Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunuska

zrobiłam test w ciązy nie jestem brak okresu, 7 miesięcy po porodzie

Polecane posty

Gość kunuska

Wiem że jest tu wiele topików o podobnej tematyce, ale moja sytuacja jest taka że 7 miesięcy temu urodziłam synka. 3 miesiące temu dostałam pierwszy okres, następny pojawił się troszkę nieregularnie, ale to była zaledwie różnica kilku dni. Teraz czekam i czekam i i nic...:(Raczej wykluczam następną ciążę, zrobiłam test, który pokazuje że w ciązy nie jestem, więc trochę to dziwne, co myślicie na ten temat?Co to może być?

Gość moze idz do lekarza i spytaj
fachowca :P

Gość kela
nie przejmuj się, ja nie miałam okresu przez 2 lata po porodzie- tylko, że karmiłam długo

Gość kunuska
I to nie jest nic poważnego?A ile karmiłaś?

Gość kunuska
do fachowca pewnie się udam jeśli jeszcze przez kilka dni ten stan się będzie utrzymywał, a puki co zdaję się na waszo doświadczenie

Gość kunuska
jak już wyżej wspomniałam ja już miałam okres po porodzie, używamy zabezpieczenia także daję malutkie sznse co do ciąży, szczególnie że robiłam test i pokazuje on że nie jestem w ciąży

Gość bakchantka
moja siostra urodziła 4 lata temu, a miała okres dopiero 6 razy. w koncu w badaniach wyszło jej że ma straszna aniemie choć waży z 85 kilo i do tego strasznie niski poziom estrogenów. Jak do roku ci sie nie wyreguluje to idz do lekarza, w sumie mozesz isc już teraz badania ci nie zaszkodza.

Gość kunuska
Dzięki daje mi to jakąś nadzieję, bo chociaż bardzo kocham dzieci nie chcę mieć trzeciego, przynajmniej na razie