Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

zapuszczam test: pewnej dziewczynie zmarła matka. podczas pogrzebu zauważyła w tłumie przybyłych nieznajomego mężczyznę. był niezwykle przystojny, dziewczyna od razu się w nim zakochała, choć nie wiedziała, kim był dla jej matki. niestety, nie miała okazji z nim porozmawiać. kilka dni po pogrzebie dziewczyna zamordowała swoją siostrę. pytanie do was: dlaczego?

1-prosty, krótszy 2-długi, zakręcony, język na wierzchu dodatkowo ma oko konflikt-zdrcydowanie rtafiłaś :)

Gość Maly Gosiaczek
O Boże ciarki mnie przeszły chwilke musze pomyslec :)

ola - to bal przebierańców, czy klimaty wampiro-gotycko-jakieśtam nie sa ci obce? aha, sorry za brak wielkiej litery w zaimkach osobowych, ale tak jest szybciej :)

nie było mowy o rodzeństwie no ale dorba wnioskuję, że zamordowana powiedzieła dziewczenie prawdę, że to jej ojciec albo brat

Gość Maly Gosiaczek
Pierwsza mysl to taka, ze siostra miala cos wspolnego ze smiercia matki i dlatego ta dziewczyna ja zamordowala...ale co z tym mezczyzna :O

Gość blubleble
bo była niezrównowazona, albo jakas chora psychicznie.........nie mozna sie zakochać w kimś kogo sie nie zna, tym bardziej na pogrzebie swojej matki

Gość Maly Gosiaczek
Kurcze jak balladyna, moze z zazdrosci ale skoro z nim nie rozmawiala i nie miala pozniej kontaktu...

Nie pamiętam, wiem, że kiedyś w grupie znajomych kolega nam to powiedział, ale wyprzedziła nas koleżanka, która wiesz jak odpowiedziała...

chciałabym swobodnie oddychać, ale aby tak mogło być to chyba muszę uciec gdzieś dalego chcę spokoju

Gość okazyjna testowiczka
ja tez stawiam na chorobe psychiczna. pewnie byla zazdrosna,gdyz owy mezczyzna byl wielbicielem siostry.

Gość testuj prosze
Nie moglam wejsc na kafe.Dziekuje za interpretacje rzeki i rybek. No mam nadzieje, ze jestem kochana. Juz nadrabiam zaleglosci.

Gość okazyjna testowiczka
no i? jakie jest rozwiazanie?

ha... nawiasem, czasami można się kilku rzeczy dowiedziec o osobach po tym, jakie mają stopki :), ale tu łatwo o nadinterpretację :) he he, kiedys na zajeciach mialysmy w parach rysowac gore i ja drugiej kolezance a ona mi mialysmy to interpretowac - bez zadnego klucza podanego. moja interpretacja jej rysunku sie zgadzała w 100% (tak twierdziła kolezanka), wiec moze mam zadatki na psychologa ???? :D :classic_cool:

Gość Maly Gosiaczek
Hmmm nie podano wieku mezczyzny wiec moze byl to partner matki, ktorego siostra matce odbila i siostra przyczynila sie do smierci matki wiec dziewczyna zabila siostre? Ale skoro dziewczyna nei rozmawiala z nim to skad mogla wiedziec echh

Gość Maly Gosiaczek
hehehehe czy aby na pewno? ;)

Ale kombinujecie:P Odopiedź jest prosta;) Tą zagadkę podobno dają seryjnym mordercą czy jakoś tak:P

Gość Maly Gosiaczek
To teraz prosze o rozwiniecie ;) Olu łądna fotka tak w ogole ;) ekstra zabki :P

Gość testuj prosze
Moje pierwsze odczucie, ze ta dziewczyna jest chora psychicznie i rowniez jest odpowiedzialna za smierc matki.

no mnie to się napewno nie tyczy ;) ale nie zostawaj prychologiem - to wariaci :)