Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieternik reaktywacja

Ankieta czy lubisz takich facetów 27 króciutkich pytań

Polecane posty

Gość fffkakak
Misiek intelektualista (nie: inteligencik) w okularach, może być łysy - to mój ideał. Z całej reszty rozumiem metroseksualność plus obcisłe dzinsy. Reszta ODPADA.

Gość to właśnie ja
1. szczuplejszych od siebie NIE!!!!!!! 2. w okularkach (leczniczych) NIE!!!!!!! 3. z dluzszymi wlosami NIE!!!!!!! 4. z kolczykiem w uchu NIE!!!!!!! 5. z kolczykiem w innym miejscu NIE!!!!!!! 6. z sygnetem NIE!!!!!!! 7. z pierscionkiem na palcu NIE!!!!!!! 9. w obcislych dżinsach NIE!!!!!!! 10. noszacych naszyjnIK NIE!!!!!!! 11. farbujacych wlosy NIE!!!!!!! 12. z wlosami na zel NIE!!!!!!! 13. z dredami NIE!!!!!!! 14. z tatuazem TAK !!!!!!!!! 15.w stylu hip-chłop NIE!!!!!!! 16. w stylu metal NIGDY !!!!!!! 17. w stylu emo NIGDY !!!!!!! 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone NIGDY !!!!!!! 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) TAK!!!! 21. inteligencików? TAK!!!! 22. noszacych męskie stringi TAK!!!! 23. noszących męs,męskie japonki NIE !!!!!!!!!!!!!!!! 24. metroseksualnych NIE !!!!!!!!!!!!!!!! 25 lysych MOŻE BYĆ !!!! 26. w dresach na co dzien NIE !!!!!!!!!!!!!!!! 27 z loczkami na glowie NIE !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mufra
1. szczuplejszych od siebie - nie 2. w okularkach (leczniczych) - tak 3. z dluzszymi wlosami - nie!!! 4. z kolczykiem w uchu - tak 5. z kolczykiem w innym miejscu - tak 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - nie 9. w obcislych dżinsach - nie 10. noszacych naszyjnki - zależy jakie, ale ogólnie może być 11. farbujacych wlosy - nie 12. z wlosami na zel - w małych ilościach 13. z dredami - nie 14. z tatuazem - tak 15.w stylu hip-chłop - zalezy 16. w stylu metal - nie 17. w stylu emo - co??? 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - nie 19. w stylu O-zone - nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - tak 21. inteligencików? - tak 22. noszacych męskie stringi - jak ma ładne pośladki to i owszem 23. noszących męs,męskie japonki - tak 24. metroseksualnych - w pewnych granicach tak 25 lysych - tak 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie - nie

Gość okularnikk
okulary lecznicze czyli zwykłe okulary tak ??? widze ,że pełno kobiet nie chce takiego faceta...a matka mi się dziwi dlaczego zbieram na operacje oczu....

Gość penelope1234
uwielbiam w okularkach

Gość penelope1234
nie zbieraj, fanki okularników istnieja, ja jestem przykladem:)

Gość Dannniel
Taaa... właśnie się dowiedziałem, że z długimi włosami i w okularach to ja się chować mogę :)

Gość ajaaa
TAK ==>5,14,15 ; reszta nie

Gość Dannniel
Szczerze powiedziawszy trochę mnie to przeraziło ;) Naprawdę macie aż tak rygorystyczną klasyfikację? Zdecydowana większość wręcz wrzasnęła na mnie "NIE". Chciałbym się zapytać, czy NAPRAWDĘ rzeczy typu włosy czy ciuchy są tak ważne? OK, sam nie umówiłbym się z blondynką po solarce i mini spod latarni, ale nie spodziewałem się, że długość włosów, kolor swetra, buty, to czy mniej czy bardziej dbam o siebie i nie daj Boże mam loki czy okulary aż tak rzutuje na Waszej ocenie... A przecież nim się umówisz, najpierw chłopaka zobaczysz :P (nie licząc randek przez Internet;))

1. szczuplejszych od siebie - NIE 2. w okularkach (leczniczych)-TAK 3. z dluzszymi wlosami- TAK :) 4. z kolczykiem w uchu- O ILE TO NIE JEST JAKIŚ BRYLANCIK 5. z kolczykiem w innym miejscu - NP W BRWI ... ( MNIAM :) ) 6. z sygnetem- RACZEJ NIE 7. z pierscionkiem na palcu - ZALEŻY OD TEGO CO TO 9. w obcislych dżinsach- NIE 10. noszacych naszyjnki-JESLI JAKIES DREWNIANE KORALIKI NP TO OK 11. farbujacych wlosy - RACZEJ NIE 12. z wlosami na zel - NIE!!!!!!!!! 13. z dredami- TAK 14. z tatuazem- JESLI NIE KICZOWATY TO TAK 15.w stylu hip-chłop- NIE 16. w stylu metal- OK ALE BEZ PRZESADY , GOT Z PIESZCZOCHAMI ODPADA 17. w stylu emo - A CO TO? 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) MAM WIĘCEJ ALE NIGDY W ŻYCIU :) 19. w stylu O-zone NIE !! 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)- JASNE :) 21. inteligencików?- INTELIGENTNYCH TAK INTELIGENCIKÓW NIE 22. noszacych męskie stringi - NIE ... FUJ ... 23. noszących męs,męskie japonki - TO ZALEŻY 24. metroseksualnych - NIE 25 lysych - KOJARZY MI SIE ZE SKINEM ALBO DRESEM WIĘC RACZEJ NIE , ALE JESLI Z INNYCH WZGLEDÓW TO OK 26. w dresach na co dzien - NIE 27 z loczkami na glowie TAK :) hm?

Gość fujfuj
up

1. tak 2. tak 3. tak 4. nie 5. nie 6. nie! 7. nie! 9. nie 10. nie 11. nie 12. nie 13. nie 14. może byc 15. nie 16. nie 17. nie 19. nie! 20. nie 21. nie 22. nie! 23. nie! 24. nie 25. tak 26. nie 27. tak

Gość ankiety to mój fetysz
1 nie 2 nie 3 nie 4 nie 5 nie 6 moze byc 7 nie 9 nie 10 nie 11 nie!!!!!!!! 12nie!!!!!!!! 13 nie!!!!!!! 14 nie 15nie 16 nie 17 nie 18 nie!!!!!!!!!!!!!!!!!! (mam 23 lata:) 19 nie wiem o co chodzi ale dla pewności: nie 20 tak byle nie za bardzo 21 tak jak jest smakowity:P 22 nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23 nie!! 24 nie 25 generalnie nie, ale jak mi jakiś zawróci w głowie.... 26 nie 27 nie kurde - wszystko na nie:(

Gość japanshe
1.-2.nie 3.tak 4.tak 5.-12.nie 13.tak 14.-15.nie 16.tak 17.-27.nie

1.Nie 2.Bez różnicy 3.Mogą być 4.Tak 5.Tak (zależy gdzie) 6.Mogą być 7.zależy jakim 9.Tak 10.Nie 11.Nie 12.Tak 13.Mogą być 14.Tak 15.Nie (co to jest?:o) 16.Mogą być 17.Mogą być 18.za stara jestem 19.nie wiem, o co chodzi 20.Tak 21.Tak. ! 22.hm...nie 23.hm...nie 24.Tak 25.Nie 26. hm...nie 27. Nie I co? :P

4nie 5nie 6nie 7nie 9tak 10nie 11nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 12 nie 13tak:) ale nie wszyscy 14tak 15tak 16nie 17nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenawidze:O:O:O:O:O: 18nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 19nie wiem co to?? 20tak 21 tak 22moze byc

1. nie bardzo:o 2. może być 3. nie bardzo 4. nie bardzo 5. zależy gdzie 6. ABSOLUTNIE NIE 7. może być 9. może być 10. może być 11. zależy na jaki kolor 12. nie 13. nie bardzo 14. może być 15. może być 16. nie bardzo 17. nie bardzo 18. nie dotyczy 19. nie wiem, jaki to styl:) 20. może być 21. może być 22. jak chce, niech nosi 23. j.w. 24. byle by nie robił makijażu:o 25. może być 26. pod warunkiem, że uprawia jakiś sport, a nie nosi, bo myśli, że to modne 27. :o

Gość loliliu
1. nie 2.nie 3.nie 4.nie 5.nie 6.nie 7.nie 9.nie 10.chyba że to lancuszek zloty np 11.nie 12.tak 13.nie 14.tak 15.nie wiem 16.nie!!!!!!!!!!!! 17.nie!!!!!!!!! 18.nie 19 o nie!!!! 20.zależy 21.zalezy 22 raczej nie 23.tak 24.nie 25.może 26 nie 27.nie

Gość ZakonniceOdBzykaniaMająGromnic
1. szczuplejszych od siebie----absolutnie nie 2. w okularkach (leczniczych)----tak, sam noszę i jestem ciekawa czy dwoje okularników da radę się pocałować z goglam na nosie 3. z dluzszymi wlosami-----tak 4. z kolczykiem w uchu----nie 5. z kolczykiem w innym miejscu----no w ostateczności 6. z sygnetem----w zyciu! 7. z pierscionkiem na palcu---- obrączką? od biedy ujdzie, ale pierscionek odpada 9. w obcislych dżinsach-----mniam 10. noszacych naszyjnki-------zależy jakie, pedalskie koroliczki odpadają 11. farbujacych wlosy----nie 12. z wlosami na zel----nie 13. z dredami----tak, ale nie wszystkim dredy pasują 14. z tatuazem----tak 15.w stylu hip-chłop---- bleeeeee 16. w stylu metal----- mniam 17. w stylu emo------nieeeeee 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone----nieeeeee 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru)----tak 21. inteligencików?----tak, ale nie obnoszących się ze swoją widzą na kazdym kroku 22. noszacych męskie stringi-----------:Dnie 23. noszących męs,męskie japonki-----nie 24. metroseksualnych--------nie 25 lysych------nie 26. w dresach na co dzien----nie 27 z loczkami na glowie----tak

