Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

Gość
Namalowałam, ale żeby jakies szczegolne dzieło mi wyszło to nie powiem:D

Gość Maly Gosiaczek
Ola ale ten twoj waz jest ogromny!Wiekszy od drzewa:D

Gość blubleble
olu a dzie oczy słonka?

Dom - oznacza dom rodzinny, tradycje i stosunki rodzinne. Wąż - to Ty, Twoja osobowość. Rzeka - Twoja seksualność. Drzewo - matka. Słońce - ojciec. Zwróćcie uwagę, jak dużo szczegółów i jaką wielkość mają elementy, jak narysowałyście rzekę (może to mały strumyk? :P), w którą stronę jest skierowany i gdzie narysowany wąż (może oplata się wokół drzewa?) etc., czy dorysowałyście inne, nie wymagane rzeczy - i gdzie :).

Gość blubleble
no tak.............moja rzeka jest tak wielka, ze widać jej tylko mały fragment :D

Gość Maly Gosiaczek
Moj strumyk schodzi w dol :(Skoro waz to ja to jakis maly, wylenialy i chce do mamy ktora jest drzewem :D

Gość testuj prosze
Rzeka mam przez cala karkte i dwie rybki w niej plywaja nad nia slonlo usmiechniete. To chyba dobrze. Tylko te dwie rybki to co moga znaczyc?

Gość
Mój wąz też jest okręcony na drzewie,ale tylko na jednej gałęzi:)

Gość Maly Gosiaczek
Ale chociaz domek cieply, zadbany z zaslonkami i cieplym ogniem ;) A seksualnosc odgrodzona plotem od domu :O

Gość blubleble
moja rzeka ma fale..........a wąż idzie do domu

moje słońce częściowo jest przykryte przez dym z komina rzeka przez całą kartkę i dość szeroko węze dwa jeden prosty a ten drugi - poprawiany ma zakręcony ogon raczej tłów czy jak to tam, ale taki spory rest i z językiem na wierzchu; jestem wyuzdana?

Gość Maly Gosiaczek
Ola u Ciebie chyba oznacza bliską więz z mamą :)

hehe super topik :) wszystko robilam od poczatku, no moze nie zawsze tak jak bym myslala wyszlo ale zabawa switna, zwlaszcza ogladanie Waszych arcydziel :D a swoja droga uwielbiam takie zabaway psychologiczne :)

Gość Maly Gosiaczek
Empty - a może masz rozdwojenie jazni :D skoro dwa węże, lub coś w stylu podwojnej osobowosci ;) Moze jestes blizniakiem zodiakalnym ;)

Gosiaczek - płot tyczy się domu, chcesz raczej odgrodzić swój intymny świat, bronisz go, szanujesz swoją prywatność i nie jesteś ekstrawertyczna. Nie wiem, ile masz lat, ale chcesz być samodzielna i żyć na własną rękę - pragniesz niezależności.

Gość testuj prosze
Moj waz stio przy drzewie ale jest odwrocony i taki grozny. A wlasnie popstrykalysmy sie z mama. Slonce wielie usmiechnieta, a moj ojciec nie zyje. Poprosze o interpretacje.

Gość Maly Gosiaczek
Hmm 24 lata i za miesiac wyjezdzam za granice rozpoczac po raz 1 zycie na wlasny rachunek, zupelnie sama wiec sie zgadza :)

Gość Maly Gosiaczek
Olu nie wydaje mi się :) Może wlasnie ten waż oznacza że jestes bardzo blisko zwiazana i że może trudno Ci oderwac pepowinę...:)