne zdjecia,super pomysl.mimo ,ze nawet obiektu na meza nie mam,to wezme namiary od tego fotografa;)

Gość hmmmmm..
...niektore zdjecia calkiem udane... Tylko strona jakos mi przypomina strone pewnego swietnego fotografa ... http://www.jeffascough.com/

Gość przecietnejakich wiele
teraz chyba kazdy zajmuje sie fotografia sluban,nawet jesli talentu braknie

Gość NIE... nie...Kuba C
Co zdjęcie to inna para czyli fotograf udanego jednego zdjęcia. Zero wiarygodności w portfolio. Te zdjęcia mają tyle wspólnego ze ślubem co manekin ubrany w suknie ślubną. Zdjęcia ohydne bez gustu oderwane od rzeczywistości i mało realne. Takie plakaty reklamowe z udziwnieniami. Czy naprawdę tak trudno jest zrobić zdjęcie ładne bez udziwnień które będzie pamiątką na cale życie?

Gość Popiram ostania wypowiedż
Zdjęcia dla odbioru wzrokowego ładne ale jako pamiątka tragiczne. Nie wiem może coś ze mną nie tak ale ja uważam że zdjęcia ślubne to pokazywanie ludzi z twarzami bez udziwnień. Czy zdjęcie na którym młoda para jest dodatkiem do zdjęcia są zdjęciami pamiątkowymi? Po co tyle w tych zdjęciach sztucznych i wynaturzonych pomysłów i wodotrysków. Widziałam w podobnym stylu zdjęcia u znajomej i nie zebrała ona pochlebnych recenzji. Gdy usłyszałam jakie koszty poniosła koleżanka za zdjęcia stwierdziłam ze chyba komuś coś padło na umysł. Za 100 zdjęć zapłaciła 3,5 tys. zł a tak naprawdę zdjęcia nie pokazywały ani jej ani pana młodego.