Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi...

co myślicie o tym kierunku studiów?warto?

Polecane posty

Gość poradźcie mi...

a mianowicie ZARZADZANIE BEZPIECZENSTWEM I HIGIENA PRACY....chciałabym od października rozpocząć studia na tym kierunku. Tak szczerze to bardziej interesowałała by mnie pedagogika lub filozofia,ale chyba po tych kierunkach o pracę będzie zdecydowanie ciężej. Proszę, o poradę ludzi bardziej doświadczonych...co bym mogła robić po kierunku, który wymieniłam jako pierwszy. Chce żeby kierunek, który wybiore był przyszłoścoowy- w sensie takim, że będzie więcej możliwości, choć wiem, że żaden nie da gwarancji na zdobycie dobrej pracy. Co o tym myślicie?

Gość ZzzZzzzzzzzzzzzzz
studiuj INFORMATYKE bo bedziesz sie obijac, niezla kasa i caly dzien na kafeterii - pozdrawiam

Gość poradźcie mi...
wiesz, nie czuje się na siłach by studiować informatykę,obsługa komptutera -owszem, ale nie w takim stopniu by ją studioowac :) bardzo proszę , o komentarz:)

Gość ddddddddddd...........
jezeli patrzysz na to z perspktywy przyszlej pracy ,to mysle,ze bardzo warto.... teraz jak jestesmy w unii i prob ujemy doogonic sttandardami inne kraje to na pewno beda potrzebni tego typu inspektorzy.... ja meiszkam w UK ,tutaj moglabysmy dostac niezla prace w tej dziedzinie.....

Gość poradźcie mi...
dziękuję za podpowiedź:) tak myśląc nad tym, to ze znalezieniem pracy w tej dziedzinie nie było by chyba tak żle, ja wiem ze różnie to bywa i trzeba mieć dużo szczęścia, ale chyba jest dużo możliwości....nie wiem jako specjalista BHP, inpektor czy szkoleniowiec z tej dziedziny...tak siedze i sobie mysle co by tam jeszcze ....

Gość czyli leniwa jesteś
i nie chce Ci się uczyć skoro wybierasz takie badziewie???

Gość poradźcie mi...
bez komentarza

Gość ja wybralam 2 kierunki ktore
lubie i mnie fascynuja zamiast takich ktore dadza mi dobra prace moze w przyszlosci bede zalowac ale watpie;) wiec doradzam ci-wybierz to co lubisz

Gość poradźcie mi...
tak się niby mówi ale za coś trzeba też żyć....ale troche się przeraziłam bo wsród przedmiotów tam występujących jest RACHUNKOWOSC!!!

Gość bala bla bla
powino byc ok, ciagle sie zmienija przepisy.... sa prgramy od jakosci, sa przepisy dodtyczacw warunkow pracy... wrto wrto!!! wcale nie jest powiedziale, ze bedzie si malo uczyc!!!! w obecnej firmie mam system watrosci, certfkart, kozystamy z biura ktore zajmujeja sie badaniem bezpieczenstwa warunkow pracy...badaja srodki chemiczne, decybele...przeprowdzja wizyty lekarskie....

bardzo dobry kierunek u mnie w tym roku nauczelni go wlasnie otwieraja.... zastanawiam sie wlasnie nad podyplomowymi studiami w tej dziedzinie :) ale od razu ci powiem, ze te studia nie beda proste. mialam u siebie na kierunku oba przedmioty w zeszlym roku..... ciezka kwestia:)

oba w sensie : zarzadzanie bezpieczenstwem procesowym i bhp :D

ale fakt, jesli nie masz predyspozycji \"technicznych\" to raczej zapomnij o takich studiach...