Get Out 176 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jeszcze Widuś spamer od 8888 nie zablokował tematu? Od tego jest kupa, munek i karzeł przecież wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, libed666 napisał: nie na piasku jakis de.bil napisal widmok ch.uj i on twierdzi ze to jakas podroba byla Zdjęcia nie widziałam ale jedziesz na wycieczkę i piszesz widmo i coś tam nieważne już co ale czy uważasz że to jest normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: No tak ale ty i świnia niemiecka to nie ludzie więc nie porównuj się do ludzi zwyrolu juz sa swinie zaraz wjada kupy i ojciec w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Mam jom na aplikacji i mniej więcej wiem że miesiąc temu jeszcze na pewno była singielkom Ok rozumiem. To jesli ją masz czemu uważasz że ja to ona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zdjęcia nie widziałam ale jedziesz na wycieczkę i piszesz widmo i coś tam nieważne już co ale czy uważasz że to jest normalne? A normalne jest, że Widmo posądza innych o sypianie z własnym ojcem lub córkami? No właśnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Get Out napisał: No czub rzekomo pojechał na inny kontynent żeby bazgroły na piasku pisać jakby nie było innych atrakcji. Spoko lubi cie nie da sie ukryć szkoda ze zdjecia nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zdjęcia nie widziałam ale jedziesz na wycieczkę i piszesz widmo i coś tam nieważne już co ale czy uważasz że to jest normalne? tak to normalne czlowiek lezy na plazy nudzi mu sie pisze na kafeterii widmok wpada w swoja paranoje wiec czlowiek specjalnie go chce wkur..ić takim zdjeciem liczac ze dostanie ataku ale on sobei tlumaczy ze to niemozliwe bo na pewno podrobione i zglasza temat lidzylem ze bedzie mial atak szalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Spoko lubi cie nie da sie ukryć szkoda ze zdjecia nie widziałam pcham sie na niego to wszystko przez ten zapach piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Trzy? Mama babcia i kto? Fajny jest ten lis z małego księcia. Cięgle odpowiadam ma jakieś pytania ale dziś źle sie czułam i ciezko tak. Mamy siostra ... Fajny, ale to facet dlatego zadaje pytania Spokojnie, wiem, że się starałaś, ale musisz wypocząć jesteś przemęczona Magda. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: juz sa swinie zaraz wjada kupy i ojciec w wannie I twoja mamusia która czeka na ciebie , ale będziesz czekał do drugiej aż zaśnie wiesz dlaczego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu no zgadlem jestes widmok przewidywalny jeszcze pampersow nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, libed666 napisał: tak to normalne czlowiek lezy na plazy nudzi mu sie pisze na kafeterii widmok wpada w swoja paranoje wiec czlowiek specjalnie go chce wkur..ić takim zdjeciem liczac ze dostanie ataku ale on sobei tlumaczy ze to niemozliwe bo na pewno podrobione i zglasza temat lidzylem ze bedzie mial atak szalu No nie gadaj czubie że znowu pojedziesz specjalnie nad morze robić bazgroły z dedykacją dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: no zgadlem jestes widmok przewidywalny jeszcze pampersow nie bylo Luźna czy ciasna jest ? A teraz biegiem z płaczem do pani moderator na skargę polecisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 3 godziny temu Nic o samotnych matkach wychowujących dzieci bez ojców, nazywany w gwarze więziennej Widmo mamuchy i k... y ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Luźna czy ciasna jest ? A teraz biegiem z płaczem do pani moderator na skargę polecisz ty polecisz rano jak zawsze to czynisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A normalne jest, że Widmo posądza innych o sypianie z własnym ojcem lub córkami? No właśnie.. Nie jest tylko że ty atakujesz tutaj wszystkich i sama nie wiesz co jest prawdą a co iluzja. Nawet kiedyś napisałaś ze ty czasem piszesz głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: A normalne jest, że Widmo posądza innych o sypianie z własnym ojcem lub córkami? No właśnie.. Na tym polega gnojenie zwyrodniałego lipedzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nic o samotnych matkach wychowujących dzieci bez ojców, nazywany w gwarze więziennej Widmo mamuchy i k... y ? zestarzal sie teraz tylko na takei ameby moze liczyc to stara sie nie obrazasz dzieciatych nic nie pisze o mamuchach, bekartach itd. ale wszystko jest do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, libed666 napisał: tak to normalne czlowiek lezy na plazy nudzi mu sie pisze na kafeterii widmok wpada w swoja paranoje wiec czlowiek specjalnie go chce wkur..ić takim zdjeciem liczac ze dostanie ataku ale on sobei tlumaczy ze to niemozliwe bo na pewno podrobione i zglasza temat lidzylem ze bedzie mial atak szalu I co nie było ataku szału? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: ty polecisz rano jak zawsze to czynisz Wiem ty też polecisz gwаłcicielu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu dobra mal;o dzisiaj zabawny jestes wiec ide spac sprawdz widmok poczte moze tam jest kolejka tych ktore sie na ciebie pchaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I co nie było ataku szału? chwilowy temat szybko byl usuniety wiec szybko mu przeszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 794 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, libed666 napisał: pcham sie na niego to wszystko przez ten zapach piwa Lubisz zapach piwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie jest tylko że ty atakujesz tutaj wszystkich i sama nie wiesz co jest prawdą a co iluzja. Nawet kiedyś napisałaś ze ty czasem piszesz głupoty. Jedynym nickiem, który tutaj jest największym psycholem i atakuje każdego jest twój Widmo. Ja jestem tylko szczera i pisze co myślę, a ty nie myślisz, więc odbierasz to jako atak. Ile ty masz w ogóle lat? 15?Bo tak się zachowujesz broniąc mende i kanalie, który posądza ludzi o sypianie z ojcem, a ty mu liżesz gucz, bo nikt cie nie chce. Bilet do Kanady już zarezerwowałaś? Chyba kiedyś poznasz naszego forumowego kierowcę karetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lubisz zapach piwa? uwielbiam zwlaszcza jak ktos nim smierdzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 5 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ok rozumiem. To jesli ją masz czemu uważasz że ja to ona? No bo pasuje ona ma wolne od 15 lub 19 codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nic o samotnych matkach wychowujących dzieci bez ojców, nazywany w gwarze więziennej Widmo mamuchy i k... y ? Dawno nie pisałaś że znowu umarł ci kolejny tatuś i chyba w końcu załapałaś że nie możesz mieć aż tylu ojców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 55 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Wiem ty też polecisz gwаłcicielu. Screen i przyda się na policję. Madzia Jeż cała w skowronkach. Biedactwo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 176 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, libed666 napisał: dobra mal;o dzisiaj zabawny jestes wiec ide spac sprawdz widmok poczte moze tam jest kolejka tych ktore sie na ciebie pchaja Nie chce mi się bo w kółko te same skargi od kurtyzany z Paryża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My name's Kupa 1 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Get Out napisał: Od tego jest kupa, munek i karzeł przecież wiesz. No heja melduje siem xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach