RitardModeracja 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: Lex wsadza do zlewu i digidongi ściera druciakiem do garów. Te teksty mi do pieprzą nie pasujom jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: W język nie polecam se szczelic Ano. Do jęzora jest inna końcówka, ale ja nie używam, bo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: slaba ripo Dej swoją propozycję, miszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Ano. Do jęzora jest inna końcówka, ale ja nie używam, bo Ja używam tylko jednej do zebow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: slaba ripo Jaki kałboj taka ripoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Te teksty mi do pieprzą nie pasujom jakos Pieprz ma babkę ganguskę temu się uczy brzydkich tekstów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Pieprz ma babkę ganguskę temu się uczy brzydkich tekstów. Ciesze się że moje lekcje są odrobione i nie ido na marne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 164 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: to jakis poyep jest... powinni to zamknąć w klatce i pokazywac malym księżniczko jak skonczo Ide pojechać na ręcznym bo nudzicie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 59 minut temu 5 minut temu, RitardModeracja napisał: Jaki kałboj taka ripoł ić stont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: ić stont To moje forum. Won pindolku bez bidetu. Musisz smierdziec moczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 22 Napisano 57 minut temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Ide pojechać na ręcznym bo nudzicie. Odpakujesz maszynę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 3 Napisano 56 minut temu 15 minut temu, kris888 napisał: Pierwszy bodziec - wizualny. Skoro atrakcyjna jesteś, to nie ma się co dziwić. Tylko pick mi girls są ładne, zapamiętaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 577 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Tylko pick mi girls są ładne, zapamiętaj Nie tylko. Widywałem różne. To że ładna, to jeszcze mało. Bo może być ładna, ale np. charakter okropny mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 52 minuty temu Myslisz ze chłopom chodzi o charakter? Takie pierdy tylko brzydkie muszą wysysac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 164 Napisano 51 minut temu 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Odpakujesz maszynę? Nie no gdzie, sąsiadów śpiacych by obudziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 577 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Myslisz ze chłopom chodzi o charakter? Takie pierdy tylko brzydkie muszą wysysac Uświadomionym na pewno. Ale taki typowy, niemający wiedzy chłop - to takiemu wystarczy uroda i leeeeci. Nie zważa na nic innego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie no gdzie, sąsiadów śpiacych by obudziła. Za kamienico nie miałaś takich dylematów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlifierz-nietoperz 10 Napisano 50 minut temu 31 minut temu, bad behaviour napisał: Tu wystarczy zrobić projekt wiarygodnej, acz miłej laski i masz te wszystkie dziady z wazeliną na publiku, a zaraz wbite na priv Pamiętam, jak iks lat temu miałam czasem konta, na których pisałam rzeczy tylko ze swej jasnej strony, czyli miłe i seksi, to mnie te same Janusze lajkowały i robiły wbity, nie wiedząc, ze to ja A raz założyłam na ero konto takiej właśnie lasencji, na którym miałam w avku własne foto (pół twarzy, druga zakryta włosami), to nawet tematy o mnie zakładali, kim jest ten lachon, głupole cwane tylko we własnych łbach ;)) Niesamowicie przebiegłe i sprytne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, kris888 napisał: Uświadomionym na pewno. Ale taki typowy, niemający wiedzy chłop - to takiemu wystarczy uroda i leeeeci. Nie zważa na nic innego. Baju baju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1349 Napisano 50 minut temu 3 minuty temu, kris888 napisał: Nie tylko. Widywałem różne. To że ładna, to jeszcze mało. Bo może być ładna, ale np. charakter okropny mieć. Lepsza ładna wiedźma czy brzydka sympatyczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 577 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie no gdzie, sąsiadów śpiacych by obudziła. Co to za maszyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 830 Napisano 47 minut temu 5 minut temu, kris888 napisał: Nie tylko. Widywałem różne. To że ładna, to jeszcze mało. Bo może być ładna, ale np. charakter okropny mieć. o właśnie. Te z okropnym charakterem są najgorsze, masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 577 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lepsza ładna wiedźma czy brzydka sympatyczna? Ot pytanie. Z wiedźmą długo chłop raczej nie pociągnie A ty jaka jesteś? Bardziej wiedźma czy bardziej sympatyczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 47 minut temu Gdybym była facetem zostałabym księdzem bo mnie farfeluny nie kręcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 164 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Co to za maszyna? Sex maszyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 14 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, RitardModeracja napisał: Gdybym była facetem zostałabym księdzem bo mnie farfeluny nie kręcom A nie pedziem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 1 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, Szlifierz-nietoperz napisał: Niesamowicie przebiegłe i sprytne. kozackie ma te pomysly nasza mala mitomanka nie? dala zdjecie lasencji... czyli siebie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 577 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Sex maszyna. Aha, i taka głośna że może sąsiadów zbudzić? To trzeba jakieś tłumiki hałasu zainstalować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szlifierz-nietoperz 10 Napisano 44 minuty temu 7 minut temu, RitardModeracja napisał: Myslisz ze chłopom chodzi o charakter? Takie pierdy tylko brzydkie muszą wysysac Charakter ważniejszy od urody ale to uroda jest pierwszym wabikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 48 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, Mikkey napisał: A nie pedziem? Na tobie bym egzorcyzmy uprawiał bo wyglądasz jak yebany diabeł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach