Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

taa, nie wiem co jest z moją jażnią ale najwyrażniej nie mieści się w przyjętych normach

Gość Maly Gosiaczek
Z mojego drzewa , obfitego ktore symbolizuje moja mame, spadaja liscie...nie wiem co to oznacza...moze to wlasnie symbol tego, ze wyjezdzam...

Moment, bo nie nadążam pisać. Wąż na drzewie: duży wpływ na Was miała matka (uwaga! może być on nieuświadomiony) - w kształtowaniu waszej osobowości lub jesteście od niej nieco psychicznie zależne. Wąż w stronę domu - jesteście przywiazane do rodziny, szanujecie dom rodzinny. Rzeka - szeroka, dominująca - erotomanki z was i tyle!!! Żartuję. Duże znaczenie ma dla was życie seksualne, to, co się dotyczy cielesności i seksu. Słońce - wpływ ojca, stosunki z nim. Jezeli ojciec nie żyje (przykro mi), ale mimo tego słońce jest uśmiechnięte lub duże - dobrze go wspominasz, miałaś z nim dobre stosunki.

hellishbloodystorm a ty studiujesz psychologie czy poprostu masz takie zainteresowania?

Gość Maly Gosiaczek
a te liscie wygladaja jak łzy troszke..Mama bardzo przezywa :)

Gość Maly Gosiaczek
aha Ola :D to dlatego pisałaś o uduszeniu ;) Ale na rysunku to Ty wygryuwasz i dominujesz ;)

Gość blubleble
moje drzewo nie ma liści

Gość testuj prosze
Kochany sztormiczku zakrwawiony, A te dwie rybki w mojej erotomanskiej rzece to co niby ma byc? Bo wiesz moj wyjechal, ale ja tak jak Gosia wierna jestem(na razie)

figa - studiuję pedagogikę ale psychologii mam dużo i z zamiłowania się tym interesuję - psychologia jest the best, mam zamiar też ją studiować, ale to po pedagogice :)

w prawym dolnym rogu kartki, obok siebie, zwrócone w kierunku domu, niedaleko rzeki, ale ten pokręcony jest większy

Gość ja tez chce ja tez chcem
kot-madry,dumny,odwazy pies-przyjacielski,wierny,opiekunczy kruk-tajemniczy,ostrozny,sprytny nie czytalam wynikow,co teraz?

Gość Maly Gosiaczek
hahahah z piekła i jeszcze 666 :P

Gość Maly Gosiaczek
na 2 stronie sa wyniki;) 1 - jaki jestes w domu, 2 - jaki jestes w pracy, 3 - jaki jestes w milosci ;)

Ha!!! wreszcie, zaraz będzie piekło i szatan was nawiedzi!!! hahaha nawiasem, tematy piekła, szatana itp. sa mi odległe światopoglądowo, choć ciekawe pod względem takim, jak w mojej stopce o wampiryzmie

Gość ja tez chce ja tez chcem
Pierwsze zwierzę jakie wymieniliście opisuje jacy jesteście w domu, z rodzinką Drugie zwierze opisuje Was na gruncie zawodowym, Wasze zachowanie w pracy, w szkole Trzecie zwierzę opisuje to, jacy jesteście w sprawach miłosnych, erotycznych [18 hehe dobre:)

prosty jest prawie w poziomie a pokręcony trochę w poziomie a trochyę w pionie, koniec ma niżej niż ten pierwszy a głowę wyżej i jeden wchodzi na tego drugiego hehe cokolwiek to znaczy

ok, dziewczątka, teraz będzie test natury psychologicznej - odpowiadać szczerze. jakiś tam psychiatra to wymyślił i bodaj, że w 80% się sprawdza.

Gość Maly Gosiaczek
Ola pokaż fotkę ;) Piekiełko jesteś super z tymi testami :)

Gość Maly Gosiaczek
Dawaj :D

dobra, jescze wrócę do empty : zwróć uwagę (nie musisz tego upubliczniać), w jakiej kolejności je rysowałaś. nie znam twojej sytuacji, ale coś mi się wydaje, że masz w sobie ogromny konflikt pomiędzy twoimi potrzebami a tym, czego oczekują inni, zdecydowanie na gruncie prywatnym aniżeli zawodowym. pewien rodzaj buntu wobec sytuacji życiowej, w której się znalazłaś - możesz doskonale wiedzieć, o co chodzi, albo w ogóle tego nie być świadomą