1. szczuplejszych od siebie - tak 2. w okularkach (leczniczych) - wolę bez ;) 3. z dluzszymi wlosami - tak 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - nie 6. z sygnetem - nie 7. z pierscionkiem na palcu - nie 9. w obcislych dżinsach - nie 10. noszacych naszyjnki - nie 11. farbujacych wlosy - nie 12. z wlosami na zel - nie 13. z dredami - tak 14. z tatuazem - zależy ;) 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal - tak 17. w stylu emo - nie!! 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - nie mieszczę się w kategorii, więc nie odpowiem ;) 19. w stylu O-zone - nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - tak 21. inteligencików? - nie 22. noszacych męskie stringi - nie 23. noszących męs,męskie japonki - nie 24. metroseksualnych - nie 25 lysych - nie 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie - tak

Gość anne.17985
1. szczuplejszych od siebie - może być 2. w okularkach (leczniczych) - wolałabym nie 3. z dluzszymi wlosami - z przyjemnoscią 4. z kolczykiem w uchu - nie przeszkadza 5. z kolczykiem w innym miejscu - ma swój urok 6. z sygnetem - nie ma uroku 7. z pierscionkiem na palcu - ładnie 9. w obcislych dżinsach- wow, pewnie 10. noszacych naszyjnki - owszem 11. farbujacych wlosy - a co to za problem 12. z wlosami na zel - ja też używam żelu i co 13. z dredami - sympatyczne ale nie mój przedział 14. z tatuazem - obecnie normalka 15.w stylu hip-chłop - spodenki w kroku, nie dziekuję 16. w stylu metal - byle nie za agresywnie 17. w stylu emo - to cudeńka 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone - wolę zeby wygladał jak THl 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - nie 21. inteligencików? - nie, ratunku 22. noszacych męskie stringi - w lecie wręcz wskazane 23. noszących męs,męskie japonki - przynajmniej dba o stópki 24. metroseksualnych - zadbani,eleganccy,super 25 lysych - nie 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie - nie

Gość generał szrama
To chyba pytania z konkursu na ciote miesiąca :O ? Kto takie bzdurne kryteria wymyśla :( ?

Gość kciukiem
1tak 2nie

Gość kciukiem
1tak, 2nie, 3tak, 4tak, 5tak, 6nie, 7nie, 9tak,10tak,11tak,12nie,13tak,14tak, 15nie, 16tak, 17tak, 18nie, 19nie, 20nie, 21tak, 22tak, 23nie, 24nie , 25nie, 26tak, 27tak

Gość kciukiem
nie przeczytalam dokladnie, mam duzo wiecej niz 14 lat:0 a odp na to pytanie:)

1. szczuplejszych od siebie - nie, bo kwalifikuje sie tu tylko Szkieletor z He-mana 2. w okularkach (leczniczych) - tak 3. z dluzszymi wlosami - nie 4. z kolczykiem w uchu - nie 5. z kolczykiem w innym miejscu - tak 6. z sygnetem - zawsze moze go zdjąć :O 7. z pierscionkiem na palcu - j/w 9. w obcislych dżinsach - tak 10. noszacych naszyjnki - tak 11. farbujacych wlosy - tak 12. z wlosami na zel - tak 13. z dredami - nie 14. z tatuazem - tak 15.w stylu hip-chłop - nie 16. w stylu metal - nie 17. w stylu emo - nie 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) - za stara aby odp ;) 19. w stylu O-zone - nie 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) - nie 21. inteligencików? - a co to "inteligencik? " 22. noszacych męskie stringi - tak 23. noszących męs,męskie japonki - tak 24. metroseksualnych - tak 25 lysych - tak 26. w dresach na co dzien - nie 27 z loczkami na glowie - nie

Gość generał szrama
Z kolczykiem w innym miejscu - > dobry buhaj ma kolczyk w nozdrzach :D .

1. szczuplejszych od siebie MOżE BYć 2. w okularkach (leczniczych) NIE 3. z dluzszymi wlosami NIE 4. z kolczykiem w uchu NIE 5. z kolczykiem w innym miejscu NIE 6. z sygnetem NIE 7. z pierscionkiem na palcu NIE 9. w obcislych dżinsach RACZEJ NIE 10. noszacych naszyjnki TAK 11. farbujacych wlosy NIE 12. z wlosami na zel TAK 13. z dredami NIE 14. z tatuazem TAK 15.w stylu hip-chłop NIE 16. w stylu metal NIE BARDZO 17. w stylu emo NIE 18. w stylu Tokio Hotel (to pytanie jest zarezerwowane dla kobiet ponizej 14 roku zycia) 19. w stylu O-zone NIE 20. miśkowatych (ale ladnych z twarzy i fajnych z charakteru) MOżE BYć 21. inteligencików? NIE 22. noszacych męskie stringi BEZ RóżNICY 23. noszących męs,męskie japonki TAK 24. metroseksualnych TAK 25 lysych NIE 26. w dresach na co dzien NIE !!! 27 z loczkami na glowie :) MOżE BYć